KIZLAR KAFAYI YIYECEGIM.ESIM.

bi de adamin ailesi de daginikmis galiba. icten ice intikam almis. ailesini kotulemeyin.
bu arada kocam bana bazanin alti tozluymus dese sen de bu evdesin derdim :)

Siz okudugunuzu anladiniz miii.gardrobumu her gun acip kokuvsildigimi soylemedim.temizligi bu kadar onemsedigimi,ve sizin beni tanimanizi istedigim icin yazdim.asiri titizlik hastasi biri degilim.hastalik boyutunda degil cok sukur.ama pasklilara gore boyle gorulebilirim.cnm.su sabun var.her kez de temiz olsunn.zor ve luks bir sey degil.ayrica bir arkadasimin benim hakkimda gozlemledigi bir seyide soyliyim....benicok iyi taniyor.
Nice cok titiz olmana ragmen ,cok misafirin geliyor.genelde senin gibiler pek kimseyi evine istemez..buradanda bir sey cikarmaya calisma...ben kendimi tanitmak icin boyle ornekler yazdimmm...
Ya sizin kocaniz banyo yaparken sabun ve sampuan kullanmasa,bu sizin pasakli olursaniz sesinizi cikartmiyacaginiz bir sey degil ki.ben titizim diye mi kizmam lazimm.hayirrrrr..bu kadari da fazla degil mi.mactan gelir,saclarini bir gorun,resmen su damliyor..tartisma,tartisma.banyo yapmiyor..o zmn mac yaptigin yerde dus al gel diyorumm.yok orasi pismis ,tiksiniyormusss...eeeeeee evde neden yapmiyorsun,yorgunummmmm...sizce ben ne yapmaliyim.burada en pasakli insan bile kizmaz mi cnm.

bi de adamin ailesi de daginikmis galiba. icten ice intikam almis. ailesini kotulemeyin.
bu arada kocam bana bazanin alti tozluymus dese sen de bu evdesin derdim :)
Ailesi cok temiz.hkayinvalidem mis gibiiii..akrabalari pasakliii.

Karbonatla fircalasa raziyim.ama surekli macunsuz dogrumu.aydinlatirsaniz sevinirim.

Karbonatla fircalasa raziyim.ama surekli macunsuz dogrumu.aydinlatirsaniz sevinirim.
karbonati zaten asla onermiyoruz. ama siz neden bu konuya takildiginizi soyleseniz. esinizin agzi temizse macuna takilmayin. eger koku curuk vs gibi bi konu varsa o zaman onun cozulmesi gerek. ama siz kendiniz icin macun ferahligi istiyorsaniz kirmadanbunu dile getirmelisiniz.

Aa yook cok sukur.agiz kokusu da yok.disleride saglamm.ne bilelim,biz dogduk,buyuduk,dislerimizi hep fircalariz.nasilki ellere sabun,dislerede macun gibi.
Karbonatta cok saglikli diye biliyoruz..ama yanlismiss,demek.tesekkur ederim,bilgilendirdiginiz icin.

sen bir bayanın yapması gerekenleri yapma git bir işe gir ..çok ciddiyim..yoksa bu herifle kafayı yersin.

canım bence titizliğinden sıkıldığı için arkadaşlarının yanında öyle konuşarak öç alıyor senden..

Karbonatta cok saglikli diye biliyoruz..ama yanlismiss,demek.

Karbonatla diş fırçalamak ocağı devamlı vimle, telle ovmak gibi, malın kendine kıymet vermemek gibi oluyor biraz. Eşiniz laminatlar eridi vs. derken abartıyor mu? Bazen aşındırıcı şeyleri çok kullananların evinde görüyorum mesela, temizliğinden evet eminim ama eşyanın kıymetini bilmiyor diyorum içimden

Zaten ya dogal florursuz macun kullabacaksin ya da hic fircalanmayacak. Hem dislere hem cigerlere xok zarar veriyor.

Çok pasaklı olmak kadar aşırı titiz olmak da iticidir gözümde.
İkisinin evinde de rahat edemem, eşiniz de rahatsız olup takılıyor olmasın?

Böyle evlilik mi olur?İkinizde açık arıyorsunuz bu evlilik fazla yürümez böyle giderse(yalnız kalmak istiyorum l)

Her sayfada ne kadar temiz olduğunuzu, her yerin nasıl bal dök yala olduğunu, başkalarının evindeki sevimsiz davranışlarınızı okudum..Sevimsiz diyorum çünkü kendi titizliğinizi marifet gibi anlatırken, başka insanları da aşağılamışsınız...
Onun evinde zeytin bile yutamıyorum, bunun evinde oraya buraya giremiyorum falan..
Tamam çok içime sinmeyen insanların evinde ben de rahat olamam..O yüzden de gitmemeyi tercih ederim..

Sizi sinirlendiren eşinizin sizin pasaklı olduğunuzu ima etmesi değil, bunu başkalarının duymuş olması..
Gerçekten temizseniz, başkaları eşinizin lafıyla dedikodunuzu yapmayacaktır emin olun..Temizseniz temizsinizdir.

Sizin bu temizlik anlayışınız takıntı durumuna gelmiş ve kızmayın ama cidden itici duruyor..

Ayrıca eşiniz iki insanın yanında "iki laf" etmiş..Siz burada bir sürü yabancı kadına eşinizi yerden yere vurmuşssunuz..Ne farkınız kaldı merak ettim.

sen bir bayanın yapması gerekenleri yapma git bir işe gir ..çok ciddiyim..yoksa bu herifle kafayı yersin.
Isede girdimcnmm.ama evim hep duzenli temizdi.ve bubeni dahada yoruyordu.hem is hem evv.mahvoldum.bu nedenle ciktim...

Her sayfaada ne kadar titiz oldugumubelirttim.cunku beni tanimiyorsunuz.bende bunlari size anlatiyim ki,sizde esimin bana dedigine bakin .
Zeytin meselesi de demek istedigim birev kirliyse o evde pismememis hazir bir seyi dahi yiyememdir.hicte itici oldugumu dusunmuyorum.su ve sabun var.temiz olsun insanlarda.her sofra kurduklarinda ellerini yalayip yemekleri servis etmesinler.burnunu karistirip elini yikamadan durmasinlar.burada benmi iticiyim,yoksa bunu yapanlar mi....siz yermiydiniz.?

O zaman iyi gene ben hiç gitmiyosun dışarda biyere sandım :) O olay evet çok fena..

Çok pasaklı olmak kadar aşırı titiz olmak da iticidir gözümde.
İkisinin evinde de rahat edemem, eşiniz de rahatsız olup takılıyor olmasın?
Evet cnm cok haklisin.asiri titizlikte cok kotu.ama elimde degill.bazen rahat arkadaslarima gidiyorummm.ooh ne guzelll.sorunsuzz.bende oyle olmak istiyorum ama bu nasil bir sey biliyormusun.hani disaridan biri cok saguk mizacli gorunurya.o onun mizacidir.degismez.yapisi oyle.aynen titizlik ve rahatlikta boyle bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…