Son adet tarihim 26 eylüldü, adetim 6 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ayın 30unda kan testi yaptırdım cumaya denk geldiği icin sonucu pazartesi aldım hcg degerim 258 çıktı Dr. 15 günlük hamilesin demişti ozaman. Ben hesapladıgimda bir hafta geriden gidiyo ama dr.un soyledigine gore bir hafta onden. Ayın 30undan itibaren hesaplarsam bugun 25gunlukmu hamile oluyorum kafamda deli sorular
en son adetinizin başladığı gün baz alınıyor.Yani 26 eylül adetinizin ilk günüyse eğer 2 haftalık hamilesiniziki haftalık hamilesiniz, hayırlı olsun
Ama zaten ayın 2sinde sonucumu gosterdigimde 15 gunluk demisti aradan 1 hafta geçtien son adetinizin başladığı gün baz alınıyor.Yani 26 eylül adetinizin ilk günüyse eğer 2 haftalık hamilesiniz
siz en son adetinizi 26 ağustosta mı oldunuz? şimdide 26 eylül de gelmesi gerekiyordu ama gelmedi ve 6 gün gecikti diyorsunuz doğru mu anlıyorum?Ama zaten ayın 2sinde sonucumu gosterdigimde 15 gunluk demisti aradan 1 hafta geçti
Ayyy cok aferdesin 26 agustos en son adet gunumdu
o zaman 6 hafta 3 günlük hamilesin canımAyyy cok aferdesin 26 agustos en son adet gunumdu
en son adet olduğun gün baz alınıyoro zaman 6 hafta 3 günlük hamilesin canım
Dr.un soyledigine gore hesaplarsamda 3 hafta 4 gunluk cikiyo kese henuz belli olmaz diye ultrasonada girmedim bekliyorum o yuzden ogrenemedim bi turlu :)o zaman 6 hafta 3 günlük hamilesin canım
sen doktoruna doğru tarihi söylediğine emin misin canım :) bak burada kişisel bilgilerin içinde hamile takvimi var ya oraya da en son adet gününü yazarsan 6 haftalık çıkarDr.un soyledigine gore hesaplarsamda 3 hafta 4 gunluk cikiyo kese henuz belli olmaz diye ultrasonada girmedim bekliyorum o yuzden ogrenemedim bi turlu :)
Yok canim olurmu eminim tabiki :) ozaten gunume gore hesaplamadi beta hcg degerine gore soyledi 258 cikmisti ozaman simdi kaclara yukselmistir bilmiyorum :) hamilelik takviminr bakiyorum hemensen doktoruna doğru tarihi söylediğine emin misin canım :) bak burada kişisel bilgilerin içinde hamile takvimi var ya oraya da en son adet gününü yazarsan 6 haftalık çıkar
hmm ondan o zaman. Çünkü ultrasonda da ne kadarlık olduğu belli olur.Yok canim olurmu eminim tabiki :) ozaten gunume gore hesaplamadi beta hcg degerine gore soyledi 258 cikmisti ozaman simdi kaclara yukselmistir bilmiyorum :) hamilelik takviminr bakiyorum hemen
en son adetinizi 9 ağustosta mı oldunuz yani?Kizlr bnde bugn kan verdm 403 cikti degerm ya sizce benki nekdrliktirkii. Son adetim 13 eyluldu. Norml adet dongume gore 9unda olcaktm
Son adet tarihim 26 agustostu, adetim 6 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı. 30eylul kan testi yaptırdım cumaya denk geldiği icin sonucu pazartesi aldım hcg degeri 258 çıktı Dr. 15 günlük hamilesin demişti ozaman. Ben hesapladıgimda bir hafta geriden gidiyo ama dr.un soyledigine gore bir hafta onden. Ayın 30undan itibaren hesaplarsam bugun 25gunlukmu hamile oluyorum kafamda deli sorular
9 ağustos en son adetinizin ilk günü ise eğer 8 hafta 6 günlük hamilesinizKizlr bnde bugn kan verdm 403 cikti degerm ya sizce benki nekdrliktirkii. Son adetim 13 eyluldu. Norml adet dongume gore 9unda olcaktm
Yok yoook gecen ay 13 eylul adet baslangicimdii. Bu ay olmadmm 9 ekimde olcaktm norml adet dongme gore9 ağustos en son adetinizin ilk günü ise eğer 8 hafta 6 günlük hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?