Benim hesaplamama gore 3 hafta 6 gunluk hamilesin ozaman canim :)Yok yoook gecen ay 13 eylul adet baslangicimdii. Bu ay olmadmm 9 ekimde olcaktm norml adet dongme gore
ayy ınsallaaah:) kese 5. haftada olusuyordu dmıBenim hesaplamama gore 3 hafta 6 gunluk hamilesin ozaman canim :)
canım gebelik senin hamile kaldığın günden değil en son adet tarihinden hesaplanır yani sen 7 haftalık hamilesinSon adet tarihim 26 agustostu, adetim 6 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı. 30eylul kan testi yaptırdım cumaya denk geldiği icin sonucu pazartesi aldım hcg degeri 258 çıktı Dr. 15 günlük hamilesin demişti ozaman. Ben hesapladıgimda bir hafta geriden gidiyo ama dr.un soyledigine gore bir hafta onden. Ayın 30undan itibaren hesaplarsam bugun 25gunlukmu hamile oluyorum kafamda deli sorular
5 ve 6. Haftada belli oluyormus bende son adet tarihime gore hesaplrsk 6 haftlk hamişim yarın ultrasona gircem o zaman net belli olcak insallahayy ınsallaaah:) kese 5. haftada olusuyordu dmı
evet bgun yaptrdm 403 cıktııAy
5 ve 6. Haftada belli oluyormus bende son adet tarihime gore hesaplrsk 6 haftlk hamişim yarın ultrasona gircem o zaman net belli olcak insallahsen kan testi yaptirdinmi canim beta degerin kac
valla bncede karısık yaaaŞu hamilelik hesaplama çok karışık gerçekten
Sorma canim yaa beta hcg degerine goremi n adet tarihine goremi hesaplaniyo anlamadiŞu hamilelik hesaplama çok karışık gerçekten
Ultrasonda gorebiliriz ozamn demi kese belli olur artik heraldecanım gebelik senin hamile kaldığın günden değil en son adet tarihinden hesaplanır yani sen 7 haftalık hamilesin
Canım sonucunu bekliyoruz benimde betaya göremi ultrasona göremi kafam karışıkSorma canim yaa beta hcg degerine goremi n adet tarihine goremi hesaplaniyo anlamadim
1439 hamilesiniz demek oluyor :) hayırlı olsunArkadaşlar merhaba bugun kan testi yaptirdim doktorumla yarin gorusucem ama sabredemedim beta hcg :1439.17 mlu/ml ne anlama geliyor
kızlar, adet tarihine göre hesaplanıyor hamileliğiniz :)Canım sonucunu bekliyoruz benimde betaya göremi ultrasona göremi kafam karışık
4 hafta da kese görünmeyebilir canım daha çok minik çünkü. Benim 5 haftalık falandı nokta şeklinde görünmüştüKese kac haftayken gornyo. Adet tarhme gore benm yarn 4 hafta olcakta. Doktra haftyami gornsem die dusunyrm. Kan testi yaptrdm 403 cikti ama kadn sogm izindeydi gidemedm
Bnde bosuna gitmeym diyormda bi kararsz kaldm. Persembe gelck doktr tekrar kan testi yaptrsammi yoksa 6 haftalk olmasnimi beklesem4 hafta da kese görünmeyebilir canım daha çok minik çünkü. Benim 5 haftalık falandı nokta şeklinde görünmüştü
yani siz bilirsiniz. Doktora gitseniz belki kan testi ister hem ne kadar yükselmiş ona bakar doktorunuz. İnsan bekleyemiyor çünkü yani ben öyle olmuştum :)Bnde bosuna gitmeym diyormda bi kararsz kaldm. Persembe gelck doktr tekrar kan testi yaptrsammi yoksa 6 haftalk olmasnimi beklesem
Aynen valla 9 ay nasl gececekse:))yani siz bilirsiniz. Doktora gitseniz belki kan testi ister hem ne kadar yükselmiş ona bakar doktorunuz. İnsan bekleyemiyor çünkü yani ben öyle olmuştum :)
geçmiyor valla :) Özlüyor insan bir garip duyguAynen valla 9 ay nasl gececekse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?