Bebek Beslenmesi kızlar kafam karıstı devam sütü ve kaşık maması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hiç bilen yok mu aptamil 2 suya toz şeklinde suya atılıp karıştırıp biberonla veriyorum ama bebeğim tek başına onu içmiyor bildiğimiz tahıllı kaşık mamaarı varya koyu yapılan o aptamil 2 nin içine o kaşık mamasından atıp mama yapabilir miyiz yoksa sade mi verilmeli tek başına içmiyor :(

hiç bilen yok mu aptamil 2 suya toz şeklinde suya atılıp karıştırıp biberonla veriyorum ama bebeğim tek başına onu içmiyor bildiğimiz tahıllı kaşık mamaarı varya koyu yapılan o aptamil 2 nin içine o kaşık mamasından atıp mama yapabilir miyiz yoksa sade mi verilmeli tek başına içmiyor :(

Kaşık mamalarının içide de toz devam sütlerinden var canım.
Aptamile katarsan uyumsuzluk yaratabilir. Ben bebe bisküvisi atardım bir iki tane kızım içmel istemediğinde bayıla bayıla içerdi:)

Ilk devam sutu olarak bebelac dene sekerli oldugu icin aliyorlar ilk 1 tane bebe biskuvusu at azalta azalta kes alisir.sonrada aptamile gec derim ben. Onun sîkintisini cok yasadim anne sutunden sonra zor aldi benimki mucadele sonunda basardim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım milupa aptamilim gece tahılı ve tahıllı kahvaltısı var onlardan alabilirsin bunların içine 2 kaşık aptamil mama katıp verebilirisin...benimnki 20.30 gibi gece tahilli mamadan yer sabah 05.00 da kalkar...içerikler aynı fark yok...bebe büskivilerini asla tavsiye etmem neden dersen aşırı katkı maddesi var...aşırı şeker var...yazık o bebebğe...:47::47:

Back
X