Kızlar kaçıncı denemede hamile kaldınız

msamsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
25
0
1
35
Selam kızlar kaçıncı denemede hamile kaldınız benim 2 oldu tutmadı umutsuzluğa kapılıyor gibiyim

2 kimyasal, 1 dış gebelik sonrası kaldım. Umutsuzluğa kapılmayın herkesin süreci çok farklı. Sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah sizinde. Bunların hepsini 7 ay içinde yaşadım.

bende kasımdan beri deniyordum ilk gebeliğim mayısta olustu kimyasal oldu o,sonraki ay hemen üstüne tekrar kaldım.Herkesin gönlüne göre olsun stresli bir süreç ister istemez insan cok etkleniyor

bende kasımdan beri deniyordum ilk gebeliğim mayısta olustu kimyasal oldu o,sonraki ay hemen üstüne tekrar kaldım.Herkesin gönlüne göre olsun stresli bir süreç ister istemez insan cok etkleniyor
İnşallah gönlüne göre olur 🙏 evet herkes stres yapma diyor ama hergün kafamda bu var

hepimiz için aynı bende sadece mayıs ayında akısına bırakmıştım takıp etmemiştim gerçektende o ay ilk gebeliğim oluşmuştu
Sanırım benimde kendimi rahatlatıp akışına bırakmam gerek. Ama eşim yoğun çalışıyor ve ilk zamanlarki kadar hevesli değil birde üstüne ilişki hesabı yapıyorum can sıkıcı oluyor

Değil ama yaşım 35 birde dediğim gibi ilişki takibi yordu beni
Biraz çabuk yorulmussunuz yıllarca uğraşanlar var. Ha diyince olmuyor bu işler. Ben de 1,5 yıl uğraştım 2 kez çatlatma tedavisi denedim 1 kürtaj oldum 8 haftalık. Bu süreçte yaptığım ovulasyon takibi ve gebelik testlerini saymak dahi istemiyorum. Ki dediğim gibi yıllarca uğraşan insanlar var sabırlı olmanız lazım. İlk denemede de olan var ama bu kısmet nasip işi. Yaşım 34 bu arada

bu ay 3. aya girdik bizdede yok henüz doktorlar sağlıklı bireylerin en az 1 yıl denemesini öneriyor herhangibi bir hastalığın pcos yoksa tarzında(bende var)
sana önerim biraz daha denemen en az 6-7 ay bu süre zaafında sağlıklı beslen bol bol yürüyüş yap 2 ayda olmayabilir uzun süre uğraşanlar var Umarım güzel haberler alırız.

İki denemede yaptım aslında pik gördüğüm gece hayırlısı bi kaç daha deneyip doktora gideceğim olmazsa
Sadece pik görünce mi? Regl ertesi haftada 2-3 ilişki olsun. Pik görünce ve siliklestigi gün de ilişki olsun. Sonrasi keyfinize kalmis. Bu şekilde deneyin bence

ilk sefer 2. ayda hamile kaldım ama maalesef kürtaj ile sonlandı, sonrasında 1. aydan kaldım cok sukur su an ilerliyor. inanın önemli olan hamile kalma süresi değil olduktan sonra sağlıklı ilerlemesi olabildigince rahat olun en hayırlı zamanda olur insallah 🙏🏻🤍

Selam kızlar kaçıncı denemede hamile kaldınız benim 2 oldu tutmadı umutsuzluğa kapılıyor gibiyim
İlkinde hemen ikincisinde ikinci veya üçüncü denemede tuttu fakat her ikisi de sağlıksız gebelik oldu. Hızlı olmasındansa sağlıklı bir şekilde olsun inşallah, en az 1 yıl deneyin. Şimdiden ümitsizliğe kapılmayın daha çok yeni başlamışsınız.

3 senelik evliyim. Mayis sonu yapmis oldugum
Basarisiz tup bebek sonucu hemen 1 ay sonra kendiliginden hamile kaldigimi ogrendim. Allah arzusunda olan her kese nasip etsin🙏

Back
X