Kızlar kafama çok takıldı yardım edin bana ikinci bebişe hamiş tecrübeli anneler

vampirellamaria

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
103
30
13
29
Mrb kızlar ben şuan sata göre 36+6 usg göre 36+0 haftalık hamileyim ben 52 kiloyla yaklaşık hamile kaldım ve 65 kiloyum şuan 13 kilo kadar aldım şimdi size sorum doğum yapan anneler hemen doğum esnasında kaç kilo verdiniz kimi diyor 10 kilo gitti doğumdan çıkınca duyunca oh diyorum kimi diyor sadece 3-4 kilo gitti benim de kafama çok takıldı korkuyorum sewmiyorum fazla kiloyu sizden yardım ve cevap bekliyorum

kim dio 10 kilo gitti die bence baya abartmiş
ben 2 gun once dogum yaptim bebek 3.5 kilo dogdu toplam 4.5 kilo gitti hadi yuvarla 5 kilo

Ben doğumdan 15 gün sonra tartıya çıktığımda -4te idim . Doğumdan önce aldığım 6 kiloyu da sayarsak 10 kilo gitti. Bunun kanı var bebeği var. Rahmin kendini toplayıp hafiflemesi var. 10-12 kilo arası genelde pek annede kalmıyor. ama kilonuzun gitmesi demek göbeğinizin sakmayacağı anlamına gelmiyor ne yazık ki.

doğumdan bir hafta sonra kontrolde -8 dim.
kalan 6 kilo fazlalikta 2. ay asiya gittiğimizde çoktan gitmişti.
bünye meselesi.zaten fazla kilo almamissiniz.vermekte zorlanacağınızi sanmıyorum.
sağlıkla kucaginiza alın..

Dogumdan ciktigin gibi kilo hemen gitmiyo gitse gitse 5 kilo gider, sonrasinda evin icinde hareketliysen ve emziriyosan zamanla verirsin. Ben de 10 kiloyu (2sene emzirdim sutum cok olsun diye hic yememi kısmadım) bir senede verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…