• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kac kilo gibi duruyorum?

Kac kiloyum?

• 70-75

OY: 7 22,6%
  • 85-90

OY: 8 25,8%
  • 80-85

OY: 15 48,4%
  • 65-70

OY: 2 6,5%

• Ankete Katılan
    31

Elif3211

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
601
82
18
4,5 ay önce ilk dogumu gerceklestirdim. 1,5 ay önce tekrar spora basladim (yillardir spor yapiyordum) ve günlük yürüyüslere devam.
Emzirirken kilo vermek zor ama Yavas yavas gidiyor.
Sizce kac kilo gibi duruyorum?
Boy 166

Eklentiler

• IMG_3808.webp
    IMG_3808.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_3807.webp
    IMG_3807.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_3735.webp
    IMG_3735.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 126
Tebrik ederim sağlıcakla büyütün yavrunuzu. Spora dönmüşsünüz zaten yavaş yavaş bile olsa istediğiniz kiloya düşersiniz 🙃🌸
Kilo tahmini olarakta 80 e yakın gibi geldi bana ama kilonun değil, görüntünün önemi var rakamlara takılmayın. 🥰

Yandan belli hiç spor yapan biri gibi değil teyzem 75 kilo böyle durmuyor o da 165 olsa olsa belki 90 derim bir sürü 80 85 75 kilo insan tanıyorum
80 85 desen anlicam da 100 90 değil bence ayy konu sahibi yaz meraktan catlıcaz🤣 canım benim herkesin kilo alma şekli farkli mesela biz eltimle aynı kilodayken o 42 giyerken ben 44 giyiyordum benim omuzlarım geniş kalça kısmı daha geniş o ise düz vücut tipine sahip ve onu daha zayıf sanıyorlardi ki aslında aynı kilodaydık

80 85 desen anlicam da 100 90 değil bence ayy konu sahibi yaz meraktan catlıcaz🤣 canım benim herkesin kilo alma şekli farkli mesela biz eltimle aynı kilodayken o 42 giyerken ben 44 giyiyordum benim omuzlarım geniş kalça kısmı daha geniş o ise düz vücut tipine sahip ve onu daha zayıf sanıyorlardi ki aslında aynı kilodaydık
Bilmiyorum ben de merak ettim kilo körlüğü diye bir şey var çünkü

İnsanların ne dediklerini umursamayın bence gereksiz yersiz olur sizin için zaten spora başlamışsınız bebeğinizide yeni almışsınız kucağınıza ..
Zamanla istediğiniz kiloya ulaşırsınız merak etmeyin sevgiyle kalın 🌸

İnsanın kendini daha zayıf ya da kilolu görmesi seçenekte 65 70 bile var 90 yok 🤣
Kendinin nasıl göründüğü hakkında fikir sahibi olmak için anket yapmış ben de mesela nasıl göründüğümü merak ediyorum bana çok kilolu değilsin diyorlar ama ben kendimi aynada hiç öyle görmüyorum

Kendinin nasıl göründüğü hakkında fikir sahibi olmak için anket yapmış ben de mesela nasıl göründüğümü merak ediyorum bana çok kilolu değilsin diyorlar ama ben kendimi aynada hiç öyle görmüyorum
Beh 90 civarı diyorum bakalım ne çıkacak

100 kilo arkadaşlarım böyle görünüyor zorbalık gibi olmasın bu yorumu kolay kolay yapmam ama seçenekte 65i görünce gülme geldi
Hanımefendi bir anne ve emziriyor belki motivasyon olsun diye koymuş da olabilir kilo çok da mühim değil alınır verilir 4 ay önce fit biriydim şuan bıngıl bıngıl oldum sağlık olsun yine verilir.

Back
X