KIZLAR KAFAYI YIYECEGIM.ESIM.

Sende eşinden sonra 2. paragrafta yazdıklarını söyleseydin. Bende bıktım bu adamın şu şu şu şu huylarından diye

Aynen,,o tam onu soylerken soyluyeyim dedim ama,sonra bos ver dedimmm..gardrobu her gun kontrol ederim.bir gorsen magaza reyonlari gibi.kokuda sikarim.ya insan kirli yakali penyelerini,kazaklarini koyarmiii dolaba.her seferinde arkasindan topluyorum.benim dolap tarafimi aciyirum mis kokuyor.onunkinde ise hani kir kokar ya oyleeeee...o da ben o kadar temizlememe ragmen...

Sende eşinden sonra 2. paragrafta yazdıklarını söyleseydin. Bende bıktım bu adamın şu şu şu şu huylarından diye
Onu soylemek biraz zor cnm.hem ben arkadaslarimdan utanirim.o da utanir.arkadaslarimda utanir.utanmamak icin sustumm.tum turkiyeye reklam ettim.hahahahahhaha

Onu soylemek biraz zor cnm.hem ben arkadaslarimdan utanirim.o da utanir.arkadaslarimda utanir.utanmamak icin sustumm.tum turkiyeye reklam ettim.hahahahahhaha

İşte 1 kere çok değil birazcık utandırsanız, o sizden çekinir Aman ağzımı açmayın benim hanım şimdi kirli çamaşırları döker ortaya der

Cnm.esimle ozel belirli yerler var,oraya gideriz.ama onun goturdugu yerleribir gorrrrr....bir kez yalvar yakar gittik.benim bagirsaklar hassass.geldik afedersin iki gun ishalll.ama karnimin gurultusu.u yanimdakinler duyuyorrrr..ayy bir hafta so.ra demezmi o gittigimiz yer,ceza almis.at eti cikmissss...yaaaaaa

Migden bulanmadan nasil koynuna giriyon ? Yoksa adami once zorla sen mi temizliyosun ? Mactan sonra banyo yapmamasina sasirdim.
Hahahahha.kiz once yikiyommm.onuda dusundummm.hahahah.birde banyo yapiyorya sampuan ve sabunsuz...zorla kafasina doktugumu bilirimm.bunlar saka gibi yaaaaa.

Cnm,banyoyagiriyorya,sampuan ve sabun asla kullanmaz.ilk evlendigimizde sok olmustumm.ben suyun altinda dururumdedii.ya delimisin senn,kafasina sampuani itise kakisadoktugumubilirim.sabunladigimibilirimm.ya gercek bunlar

Eşiniz ile birbirinize olan tavırlarınızı hiç beğenmedim. Onun sizi arkadaşlarınınzın içinde bu şekilde rencide etmesi çok yanlış. Şayet pasaklı biri olsanız bile ev içinde olan ev içinde kalır. Fakat konunuzun sonunda eşiniz hakkında konuştuklarınız da bana çok yanlış geldi. Belliki bu tarz durumları fazlaca yüzüne vuruyorsunuz, o da sizden intikam almak, sizin ona hissettirdiklerinizi insan içinde size hissettirmek istemiş olabilir. Bu tarz sorunları ancak kendi aranızda "güzelce" konuşarak çözebilirsiniz. Yoksa bir ömür kim kimi daha rencide edecek hadi bakalım, diye yaşarsınız. Size de tavsiyem çok titiz olmakla çok pasaklı olmak aynı şeydir, herşeyin fazlası zarar, kızınca çok konuşmanında... :)

Sizinle aynı evde kesinlikle yaşamak istemezdim. Ne bu kadar temizlik hastalığı. Arkadaşlarınızın yerinde olsam evime davet etmem bidaha. Bizimde evlerimiz temiz ama gardırobu açıp hergün koku sıkmıyoruz. Eşinizde sıkılmış bence bu durumdan ayrıca sürekli beni kontrol eden arkamı toplayan biri olsa bende bişi yapmam. biraz rahat olun. Evinize gelen insanlarda sizin için gelsin eviniz için değil.

Sen esine pis pasakli oldugunu soyledigin yada hissettirdigin icinadam da intikam almis. Lbilincli yapmamistir he dur sundan intikamimi aliyim arkadaslarina bi rezil ediyim diye ama durum boyle. Hep soylerim erkekler karsisindaki insani nasil vuracaklari i cok iyi bilirler. Can yakmasini cok iyi becelerirler.

Kendisini tatlı dille uyarın çok kırıldığınızı rencide olduğunuzu söyleyin.
Ama kesinlikle tatlı dille.
Eğr odun değilse bi daha yapmayacaktır zaten.

eşinin şikayet etmesi ayrı dava da, örümcek ağı oluyosa etraf kendime titizim benim gibi titiz kadın yok da deme bence... arkadaşların görünen yerler için konuşuyodur

bilinç altında kendisinin pasaklı sizin titiz olduğunuz yerleşmiş ve sizi ezmeye çalışmış başkalarının yanında söylemesi çok ayıp ben olsam tutamazdım kendimi dişlerini macunsuz fırçalayan bi kıyafeti 1 hafta giyen kirli çamaşırlarını dolaba koyan kim diye :)) tutamazdım yani sizde iyi sabırlıymışsınız valla :)

Cnm,banyoyagiriyorya,sampuan ve sabun asla kullanmaz.ilk evlendigimizde sok olmustumm.ben suyun altinda dururumdedii.ya delimisin senn,kafasina sampuani itise kakisadoktugumubilirim.sabunladigimibilirimm.ya gercek bunlar

siz eşinizin kirliliği nedeniyle mi titiz oldunuz. sabuna bile dokunmuyor adam..

gardorabı açıp koku sıkmak temizlikte değil bence... o kadar derterjanlar parfümlü parfümlü kokarken koku gereksiz...

Dis macunsuz cnm.
dis macunsuz fircalama pasaklilik mi.
cok ilginc temizlik kriterleriniz varmis. bu isin icindeyim. dislerimi cogu zaman macunsuz fircalarim. hastalarima da bunu onerdigim cok olmustur. macun daha cok ferahlik hissi icin kullanilir. priner temizlik fircanin sagladigi mekanik temizliktir...

Bunu daha önce bir diş doktorundanda duymuştum sanırım. Macunun diş temizlemekte bir fonksiyonu yok diye. Macunun içerdiği zararlı maddelerde cabası.. Ama dediğiniz gibi o yarattığı ferahlık nedeniyle macun ile fırçalıyoruz..

Konu sahibi arkadaşım bende bir çoğu gibi eşinizi temizlik takıntıları sürekli söylenmeleriniz nedeni ile bunalltığınızı eşinizinde sizi en çok takıntı yaptığınız konu ile sizi o ortamda gıcık etmeye çalışmış..Çünkü zaten çok titiz olmayan bir insan bu söylemlerden rahatsız olmazdı sanırım yada işi geyiğe vurabilirdi..(misal. Hakketten ya hangi ara o bazanın altına o kadar toz birikmiş anlamadım gibi)

Faturalari odemiyormusum,pazara gitmiyormusum.gecen gun pazara gidicem diyorum,bekle bende gelicem diyip gidiyor.ben tek giderim dedigimde de,beni istemiyormusun diyor..ya ben anlamadimm.salak mi bu.

Arabada "ay kizlar beni şikayet eden adamda kirli donunu cikarip dolaba tekrar koyan adam ha ne desem bilemedim simdi" deseydiniz görürdü gününü.m

Saka bi yana esinizin başka derdi var nereden cikaracagini bilememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…