Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4,5 ay önce ilk dogumu gerceklestirdim. 1,5 ay önce tekrar spora basladim (yillardir spor yapiyordum) ve günlük yürüyüslere devam.
Emzirirken kilo vermek zor ama Yavas yavas gidiyor.
Sizce kac kilo gibi duruyorum?
Boy 166
Hanımefendi bir anne ve emziriyor belki motivasyon olsun diye koymuş da olabilir kilo çok da mühim değil alınır verilir 4 ay önce fit biriydim şuan bıngıl bıngıl oldum sağlık olsun yine verilir.
Sormuş söylüyorum suç mu kilolu insanlara olduğundan zayıf görünüyorsun demek daha kötü bence. Çevremdeki insanlara bakarak söylüyorum muhtemelen ödemli sezeryan göbeği var kolu vs ince basen göbek belli bu da geçer tabii doğum sonuçta
Tebrik ederim sağlıcakla büyütün yavrunuzu. Spora dönmüşsünüz zaten yavaş yavaş bile olsa istediğiniz kiloya düşersiniz
Kilo tahmini olarakta 80 e yakın gibi geldi bana ama kilonun değil, görüntünün önemi var rakamlara takılmayın.
Çok taze annesiniz hiç takılmayın, yavaş yavaş verirsiniz. Ben doğumla 27kg aldım 32 verdim. Bi ara 7 günde 5 kilo vermiştim (diyetten değil ama rahatsızlandım hiç beslenemedim sürekli kustum istemsiz) direk aldım geri. Yani hızlı verince hızlı alınıyormuş gerçekten.
168im şuan 57yim. (Ayda 2-3kg verdim genelde sıkı spor ile bu yüzden 54-55 duruyorum)
4,5 ay önce ilk dogumu gerceklestirdim. 1,5 ay önce tekrar spora basladim (yillardir spor yapiyordum) ve günlük yürüyüslere devam.
Emzirirken kilo vermek zor ama Yavas yavas gidiyor.
Sizce kac kilo gibi duruyorum?
Boy 166