kızlar kaç kilo aldınız

MERAKLI CANIM seninle başabaş gidiyoruz
bende 20 kilo aldım.bir ara çok hızlı kilo alıyordum,1aydır baya yavaşladı.
62 kiloyum şimdi.
bakalım kilo alma rekoru kimde kalacak....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

inşallah canım hayırlısı olur senin iiçin.ilk hamileliğinde kaç kılo aldın? kılolumu hamile kalmıştın canımm.

MERAKLI CANIM seninle başabaş gidiyoruz
bende 20 kilo aldım.bir ara çok hızlı kilo alıyordum,1aydır baya yavaşladı.
62 kiloyum şimdi.
bakalım kilo alma rekoru kimde kalacak....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

one kızz 40 kıloylamı hamile kaldınn fisfisfis yıne kılon az senin gerçi benimde az 80 :smiley-cool: boyum 1 82 lülülülülülü
canım sorma bende 5 le 6 ayımda 6 kılo birden aldım sonra 7 ayımda 4 kılo aldım doktorum artık 4 ü normal karşılıyor jeyyar napsın kadın en düşük kıloyu almışım :roflol: bakalım 3 haftamız bugun 2 kılo aldım sonumuz ne olcak kafamçokkarıştı

kızlar bende aynı durumdayım tam 20 kilo.
aldım hamileliğe başlarken 62 idim şimdi 82 ve bu kilo aç karna sabah çıplakken
doktorda 85 falan çıkıo üstelik kızım öle çok kilolu falan değil
az kaldı die kendimi avutuyorum
sağlıkla bi doğuralımda

boşver canım ya...son aylarda daha iyi beslenmelisin...Hamur işi ve tuzlu yeme...

birinci ayerba olsun
ben kaldırmam :roflol:
CANIM SENİN BOY UZUN KİLO MİLO GÖSTERMEZSİN SEN

BENİM BOY 157 :roflol::roflol::roflol:

BOYDAN FUKARA OLDUĞUM İÇİN KABUL EDİYORUM,SENİMİ KIRACAM...:teytey:

HAA BU ARADA 40 DEĞİL AMA 42 KİLO İLE HAMİŞLİĞE BAŞLADIM...

kızlar burada bi rekabet ortamı sezdim :1shok:laelaelaelaelae

yolda görsem he bu bir temmuz annesi diyeceğim valla bizim gruptan başka bu kadar kilolu anneler yok galiba...bende 74 oldum...jeyyar

bugun eşimle yolda gelirken hamile bir bayan görduk...hemen yoruma basladım...bu benden daha kilolu canım...rahat 10kg fark var aramızda...ben yine iyiyim canım...diye kendime telkinde bulundum...arada dönup eşime, demi ben daha zayıfım diyorum...

ne gunlere kaldık yarabbim...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ay kızlar bunuda liste yapalım ya kaç kılo aldıgımızı bakalım 1 kım orda bellı olur ben 15

kızlar burada bi rekabet ortamı sezdim :1shok:laelaelaelaelae

yolda görsem he bu bir temmuz annesi diyeceğim valla bizim gruptan başka bu kadar kilolu anneler yok galiba...bende 74 oldum...jeyyar

rekabet değil canımm biz oyle takılıyoruz birbirimizejeyyar

oncacım kendini teselli etme canım öylee :tomato: kendimi kimseyle kıyaslamıyorum benim gibi bir daha yok cicim sırnaşık şey
diyorum canım su topluyoruz şişiyoruz kilolu olan kimm lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…