kızlar ben nerdeyse hiç hareket etmiyorum...merdiven çıksam bile soluk soluga kalıyorum...yürürken sanki 9 aylık hamileymişim gibi gerile gerile yürüyorum...havalar çok soguk zaten dışarı çıkıp yurumek gibi bir lüksüm yok...sabah kalk işe gel,masa başı çalışıyorum haliyle nerdeyse hiç ayaga kalkmıyorum...akşam eve gidip yemekten sonra direk yatıyorum...nerdeyse sıfır hareke var hayatımda...ev temizliği felan hiç yapamıyorum ama artık bunlara çeki düzen vermem lazım...aşırı hareketsizlikten kolumu kaldıramayacak duruma gelicem...
kızlar ben nerdeyse hiç hareket etmiyorum...merdiven çıksam bile soluk soluga kalıyorum...yürürken sanki 9 aylık hamileymişim gibi gerile gerile yürüyorum...havalar çok soguk zaten dışarı çıkıp yurumek gibi bir lüksüm yok...sabah kalk işe gel,masa başı çalışıyorum haliyle nerdeyse hiç ayaga kalkmıyorum...akşam eve gidip yemekten sonra direk yatıyorum...nerdeyse sıfır hareke var hayatımda...ev temizliği felan hiç yapamıyorum ama artık bunlara çeki düzen vermem lazım...aşırı hareketsizlikten kolumu kaldıramayacak duruma gelicem...
evet bıdısım...otur otur nereye kadar...biz kendimizi bu şekilde alıstırırsak dogumdan sonra o uykusuz geceler,24 saat koşuşturmayı kim yapacak...sürekli yanımızda birileri bulunmayacakki...yavaş yavaş hareketlenmemiz lazım...
şu an 16+1 haftalık hamileyim. 1 hafta önce doktora gittiğimde 2,5 kilo almıştım. haftaya yine gidicem. doktorum 2 haftada en fazla 1 kilo alman gerek dedi. inşallah almamışımdır. çok dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. yeteri kadar yiyorum ama yinede kilo alıyoruz kızlarrrr. napcazzzzzzzzz
slm Canım nasılsın.. Boşver al kiloyu sonra veririz. ben kendimi kilo almmayacağım diye sıkmıyorum.Ne bulursam yiyorum. Önemli olan bebeğin beslenmesi yeteri kadar viteminleri alması. Aldığımız kiloları sonra veririz.. :dilcikar:
cnm ben iyiim sen nasılsın. ya kilo doğumdan sonra veririm korkmuyorum. ama bu hamilelik o kadar enterasan bişi ki yemesende alıyosun. senin nasıl gidiyo. ben daha hamilelik kıyafeti giymiyorum sen
Ben iki aydan beri giyiyorum. Bugün buluşalım mı müsaitsen.
cnm bugün yemeğe çıkamayabilirim. yoğun bu gün.
msn versem sohbete girsene ordan verelim
Bende 14 haftalık hamileyim.67 ile hamile kaldım 71im.Boyumda 1.65.Doktorumda en fazla 15 kilo alacaksın dedi..
Hiç bilmiyorum nasıl olacak..
Ama ağzımda tad yok bende süregelen bir kabızlık problemi var ve bu hala devam ediyor.
Benden doktorum ikili test istemedi gerek yok dedi.10.haftada ense kalnlığını ölçtü 0.4 mm çıktı.Yaşımla doğru orantı yaptı gerek yok üçlüyü yaparız dedi.
Şimdi 9 şubatta gideceğim kısmetse doktora.En çok cinsiyetini merak ediyorum ben.
Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsunda gerçi cinsiyeti de önemli değil.
Ya şimdi Msn Mi Burdda Vermek Istemiyorum Aslinda. Bu Gebeliğin Sohbet Bölümü Varya şimdi Oraya Giriyorum Ben Sende Gir Orda Verelim
2007 temmuzda doğum yaptım
55 ile hamile kaldım
85 ile doğuma girdim şimdi
53 kiloyuum
korkmayın hepsi giderrr yeterki sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?