günaydın kızlarrrra.s.ne yani içiniz de 47 kilo ile en zatıf ben mi varım üstelik o kadar yememe ragmen ne güzel ya tatlı da yiyorum kızartmada yiyorum bana hiç yasak koymadı dr um her şeyden istedigin kadar ye dedi kafama takıyıordum aslında ama artık takmayacagım cünkü yediklerim bana degil bebege yarıyor p gayet iyiymiş ama bide şöyle düşünüyorum yediklerim hep bebege yararsa çok tombalak ve tosuncuk gibi bi şey dogacak ama ben onu nasıl çıkaracagımmm:uhm:korktum valla bak şimdi yasenağlama
Kızlar ben 1,70 boy 59 kıloydum simdi 61 kilo oldum ,bu aylarda daha kılo alınmaz dıyolar ama ınsan hakkaten canı ıstemese bıle su faydalı bu faydalı dıye hepsını yemek ıstıyo ben devamlı karpuz yıyorum kendımı durduramıyorum bu yuzden belkı verebılırım
ben senden de dusuk kılo ıle basladım ama ben alıyorum artık kılogünaydın kızlarrrra.s.ne yani içiniz de 47 kilo ile en zatıf ben mi varım üstelik o kadar yememe ragmen ne güzel ya tatlı da yiyorum kızartmada yiyorum bana hiç yasak koymadı dr um her şeyden istedigin kadar ye dedi kafama takıyıordum aslında ama artık takmayacagım cünkü yediklerim bana degil bebege yarıyor p gayet iyiymiş ama bide şöyle düşünüyorum yediklerim hep bebege yararsa çok tombalak ve tosuncuk gibi bi şey dogacak ama ben onu nasıl çıkaracagımmm:uhm:korktum valla bak şimdi yasenağlama
ya 47 lerden bahsedilirken birde kızartma ve tatlı yenildiğinden şimdi ben sölersem olmaz ııııh olmaz...:1no2:
ama bende bugün kızartma yedim ohh sefam olsun...kocişin canı istedi sabah sabah...sırnaşık şeysırnaşık şey
ayrıca fıstık gibi çıkmışınlarla beni kandıramazsınız...:))))))):dilcikar::dilcikar:
:roflol:
bende iri kemikli olduğum iiçin ağır çekiyorum kızzzssssama hepsi kilo değil neyseki iri kem,kliyim ve vücudum iidir azcık bodyguard gibiyim...:roflol:
doktorum ööle dedi...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?