KIZLAR KAFAYI YIYECEGIM.ESIM.

Tanımamız için "temiz bir kadınım" demeniz yeterlidir.
Burada yazdıklarınız normal..Bir sıkıntı yok..Ama geçmiş sayfalarda abartılarınız var..Madem iticiler neden gidiyorsunuz evlerine? Demek istediğim bu.

Unutmayın yaşlanacaksınız ve bir gün bu kadar titiz olamayabilirsiniz. O zaman da insanlar size sizin gibi davranır..

Erkekler kadınlara bir konuda takmak istedikleri zaman onun önem verdiği şey üzerinde duruyorlar.
Ve anladığım kadarıyla siz titizlik ve temizlik konusunda çok hassas davranıyorsunuz ve eşiniz de
sizin üzerinize bu konuda geliyor. Bence konu temizlik asla değil, konu eşinizin sizi sinirlendirmesi.
Yemeğe de takılabilirdi, yaptığın da yenmiyor diyebilirdi. Temizlik meselesini çok gündeme getirmeyin derim, hatta çok titiz olsanız dahi bunu eşinizin yanında söylemeyin. Erkekler bazı anlarda aşırılıkları kullanıyorlar.

Herseyi senden beklemesin fatura falan onun sorumlulugu. Bu arada evibi evinin guzel kokmasini nasil sağlıyorsun ben de takintiliyim ama kalici birsey bulamadim.

Cok mantıklı. Ben de yumusaticiyi suyla karistirip temizlik sonrasi koltuklara halılara hafif sikiyorum cok guzel kokuyor her gelen soruyor ama seninki harika fikir. Hemen deniycem tesekkurler :)

Eşiniz sizle ilgili bir koz bulmuş kafası bozuldukça kullanır durur
demek ki o gün canını sıkmışsınız
mesele toz böcek değil mesele sizi arkadaşlarınızın yanında incitmek

Sizin temizlik konusundaki hassasiyetinizi bildiğinden sizi kızdırmak için mi yapıyor acaba?

Cok mantıklı. Ben de yumusaticiyi suyla karistirip temizlik sonrasi koltuklara halılara hafif sikiyorum cok guzel kokuyor her gelen soruyor ama seninki harika fikir. Hemen deniycem tesekkurler :)
Bir cezveyede ssu koy icine yumusatici kaynayinca kis yayilsin her yeree....hahhahaahah....kisin petek ustuu iyioluyor.yazin cezve..evlere senlikkkk..hahhahahaha..kiz beni bir gor simdi yatakta hic bir yeri havalandirmadim,tv acik.cayi demledimmm..lavaboyu yikadim.bu konuyu gorunce kalkip yumusatici sikasim geldiiii.hahhahahaahaha

Erkekler bazen eşleri çalışmadığı zaman psikolojik olarak onların bir iş yapmadığını düşünürler. Yani evdeki işi küçümserler.. Birini tanıyorum. Kadın çalışmıyor ve o ay kredi kartının ne kadar geldiğini soruyor eşine. Eşinin cevabı “ne yani söylesem ödeyecek misin? Neden soruyorsun?”

Bence olay budur. Ama çalışsan da bu sefer evdeki işler eşinin gözünde 5 er dakikalık şeyler olacak emin ol. Erkekler her bakımdan süper kadınlar ister ama bu doyumsuzluğun sonu hiçbir zaman yoktur.

Önce şunu bir ayırt edelim.
Konu sizin temizliğiniz, titizliğiniz yahut pasaklılığınız değil.
Konu, eşinizin insanların yanında sizi rencide edici şeyler söylemesi. O yüzden "ben neyi eksik yapıyorum" modundan çıkıp, bunun yanlış olduğunu eşinize anlatmalısınız bence.

Esim zaten ev hanimlari ne yapiyorki dusuncesindeee....oldum olasi boyle.bende bir iki kez calismayi denedim.ama yiprandigimin farkindaydim.yorgunluktan tansiyonum yukseldi.iste kendimi veremiyorum.hep evi dusunmekten.cocuklari dusunmekten.evde mukemmelik isteyen ben,hem evi hem isi yurutemedim cnm.

Aslında buna da diyecek çok şey var ama kesinlikle yapı meselesi. Yani çok zor şartlar altında çalışan kadınlar var.

Bir de evdeki işleri idame ediyorlar falan..Tansiyonunun yükselmesi gibi durumlar senin iş hayatının daha önce olmaması ve bekarlığında çalışmamandan kaynaklı diye düşünüyorum. Bu konuda da ailenin seni destekleme gibi bir durumu olmamış ki sana ağır gelmiş iş hayatı. Yoksa insanlar nice hastalıklarla çalışıyorlar.

Eşiniz hatalarını bastırmak için sizi kullanıyor belliki . .
Bana öyle diyen adamı bende aynı şekilde rencide ederim doğrusu. .

Ahahaha alemsin yaa. Konunu kaynattim ama cok da guzel seyler öğrendim koku takintim var napim sormadan edemedim tesekkurlerrr

Sen de onun iç çamaşırları konusundaki tavırlarını söyle diyeceğim ama ben olsam kendim utanırım yahu..Yılda bir gördüğü örümcek ağına takılacağına, kendi pisliğine takılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…