kızlar kaç kilo aldınız

32 gun önce sezeryanla dogum yapmış bir arkadasımla konustum...hamileliğinde toplamda 16kg almıstı...bugun itibariyle 13kg gitmiş...sakın ama sakın dedi kiloları kafana takma...hepsi gidiyor...ne bulursam yiyorum ama bebeği emzirmek, gece uykusuz kalmak, sürekli hareket halinde olmakla kilo felan kalmıyor dedi...

çok mutlu oldum...kilolarımız gidecek yani...sezeryanla dogum bide...

heyt be bende kafayı yıyyorum ne olcak bzım halımız dıe bebışlerr saglıklı olsunda verıırız kıslar yaw

kızlar dün 45 gün önce epiduralli normal doğum yapmış bir arkadaşımla görüştüm 58 le hamile kalmıştı 13 kiloyla hamileliğini tamamladı 39. haftasında doğum yaptı...şu an 1,5 ayda 10 kiloyu vermiş bile 3 kilo fazlası kalmış ve ekstra hiç bişey yapmadan sadece emzirerek yeme düzenini de çok kısıtlamadan...ama 8.aya kadar 7 kilo almıştı son ayda 6 kilo aldı...zaten son aylarda alınan kilolar özellikle yarısı bebeğe gittiği için kolay veriliyormuş... umarım bizler de böyle kolayca veririz kiloları...

bu arada bugün itibariyle 32+0 haftada toplam 5,5 kilo oldu aldığım ...oh be 8 hafta kaldı 10-12 kiloyla tamamlarım heralde belki daha da az....fisfisfis

ay u2remcimm ne guzel kılo almamışsın ben hep kendime aldım valla.bundan sonrada bebiş alırsa bir 30 kıloyla bitiricem :roflol: çatlamam filan olmadı çok şükür şişmedim hala bakalım inşallah herkez gibi kolay kılo veririz.jeyyar

az kilo almama rağmen bacaklarımda 24.haftada çatlama oldu sonra olmadı umarım olmaz özelliklede bişe yaptığım yok çatlamasın diye...kiloları da verirsin canım doğumdan sonra eskisinden bile zayıf oluruz da herkesler şaşırır inşallah...bebeklerimizi kucağımıza alalım da hayırlısıyla en önemlisi o
kilolar gider gelir sorun değil boşveryerimseniben

ben başından beri biliyodum zatenn çok fazla kiloo almıcamıı çünkü vucut kiloya elverişli değil bu gidişle ideal kiloyla tamamlıcamm hamileliğimii.. göbeğim dışında hiç biyerimden kilo almadım.. hatta eşim ben senin gibi hamile görmedimm diyoo.. ama bunlara rağmen dün karnımda çatlak yakaladımm..klava:
çatlamışımm.. hemde 2 tanee neden ama yaa ben fazlaaa kilo almadımkiiii:mymeka:

Kızlar ben 12 haftalık hamişim. baya kilo aldım galiba. Üstelik yemiyorum 52 kiloydum bütün pantolonlarım dar. şimdi hiçbiri olmuyo
yandımmmmm:sm_confused:

canım ben de 50 kiloyla baslamışmıstım 83 te bitti maşşalah sumo güreşçileri gibi olmuştum.bebek doğduktan 5 ay sonra 50 kiloya düştüm korkma süt verirken hepsi gidiyo

hic bozulmasin walla:roflol: sonuc 90 kg :roflol:
yüksek kiloyla basladim benn.. eminim siz 20 kilo alsaniz yine bana yetisemezsiniz ..... :roflol:

ben de 30 haftada 9 kilo almış bulunuyorum ... oooofff yaaaa çok moralim bozuluyor 52 ile başladım bu gidişle 70 i bulucam ...

guya be n bu ay dıkkat ettım kızlar 1 ayda alınan kılo 3 ne yapcam bılmıom 87.5 olmusum

toplamdada 15 oldum 20 kılo ıle kapatırım hamılelegımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…