Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

Ya kıslar kusura bakmayın, benim kastettiğim kilolu olmak değildi yaw. yanlış anlaşılmasın.benneyaptımki Ben kilo alımından bahsediom. Sadece ben hızlı gidiom diye üzülüyorum o kadar. Yoksa her insanın kilosu, yapısı farklıdır tabi ki. Burdan boy kilo yazmakla olmaz ki. Bi daha yapmıcam böle muhabbetler. Lütfen kimsecikler üzülüp kilolarına takılmasın. Önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz. Ayrıca hamileyiz yaw. Birazcık da tadını çıkaralım di mi ama ???? :dance: Ben yarın Bodruma, evime gidiom ve de koccaman göbüşümü denize sokacam Pazar günü. :smiley-cool::teytey: Herkesi koccaman öptüm a.s.

yok canım sen niye dert ediyorsun herkese açık bir forum isteyen yazar isteyen yazmaz.. bizde şakalaştık arkadaşlarla merak etme hiçbirimiz sen bu forumu açtın diye kilosunu sorun eder hale gelmedi yani.. tabiki hamişliğimizin tadını çıkaracağız.. dünyanın en şişko hamişi olsamda hiç farketmez valla önemli olan bebişlerimin sağlıcakla dünyaya gelmesi...
sana iyi yolculuklar diliyorum canım.. ohhhh bol bol tadını çıkar denizin ama kendinede dikkat et olurmu.. fazla sıcakta kalma.. bende seni öptüm güzelimŞeniz

kızlar bırakın bu iri kemik muhabbetlerini çünkü
hepimizde şişkoyuz çünkü bebek bekliyoruzjeyyar

Çok teşekkür ederim güzelim. Doğru diyosun valla. Şişkoyuz çünkü hamileyiz :)))) :teytey:
Zaten güneşe 4 ten sonra falan çıkarım di mi?. T-shirt giymeyi düşünüyorum gündüz. Sadece deniz ve yüzme iyi geliyomuş ya bol bol yüzerim tabi 50 korumalı güneş kremi aldım. Risk almamak lasım.

ayyy ebukacım tatilt mi gidiyorsun ne güzel ya çok sewindim adına
bizim yerimize de yüz olur mu kendine çok dikkat et denizde fazla
açılma hamilelerin ayağına kramp çok girer biliyorsun ki
o yüzden dikkat et canım güle güle git inşallah gel

Yok, tatile diil, evime dönüyom ben. İstanbulda, ailemin yanındaydım neredeyse 1 aydır. Bugün 4.45te Bodruma, evime dönüyom. Yani, benim tatil baya uzun sürüyo. :1rolleyes:

Herkes için bol bol yüzeceğimden ve de dikkatli olacağımdan emin olabilirsiniz. yerimseniben

O NE GÜZEL BİŞEYDİR İNSANIN BODURM GİBİ GÜZEL Bİ YERDE YAŞAMASI..
AAAAH AAHHH!!
BİZ 1 HAFTASINA BİLE HASRETKEN..
CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA..
BİZİM YERİMİZEDE DİNLEN GEZ..BODRUMUN GÜZEL DENİZİNDE BOL BOL YÜZ HAYATIM..
BİZ BURADAN HAYAL KURARIZ..süprizzzzzsengözlerimebaksanab

DARKCIM ÇOK GÜZEL..GAYET NORMAL..
AMA ŞİMDİDEN SONRA DAHA ÇOK ALICAZ..AMAN HAMİŞLER DİKKAT..BENDE ŞİMDİYE KADAR 3 KİLO ALDIM AMA..ÇOK KİLOLU OLMAKTA DOĞUMU ZORLAŞTIRABİLİR.O AÇIDAN..
YOKSA REJİM YAPMICAZ TABİ..:1hug:

Evet haklısın Azocum.bende eklemği çok yiyordum.Arkadaşlarım uyardı.Yine istediğimi yiyorum ama özellikler geceleri yaptığım ekmek aralarını küçülttüm.Yarımdan çeyreğe :))

Diğer öğünlerdede biraz azalttım.

ya ekmeği bende iyi yiyordum 2 kilo almışım toplamda
bugümnden itibaren azalttım zaten şimdi meyve zamanı

Boyum 1.76. Hamileliğin farkına vardığımda 48 kiloydum ama ilk ayımda bulantılardan iştahsızlıktan 2 kilo kadar verdim :çok üzgünüm: Daha sonra toparlandım şuanda 50-51 arasında gidip geliyorum. Herşeyin sağlıklı planlı gitmesinden başka birşey düşünmüyorum açıkçası fazladan 3-5 kilo alsam bile bunu umursamam sizde takılmayın bunlara bu kilolar verilir önemli olan herşeyin mükemmel gitmesi bir sorun yaşanmaması. Bunlar çok ufak önemsemememiz gereken şeyler :1hug:

kızlaaaaaaaaar ben dogurdum ama yinede geçmiş bilgilerimi yazmak istedim.oyyyy kurban olurum ben bu melekler için alınan kilolara bee.ayyyy şimdi aklıma hamileleik günlerim geldi,kızlar valla tadını çıkarın harika bir duygu bu,ne güzel ki ALLAH bu yüce duyguyu bayanlara layık gormüş.ben hamileliğim süresince toplam 16 kilo almıştım ve ilk 4 ay içinde bunun tamamını verdim,şimdi eski kilomdayım.:teytey:

ne güzel Allah bize de o günleri gösterssin inşallah
Allah senin kızına da sağlık mutluluk versin
önce bebişlerin sağlığı geliyor tabi
sonrasında azıcık boğazları kısıp kilo veririz inşallah
yine de dikkatli olmakta fayda var

58 kilo 1.68 boyundayken 15 haftalık hamleyim ve ( 65 kilo olmuşum
bu kadar hızla kilo alacağımı sanmıyordum bakalım nekadarla bitircem
bu gidişle 30 kilo yu gözden çıkarmalıyım galiba içinizde en çok kiloyu
hale yle ben aldım sanırım gerçi hale 48 li kilolarda idi yaşıda küçük olduğu için
daha çabuk kilo verebilir aslında kilo vermek metobolizma hızına bağlıymış
benimki de yavaş çalıştığına göre kilo vermek bikaç sene mi alacak sanırım

boyum 160 58le başladım 59.5 :) oldum şimdilik normal dedi doktor ama kolesterolum yüksek benim de
aklıma gelmişken bu benim ikinci mesajım ama neden rresmim görünmüyor yazdıklarımın yanında?
oysaki profilimde var .bilen varsa cevaplarsa sevinirim :)

Son düzenleme:
canım kolesterolün için geçmiş olsun dikkat et kendine...
bu arada resmin gözükmüyor çünki profilindeki resim profil resmi olarak geçiyor, birde avatar resmi ekleyeceksin kontrol paneline gir ve bilgisayarından kendine avatar resmi ekle çok büyükse küçük olanı seç tamammı...:))

kızlar ben 75 ile başladım sonra 72 düştüm.şimdi haha 72 deyim.17+4 kilo almadım inşallah fazla almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…