kızlar kaç kilo aldınız

ben maalesef son iki yildir bayagi kilo almistim tam vermeye karar verdim hamile oldugumu ögrendim 85 kilo (1.65 boy)ile hamile kaldim ve 3 kilo verdim .. kendimi bu konuda hic iyi hissetmiyorum .. yani kilo almaya baslarsam benim icin cok kötü olacak .. cok korkuyorum .. senağlama :1no2:

canım bende senin durumundayım şu an 79 kiloyum ve 13 haftalığım gerçi daha hiç almadım ama inşallah da almam sende almazsın inşallah...gerçi benim 3. bebişim senin ilk mi

ah kızlar kilo demeyin yaa:1no2: bende 76 kiloyum 4aylık hamileyim dahada alırım diye cok korkuyorum ama alıcaz napalım bebeişlerimiz için sonra sıkı diyete gireriz artık:teselli:

arkadaslar kiloya takilmayin okadar
boy da önemli
bende kilolu hamile kaldim simdi cok almamaya calisiyorum zaten agzımın tadı yok yedigim seyler zevk vermiyor
sırf bebis icin yiyorum

bel agrısı bende de var ama normalmis

kızlar benim bebişim yeni3aylık oldu şimdiye kadar kusma ve bulantım yoktu ama son haftalarda çok kusuyorum kilo kaybettim karnım falan dümdüz oldu bu normalmi sizde3aylık olunca kustunuzmu yardımm

kızlar benim bebişim yeni3aylık oldu şimdiye kadar kusma ve bulantım yoktu ama son haftalarda çok kusuyorum kilo kaybettim karnım falan dümdüz oldu bu normalmi sizde3aylık olunca kustunuzmu yardımm

canım benimde şu an 3 aylık . hiç kusmamıştım ama bugünlerde sabahları midem bulanıyo. bu sabah çok az çıkardım:çok üzgünüm:

kızlar bende 75 ile kaldım şimdi 77 kiloyum 14 haftalığım doktor normal dedi ama dikkat et dedi bel ve kasık ağrılarını birde batmaları anlattı bana kanama olmadığı sürece orkulacak birsey yok dedi bazen çok şiddetli olabilir dedi o zaman yatağa otur dizlerini karnına doğru çek ve bir müddet bekle iyi geldiğini göreceksin dedi birde oturur pozisyondan ayağa kalkarken çok yavaş yap bu işi dedi rahim yukarı doğru büyümeye başladığından onu tutan bağların gerilmesi sonucu oluşuyormuş sıcağında iyi geleceğini söyledi :)

teşekürler semras bilgilendirdiğin için bendede göbeğimin hemen altındaki bölgede acayip bi ağrı var kaç gündür neyin nesi bilemiyorum pzt randevum var inş ozamana kadar geçer ağrılarım dayanamıycam sürekli yatıyorum ama geçmiyo göbek deliğimin hemn altında acayip bi ağrı sizlerdede oluyormu böyle

ay ben sizi yerim yaa moral verdiniz kendimi cok kötü hissediyordum ..
ins yaramaz bir cocugum olurda kosturmaktan veririm kilolari
:roflol::roflol:

merhaba kızlar bende 14 haftalık hamişim.60 kiloyla kaldım 4 kilo aldım.drum normal dedi.ve bugün bebeğimi gördüm.en son gittiğimde 6 haftalıktı.inanamadım kocaman olmuş.zıplıyo tırmanıyo geriliyo çok hareketli herşeyimiz normal çıktı şükür.umarım sağlıkla gelir tüm bebişler.kilo mühim değil takmayın kafayaa gideeerrr.bidee büyük ihtimalle prensesim olucakmış hayırlısı artık allahtan.

:teytey: Ya 3 kilo aldım diye bunalıma girmek üzereydim. Yazılanları okuyunca herkes aynı durumdaymış, ne yalan söliyim sevindim biraz. Ama 12 kilodan fazla almak yok dedi doktorum. Kilo 69 şimdilik. :asigim:Hele eşim hiç istemiyor kilo almamı. Galiba..Yoksa ben mi alınganlık yapıyorum. Off ama kilo vermek de kolay değil valla. Şebme kısaparmak gibi olur kalırsak bi de..Onun gibi güzel gözler de yok. Yandık şimdiden.:tomato:

kızlar bugün bebeğimi gördüm . çok sağlıklıymış
14 haftalık. 2,5 kilo almışım. 60 kiloyum herşey normal çok mutluyummmmmmmmmmm

bugun itibariyle 13 hafta 3 gunluk hamileyim ve 2.5kg civarında aldım...nedeyse bu son ay 2 kilo aldım...dengesiz beslenmemden dolayı...ama zararın neresinden dönersen kardır hesabı ile bugun daha dikkatli olmaya karar verdim

13 hafta 4 günlük hamileyim ve 4 kilo almışım.52 kiloyla hamile kaldım ve boyum 170. doktor fazla olduğunu ve dikkat etmem gerektiğini söyledi. bu arada bi takım egzersizler verdi mekik hareketi bisiklet çevirme hareketi v.b. ama mekik hareketini denediğimde zorlandım ve bebeğimi sıkıştırıyomuşum gibi geldi. sizce bi zararı varmıdır kızlar. siz egzersiz yürüyüş v.s yapıyormusunuz?

bende 3 kilo aldım 15+2 günlük hamileyim doktorum normal dedi bende 75 ile hamle kaldım tabiiki dikkat etmen gerekiyor dedi pilav tatlı makarna hamurişi yemek yok zaten hiçbirini sevmem :)
bende sadece yürüyüş yapıyorum canım diğer hareketler sakıncalı gibi benim doktorum yarım saatlik yürüyüş ve yüzme önerdi

kızlar ben nerdeyse hiç hareket etmiyorum...merdiven çıksam bile soluk soluga kalıyorum...yürürken sanki 9 aylık hamileymişim gibi gerile gerile yürüyorum...havalar çok soguk zaten dışarı çıkıp yurumek gibi bir lüksüm yok...sabah kalk işe gel,masa başı çalışıyorum haliyle nerdeyse hiç ayaga kalkmıyorum...akşam eve gidip yemekten sonra direk yatıyorum...nerdeyse sıfır hareke var hayatımda...ev temizliği felan hiç yapamıyorum ama artık bunlara çeki düzen vermem lazım...aşırı hareketsizlikten kolumu kaldıramayacak duruma gelicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…