kızlar kaç kilo aldınız

jege çok guzel moral oldun canım ya...iyi vermişsin aldıgın butun kiloları...inşallah bizde senin gibi oluruz...

arkadaşlar benide 14 haftalık bebiş bende 3 kilo aldı noraldir herhalde...ben zaten zayıf biriyim 43 kiloydum 46 oluşum

EVET İNŞALLAH VERİRİZ VE ÇATLAMAYIZ
ONCA SEN KAÇ KİLO ALDIN CANIM. NE KADAR OLDU SENİN BEBİŞ

canım bugun itibariyle 15+1iz...kilo konusuna gelince inişli çıkışlı benim kilom...bazen vuudum çokmu su tutuyor nedir bilmem çok kilo almıs çıkıyorum...ama ortalama 2,5kg aldım zannedersem...

canım bugun itibariyle 15+1iz...kilo konusuna gelince inişli çıkışlı benim kilom...bazen vuudum çokmu su tutuyor nedir bilmem çok kilo almıs çıkıyorum...ama ortalama 2,5kg aldım zannedersem...

YA BENDE SU İÇSEM YARIYO SANKİ. ÜSTELİK DOKTORUM BUNDAN SONRA 15 GÜNDE EN FAZLA 1 KG. ALACAKSIN DEDİ. AMAM SANIRIM BEN BU SINIRI BU AY GEÇTİM:dance:

hamile kaldığımda 58 kiloydum..ilk haftalarda 4 kilo vermiştim.şu an 4 aylık hamileyim ve 60 kiloyum..her aya 1 kilo almak sağlıklıymış hanımlar bilginize...

ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum doğumdan bir ay önce tartılmıştım 80 dim bir ayda nekadar aldım bilmiyorum üstellik kızım 10 gün daha durmak istedi (durdu)hatta çıkmıyodu suni sancıyla zorla çıkardılar.sanırım bayağı kilo almışım doğumdan sonra beni görenler nezaman doğuracan dediler....

18 haftalığım 3 kilo almışım bebişim de 209 gram :) sizin bebişler kaç gram ? ben her kontrole gittiğimde bebeğim çok hareketliydi.. bu hareketlilikle kızım pek kilo almıcak gibi :)

negüzel bende 1kg falan aldım 17haftalığız küçük prensimle bugün doktordan geldik maşallah gelişimi çok iyi 300grmış ay yarım kg bile değil:)) annesi yesin onu

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

seninki bayagı kilo almış canım :) bende 17 haftalıkken gittigimde 250grdı kızım doktor hatta bir paket yag agırlında demiştisırnaşık şey şimdi 20 haftalıgız 1 hafta sonra 2. düzey ultrasona giricez hayırlısıyla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…