yok canım sen niye dert ediyorsun herkese açık bir forum isteyen yazar isteyen yazmaz.. bizde şakalaştık arkadaşlarla merak etme hiçbirimiz sen bu forumu açtın diye kilosunu sorun eder hale gelmedi yani.. tabiki hamişliğimizin tadını çıkaracağız.. dünyanın en şişko hamişi olsamda hiç farketmez valla önemli olan bebişlerimin sağlıcakla dünyaya gelmesi...Ya kıslar kusura bakmayın, benim kastettiğim kilolu olmak değildi yaw. yanlış anlaşılmasın.benneyaptımki Ben kilo alımından bahsediom. Sadece ben hızlı gidiom diye üzülüyorum o kadar. Yoksa her insanın kilosu, yapısı farklıdır tabi ki. Burdan boy kilo yazmakla olmaz ki. Bi daha yapmıcam böle muhabbetler. Lütfen kimsecikler üzülüp kilolarına takılmasın. Önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz. Ayrıca hamileyiz yaw. Birazcık da tadını çıkaralım di mi ama ???? :dance: Ben yarın Bodruma, evime gidiom ve de koccaman göbüşümü denize sokacam Pazar günü. :smiley-cool::teytey: Herkesi koccaman öptüm a.s.
yok canım sen niye dert ediyorsun herkese açık bir forum isteyen yazar isteyen yazmaz.. bizde şakalaştık arkadaşlarla merak etme hiçbirimiz sen bu forumu açtın diye kilosunu sorun eder hale gelmedi yani.. tabiki hamişliğimizin tadını çıkaracağız.. dünyanın en şişko hamişi olsamda hiç farketmez valla önemli olan bebişlerimin sağlıcakla dünyaya gelmesi...
sana iyi yolculuklar diliyorum canım.. ohhhh bol bol tadını çıkar denizin ama kendinede dikkat et olurmu.. fazla sıcakta kalma.. bende seni öptüm güzelimŞeniz
Yok, tatile diil, evime dönüyom ben. İstanbulda, ailemin yanındaydım neredeyse 1 aydır. Bugün 4.45te Bodruma, evime dönüyom. Yani, benim tatil baya uzun sürüyo. :1rolleyes:
Herkes için bol bol yüzeceğimden ve de dikkatli olacağımdan emin olabilirsiniz. yerimseniben
kızlaaaaaaaaar ben dogurdum ama yinede geçmiş bilgilerimi yazmak istedim.oyyyy kurban olurum ben bu melekler için alınan kilolara bee.ayyyy şimdi aklıma hamileleik günlerim geldi,kızlar valla tadını çıkarın harika bir duygu bu,ne güzel ki ALLAH bu yüce duyguyu bayanlara layık gormüş.ben hamileliğim süresince toplam 16 kilo almıştım ve ilk 4 ay içinde bunun tamamını verdim,şimdi eski kilomdayım.:teytey:
canım kolesterolün için geçmiş olsun dikkat et kendine...boyum 160 58le başladım 59.5 :) oldum şimdilik normal dedi doktor ama kolesterolum yüksek benim de
aklıma gelmişken bu benim ikinci mesajım ama neden rresmim görünmüyor yazdıklarımın yanında?
oysaki profilimde var .bilen varsa cevaplarsa sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?