Kızlar kaç haftalık hamile oluyorum yardim :)

canım gebelik senin hamile kaldığın günden değil en son adet tarihinden hesaplanır yani sen 7 haftalık hamilesin

Ay
ayy ınsallaaah:) kese 5. haftada olusuyordu dmı
5 ve 6. Haftada belli oluyormus bende son adet tarihime gore hesaplrsk 6 haftlk hamişim yarın ultrasona gircem o zaman net belli olcak insallah sen kan testi yaptirdinmi canim beta degerin kac

Ay

5 ve 6. Haftada belli oluyormus bende son adet tarihime gore hesaplrsk 6 haftlk hamişim yarın ultrasona gircem o zaman net belli olcak insallah sen kan testi yaptirdinmi canim beta degerin kac
evet bgun yaptrdm 403 cıktıı

Arkadaşlar merhaba bugun kan testi yaptirdim doktorumla yarin gorusucem ama sabredemedim beta hcg :1439.17 mlu/ml ne anlama geliyor

Kese kac haftayken gornyo. Adet tarhme gore benm yarn 4 hafta olcakta. Doktra haftyami gornsem die dusunyrm. Kan testi yaptrdm 403 cikti ama kadn sogm izindeydi gidemedm

Kese kac haftayken gornyo. Adet tarhme gore benm yarn 4 hafta olcakta. Doktra haftyami gornsem die dusunyrm. Kan testi yaptrdm 403 cikti ama kadn sogm izindeydi gidemedm
4 hafta da kese görünmeyebilir canım daha çok minik çünkü. Benim 5 haftalık falandı nokta şeklinde görünmüştü

4 hafta da kese görünmeyebilir canım daha çok minik çünkü. Benim 5 haftalık falandı nokta şeklinde görünmüştü
Bnde bosuna gitmeym diyormda bi kararsz kaldm. Persembe gelck doktr tekrar kan testi yaptrsammi yoksa 6 haftalk olmasnimi beklesem

Bnde bosuna gitmeym diyormda bi kararsz kaldm. Persembe gelck doktr tekrar kan testi yaptrsammi yoksa 6 haftalk olmasnimi beklesem
yani siz bilirsiniz. Doktora gitseniz belki kan testi ister hem ne kadar yükselmiş ona bakar doktorunuz. İnsan bekleyemiyor çünkü yani ben öyle olmuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…