Yağmurcum sen de üzülme. Bak ben sene diyorum bizi geçecekler diyeeee. Ama bence sen yine de dikkat et. Grev falan yapıp çocuğu isyana alıştırma :))) Tatlı, hamurişi ve kızartma yeme o da yetiyor zaten. Bu arada annem bir doktordan duymuş. 40 tane erik bir tabak dolusu makarnaya eş değer kalorideymiş. Bugün bunu duyduğumda başımdan aşağı kaynar su döküldü. Çünkü yediğim eriğin haddi hesabı yok :)))
Ayyy Azo ne alemsin vallahi :roflol: Sen dur bak onlar bizi geçer. Sen tatlı falan yiyor musun. Bak eğer yiyorsan beni geçersin haberin olsun lülülülülülü Hadi bakalım kim daha daha şişko olacak. Var mı bizden tombiğiiii :içelim: Şurda göbek tokuşturma işareti de olsaydı pek güzel olacaktı a.s
banane söylemiycem işdeeee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:benimkinide bilmeyin ahhh ahhhh 1 sene önce dal gibiydim bu tedaviler bana çoook aldırdı..Nazlı ask olsun yaniii en sisko ben gözüküorum madem bendende siskosun cabuk yaz da en sisko ünvanı bende durmasın :))))) ( Gerci ben hafta olarakda fazlayım kızlar aramızda 1 hafta war senle 2 hafta :) )
Ayyy Azo ne alemsin vallahi :roflol: Sen dur bak onlar bizi geçer. Sen tatlı falan yiyor musun. Bak eğer yiyorsan beni geçersin haberin olsun lülülülülülü Hadi bakalım kim daha daha şişko olacak. Var mı bizden tombiğiiii :içelim: Şurda göbek tokuşturma işareti de olsaydı pek güzel olacaktı a.s
Aaaa inanmıorumm :1shok: Aynen cnm bende senin gibiyim eriq asırı derecede tüketiorum zaten en sevdigim meyvedir esimin dediigi gibi ben eriqi 12 ay aseriorum :roflol: Ama bu bnm durmama engelmi :uhm: Hayırrr :sm_cool:
banane söylemiycem işdeeee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:benimkinide bilmeyin ahhh ahhhh 1 sene önce dal gibiydim bu tedaviler bana çoook aldırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?