Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gönlüne göre olurbende kasımdan beri deniyordum ilk gebeliğim mayısta olustu kimyasal oldu o,sonraki ay hemen üstüne tekrar kaldım.Herkesin gönlüne göre olsun stresli bir süreç ister istemez insan cok etkleniyor
hepimiz için aynı bende sadece mayıs ayında akısına bırakmıştım takıp etmemiştim gerçektende o ay ilk gebeliğim oluşmuştuİnşallah gönlüne göre olurevet herkes stres yapma diyor ama hergün kafamda bu var
Sanırım benimde kendimi rahatlatıp akışına bırakmam gerek. Ama eşim yoğun çalışıyor ve ilk zamanlarki kadar hevesli değil birde üstüne ilişki hesabı yapıyorum can sıkıcı oluyorhepimiz için aynı bende sadece mayıs ayında akısına bırakmıştım takıp etmemiştim gerçektende o ay ilk gebeliğim oluşmuştu
Bahsettiğiniz deneme tüp bebek değildir herhalde ?Selam kızlar kaçıncı denemede hamile kaldınız benim 2 oldu tutmadı umutsuzluğa kapılıyor gibiyim
Bahsettiğiniz deneme tüp bebek değildir herhalde ?
2 denemede umutsuzluğa kapılmak nedir Allah aşkına
Ben 18.ayda hamile kaldım
18 regl 18 kez negatif test demek bu
Ovülasyon testi kullanıp yumurtlama gününü bulunDeğil ama yaşım 35 birde dediğim gibi ilişki takibi yordu beni
İki denemede yaptım aslında pik gördüğüm gece hayırlısı bi kaç daha deneyip doktora gideceğim olmazsaOvülasyon testi kullanıp yumurtlama gününü bulun
Nokta atışı ilişki daha kolay olur sizin için
Biraz çabuk yorulmussunuz yıllarca uğraşanlar var. Ha diyince olmuyor bu işler. Ben de 1,5 yıl uğraştım 2 kez çatlatma tedavisi denedim 1 kürtaj oldum 8 haftalık. Bu süreçte yaptığım ovulasyon takibi ve gebelik testlerini saymak dahi istemiyorum. Ki dediğim gibi yıllarca uğraşan insanlar var sabırlı olmanız lazım. İlk denemede de olan var ama bu kısmet nasip işi. Yaşım 34 bu aradaDeğil ama yaşım 35 birde dediğim gibi ilişki takibi yordu beni
Sadece pik görünce mi? Regl ertesi haftada 2-3 ilişki olsun. Pik görünce ve siliklestigi gün de ilişki olsun. Sonrasi keyfinize kalmis. Bu şekilde deneyin benceİki denemede yaptım aslında pik gördüğüm gece hayırlısı bi kaç daha deneyip doktora gideceğim olmazsa
3. Denemede kaldım canım 1 yıla kadar deneyin diyor doktorlar stres yapmaSelam kızlar kaçıncı denemede hamile kaldınız benim 2 oldu tutmadı umutsuzluğa kapılıyor gibiyim
İlkinde hemen ikincisinde ikinci veya üçüncü denemede tuttu fakat her ikisi de sağlıksız gebelik oldu. Hızlı olmasındansa sağlıklı bir şekilde olsun inşallah, en az 1 yıl deneyin. Şimdiden ümitsizliğe kapılmayın daha çok yeni başlamışsınız.Selam kızlar kaçıncı denemede hamile kaldınız benim 2 oldu tutmadı umutsuzluğa kapılıyor gibiyim
3 senelik evliyim. Mayis sonu yapmis oldugumSelam kızlar kaçıncı denemede hamile kaldınız benim 2 oldu tutmadı umutsuzluğa kapılıyor gibiyim