Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

Kızlar listede Azo'yu yalnız bırakmayayım. Hemen yazayım. Ben de balık etli bir hatun olaraktaaan 70 kiloydum hamile olmadan önce. Şimdi 72,5 kilo çıktım bugün. 2 buçuk kilo almışım ama dikkat ediyorum ve fazla almamaya çalışıyorum. Umarım, kocaman kocaman olmadan hayırlısıyla bu süreç biter.

juliannecim bende 2 gün önce tartıldım 71,5-72 civarı geliyodum.bu sabah kalktığımda yüzüm gözüm şişmişti..belkide ondan 73 çıktım.çünkü 1-2 günde 1 kilo alamam dimi?:bbo:
bikaçgün sonra yine tartılıcam.doktorum çok alma şimdi erken demişti.açta kalmada hamur işinden uzak dur demişti.ben bulantılarım geçtiğinden beri bi yiyom bi yiyom sorma..
c.tesi gidicem doktora bari ozaman kadar şişim insede doktor iyi bari 2 kilocuk almışın desesüprizzzzzfisfisfis
nolucak sonumuz yaffff:sm_confused:

juliannecim hamilelik gün ve haftalarımızda aynı bakalım sonu kaçla bitiricez..takip edelim kim daha şişko olucak:dance:

Ayyy Azo ne alemsin vallahi :roflol: Sen dur bak onlar bizi geçer. Sen tatlı falan yiyor musun. Bak eğer yiyorsan beni geçersin haberin olsun lülülülülülü Hadi bakalım kim daha daha şişko olacak. Var mı bizden tombiğiiii :içelim: Şurda göbek tokuşturma işareti de olsaydı pek güzel olacaktı a.s

Julianne cım ve azocum sizlere üzülerek bende katılıorum :)))
Ama sanırım bnm durumum sizden daha wahim olmak üzere yazıorum :))
1.70 boyum ama 71 kiloydum doktora ilk gittigimde gerci bana kalsa 68 dim ama doktorun fazla tartıo die herkes dedi ama neyse :)))
4 ayda 4 kilo aldım ve simdi 75 im hatta yrn doktora gidiorum bakalım kac kilo oldum belki daha fazla almısımdır ..
Grevmi yapsam ne :)) En sisko ben mi olcam :)

Yağmurcum sen de üzülme. Bak ben sene diyorum bizi geçecekler diyeeee. Ama bence sen yine de dikkat et. Grev falan yapıp çocuğu isyana alıştırma :))) Tatlı, hamurişi ve kızartma yeme o da yetiyor zaten. Bu arada annem bir doktordan duymuş. 40 tane erik bir tabak dolusu makarnaya eş değer kalorideymiş. Bugün bunu duyduğumda başımdan aşağı kaynar su döküldü. Çünkü yediğim eriğin haddi hesabı yok :)))

Aaaa inanmıorumm :1shok: Aynen cnm bende senin gibiyim eriq asırı derecede tüketiorum zaten en sevdigim meyvedir esimin dediigi gibi ben eriqi 12 ay aseriorum :roflol: Ama bu bnm durmama engelmi :uhm: Hayırrr :sm_cool:

ehem kem kümmmm :tomato: en şişkonuz benim merak etmeyin.. hep diyorum ya zayıf başlamadım diye boyum 1,74 kilomu yazmayacağımmmmlaelaelaelaelae:roflol: doktoruma göre iyi gidiyorum şimdilik... aman böyle dedim diye çoook da fazla sanmayın haaa :smiley-cool:ama sizden daha kilolu olduğum kesinnn:dilcikar:

Nazlı ask olsun yaniii en sisko ben gözüküorum madem bendende siskosun cabuk yaz da en sisko ünvanı bende durmasın :))))) ( Gerci ben hafta olarakda fazlayım kızlar aramızda 1 hafta war senle 2 hafta :) )

Nazlı ask olsun yaniii en sisko ben gözüküorum madem bendende siskosun cabuk yaz da en sisko ünvanı bende durmasın :))))) ( Gerci ben hafta olarakda fazlayım kızlar aramızda 1 hafta war senle 2 hafta :) )
banane söylemiycem işdeeee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:benimkinide bilmeyin ahhh ahhhh 1 sene önce dal gibiydim bu tedaviler bana çoook aldırdı..

Kızlar ben de size yakınım. Boyum 1.70 civarı kilom 68 di doktora ilk gittiğimde 15 gün önce de 69 geldim. Ama digitalde. Normal baskülde de 68 çıkıyorum.

Yaw nolacak bu halimiz böle bizim? :))
Karnım guruldayınca bebiş aç kalmasın die yemeye çalışıom bişeyler, ama fazla da yemiorum. Ama insanın bi kere midesi bulanır, iştahı kapanır yaaa...Yok öle bişeyler bnde, hiç olmadı. Zayıf olan arkadaşlar hiç üzülmesin, nasıl olsa bu aylardan sonra almaya başlayacaksınız. Biz, aldığımız kiloların üstüne alacağız :))))
Fazla kilosu olan bizler de rejim yapmayalım tabi ki ama biraz dikkat etmekte fayda var, sağlıklı gebelik geçirip, sağlıklı doğum yapmamız için. Ama faza takıp da sinirlerimizi de yıpratmayalım :)))))))

günaydın kızlaar..
yok canım pek tatlı yiyemiyom..
çok nadir sütlü tatlılar..
aslında eskiden çok severdim ama hamile kaldığımdan beri bek aram yok.valla haklısın galiba bu sıskalar bu hızla doğuma kadar bizi geçer..
(kızmadınız dimi kızlar şaka yapıyom şakaaa kıskandığımdan..ben şişkoyum ya..:smiley-cool:)

Aaaa inanmıorumm :1shok: Aynen cnm bende senin gibiyim eriq asırı derecede tüketiorum zaten en sevdigim meyvedir esimin dediigi gibi ben eriqi 12 ay aseriorum :roflol: Ama bu bnm durmama engelmi :uhm: Hayırrr :sm_cool:

kızlar bende önceden ekşi diye eriği yiyemezdim.şimdi çıldırıyorum..hamile kaldığımdan beri eriksiz günüm yok..yaw sizin bebişlerin cinsiyeti bellimiydi..ben hep unutuyomdafisfisfis

banane söylemiycem işdeeee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:benimkinide bilmeyin ahhh ahhhh 1 sene önce dal gibiydim bu tedaviler bana çoook aldırdı..

canım hiç üzülme...a.s.
bende 58 dim.tedaviyle 62 ye kadar çıktım.ve hamileliğe başladım.burayada yazdım.ne var yazmayacak kız.:1hug:

herkeze günaydınnnn
Ben hamile kaldıgımda 65 kiloydum boyum 1,73 ilk aylar 2 kilo verdim 63 oldum rejim falan yapmadım ama tamamen erikle alakalı ama:) şimdi verdigim kiloyu gene aldım yani 65 kiloyum bazen üzülüyorum besliyemiyorum mu acaba diye ama doktor 4.ay kiloyu en çok alacagın ay dedi göbişimse hamile oldugumu bilmeyen anlamıyo küçük daha bukadar :1rolleyes:
14+2

boyum 1.62 .58 kiloyla hamile kaldım.şu an 61 kiloyum.3 kilo almışım 4 ayda. (azda almamışım hee):))

günaydın kızlarrrra.s.ne yani içiniz de 47 kilo ile en zatıf ben mi varım üstelik o kadar yememe ragmen ne güzel ya tatlı da yiyorum kızartmada yiyorum bana hiç yasak koymadı dr um her şeyden istedigin kadar ye dedi kafama takıyıordum aslında ama artık takmayacagım cünkü yediklerim bana degil bebege yarıyor p gayet iyiymiş ama bide şöyle düşünüyorum yediklerim hep bebege yararsa çok tombalak ve tosuncuk gibi bi şey dogacak ama ben onu nasıl çıkaracagımmm:uhm:korktum valla bak şimdi yasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…