Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

kızlar 47 yazmışım yanlışlıkla 48 kilo ile en zayıf benim diyecektim:asigim:

slm kızlar boyum1,70 kilom 57,5.18.haftamdayım 56,5 la hamile kaldım 4ayda bir kilo almışım ama şu buçuktan bir türlü kurtulamadımsırnaşık şey bebeğimi besleyemiyorum diye sıkıntı yapıp zorla bişeyler yemeye çalışıyordum ama çok takılacak bi durumum yokmuş neyse ki

Kızlar ben 1,70 boy 59 dum simdi 61 oldum sanırım bu aylarda daha kılo alınmaz dıyolar ama ınsan hakkaten canı ıstemese bıle su faydalı bu faydalı dıye hepsını yemek ıstıyo ben devamlı karpuz yıyorum kendımı durduramıyorum bu yuzden belkı verebılırım

Kızlar ben 1,70 boy 59 kıloydum simdi 61 kilo oldum ,bu aylarda daha kılo alınmaz dıyolar ama ınsan hakkaten canı ıstemese bıle su faydalı bu faydalı dıye hepsını yemek ıstıyo ben devamlı karpuz yıyorum kendımı durduramıyorum bu yuzden belkı verebılırım

Şuna bak yaaaaaa :1shok: Bir de nispet yapıyo, tatlı da yiyorum, kızartmada, istediğim kadar yiyorum diyoor yaaa jeyyar 47 kilo, tabii zorlasan zorlasan sen ancak 70 küsurlarda bitirirsien tatlım, afiyet şeker olsun yediklerin :icecream: bizim için de ye. Ha bir de kilo almadın dimi sen :))

Nazlımelek aşkolsun niye en şişko sen olacakmışsın hiçde bile değil, boy kilo orantısına göre şişko sayılmazsın. Ayrıca göbüş fotoğraflarında gördük senin endamını. Kimse ağzını açıp bi laf diyemez vallahi fıstık gibi çıkmıştın :)) Hadi söyle bakim şimdi kilonu :))

aman dikkat et karpuza bir arkadaşım hamileyken çok karpuz yemişti inanılmaz hızla çok kilo aldı. şekerli su sayıldığı için karpuz o kadar masum değil. miktarına dikkat etmek lazım. o bi oturuşta yarım karpuz falan yiyordua.s

ay bende karpuza bayılıyorum bir oturuşta yarım karpuz yiyorum ama eşimle beraber :) bir de hergün yemiyorum bir karpuz bitince mesela diğerini 2-3 gün sonra alıyoruz aradan biraz zaman geçiyor tabi ben 18+0 oldum bugün 2,5 kilo falan aldım, doktor normal diyor ama ben bilmiyorum 1.68 boyum 57 kilo ile bAŞLADIM ŞİMDİ 59,5 falan oldum.

ya 47 lerden bahsedilirken birde kızartma ve tatlı yenildiğinden şimdi ben sölersem olmaz ııııh olmaz...:1no2:
ama bende bugün kızartma yedim ohh sefam olsun...kocişin canı istedi sabah sabah...sırnaşık şeysırnaşık şey
ayrıca fıstık gibi çıkmışınlarla beni kandıramazsınız...:))))))):dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:

ben senden de dusuk kılo ıle basladım ama ben alıyorum artık kılo
ılk baslarda hıc almadım aynı kaldım sonra yavas yavas bebekle gram gram almaya baslamıstım kı son 10 gundur sureklı hemen acıkıyorum ben de yıyorum ama doktorum haftana gore orantılı gıdıyorsun merak etme kocaman olmazsın dedı

ya bende 60 kiloydum şu an 62 kilo oldun kızlarjeyyar

sırnaşık şey :roflol: Ayyyy ne güldürdün beni. Nazlıcım söyle de yağmuru kurtaralım. Hem bak söz yanına boyları da yazarız ki ne kadar endamlı olduğunu cümle kadınlar kulübü görür :1rolleyes: Bak kızıyorum amaaaa klava: Söyle bakim. Sanki yabancı var aramızda. Sen böyle mutlusun, bebişler mutlu, kocişin mutlu ne olacak kilonu ilan etmişsin ya da etmemişsin. Bu arada ben de hala kilomu kocama söylemedim desem. Yazık hala daha bilmiyor canım benim kilomu ama size söylüyorum bak. Bi de doktora tabii :) Yakında foyamda ortaya çıkacak. Çünkü testlerde kilom da yazıyor :)

kızlar deminden beri yzılarınızı okuyorum öldüm gülmekten yaa:roflol:
çok hoşsunuz..
ortalama 3,5 - 4 aylık koskoca hamileleriz hala 3-5 kilonun hesabını yapıyoz..,
yiyin yiyinde dikkatli yiyin:dance:
boşverin kilolarııı
allah hepimize nurtopu gibi evlatlar versinde gerisi möhim değil:teytey:
ama şu kadınlar yokmuuuuu.
çok fenayız...
hala kilolara takığız(bende dahil:smiley-cool:)

Ya ben de takmiim diom ama baksanıza kimse benim kadar almamış yaa (((
Herkes 2-3 kilo almış. Ben daha şimdiden 5i devirdim. Sonraları napacam bilmiom.
Tamam bebişim de çok iiymiş hatta önden gidio dedi doktor. Ama takılıom işte çok alıom die gene de. Bi de benim karnım da büyük ya, hepten şaşırıyorum aynaya bakınca :)))))). Yarın dönüyorum evime sonunda. Hemen fotomu koyacam kıslar. Bakın ne kadar koccaman göbüşüm var benim :)))))

ahh kızlar ahhhh..:1no2:.ben ne yapacam.fisfisfis Sizler 60-70 kilolardan bahsediyorsun...ben yok yok yazamayacağım ama gerçekten çok kötü((( ay bak bunalıma girdim şimdi oturup ağlıyacağım..:a015:

Aaaa Hilalcim, niye böyle yapıyorsun. Şaka mı yaptım ağlayacağım diye yoksa gerçek mi. Bak bizde üzülürüz. Ne olmuş ki, herkesin vücut yapısı farklıdır. Sen kendini sağlıklı hissediyor musun. Önemli olan budur. Hem kilo dediğin kalıcı bir hastalık ya da sakatlık değildir ki utanılsın. Kilolu hamile kalmış olabilirsin, hele ber bebeğin sağlıklı doğsun sonra bir güzel rejim yaparsın olur biter. Olmadı bir diyetisyene gidersin. En fazla 2 yılda tüm sorunun biter. Allah korusun ya bir sakatlığımız, bir hastalığımız olsaydı. Canım benim üzülme...

bende hiç yazmiim en iisi... tam kilo vermeye karar verim sıkı bir rejime girdikten soora hamiş olduumu öğrendim ve bırakmak zorunda kaldım.. bu yüzden evet şişko diil ama biraz kilolu hamiş oldum...
doktorumda ööle dedi sen şişko değilsin.. sadece biraz kilon var demişti... ama dikkat edeceksin yemene içmene dedi.... işin garip tafaı ben hala aynı kilodayım doktor aldıklarını sen değil bebeğe yaramış.. korkma demişti...

1,67 - 75 :sm_cool:

Escape aynen bende senin gibi hatta cumartresi diyetisyenimi aradım dedim ben yine sistim doktor hnm geliorum die randevu aldım :))) Ve pazar test yaptım hamile kaldım aman ne edelim :))

ama hepsi kilo değil neyseki iri kem,kliyim ve vücudum iidir azcık bodyguard gibiyim...:roflol:
doktorum ööle dedi...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Ne olursan ol 75 kilomusun evet ölesin :roflol: aman yaa takmıorum ben daha kilo felan gerci millet benden cok takıo ya oda ayrı bi durum :mymeka: senağlama

ama hepsi kilo değil neyseki iri kem,kliyim ve vücudum iidir azcık bodyguard gibiyim...:roflol:
doktorum ööle dedi...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
bende iri kemikli olduğum iiçin ağır çekiyorum kızzzssss :1rolleyes:
doktor banada boyuna göre kilonu hiç göstermiyorsun demişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…