Kızlar bugün gittim doktora 7 haftalık kalp atışını duydum ama sevinemedm kesenin çevresinde kan sızıntısı var dedi dikkat et dedi o an dünya bşıma yıkıldı ben daha öncede kürtaj oldm ve çok kötü günlerdi uzun süre kanama çektim daha atlatamadan yeniden bu oldu napıcam ben ya kızlar ne önerirsiniz kafayı yiyecem
Nasil yani sadece kan sizintisi var deyip yolladimi?progestan vermedimi yada yatak istirati?cok ilginc benimde rahimde yirtik olmustu kesede bisey yoktu ama progestan kullandim 4 ay.3 ayda hic kalkmadan yattim.istirat cok cok onemli.uzatin ayaginizi zorunlu olmadikca kalkmayin.benim oyle cok kanalarim oluyordu ki ignede vuruldum progestanda kullandim.insallah bisey olmicak saglikla kucaginiza alin insallah.
Yok canım ilacım var progestanı zaten önlem amaçlı içiyodum ama 4 e çıkardı dikkat et dedi şimdi sızı şeklinde sancım var napıcam ben ya kafayı yiyecem yine aynı şeyleri yaşarsam naparm nasıl dayanırım yattım şimdi işte ama bilmiyorm yarın başka bi doktora daha gidicem canım yatmak sadece yetiyomu başka bişey yapmam lazmmı
Evet baska bir dr danda gorus alman onemli bana 10 haftada plesantan kaniyor dr ama plesanta 12.haftada olusurmus sadece rahimdeki yirtik kaniyormus.12 haftadan sonra 3 dr a gittim hepside plesanta gayet yerinde yerlesmis dedi.ama ben 3 ay yattim zaten o korkuyla hepside cok iyi yapmissin yatacaksin gecicek dedi.zorunlu olmadikca kalkma inanki cok faydasi var.bol bol dua.yiyecek ekmegi varsa yediririz:)benim kadar sorunlu gebelik inan yoktur neler yasadim halada yasiyorum vermedikleri ilac kalmadi.mememden yesil yesil iltihap akiyor suan ilac iciyorum acisi icime oturuyor ama hala ayni.en kotu ihtimalle nesterle kesip gogus ucundan enfeksiyonu bosalticaklar ama inan korkmuyorum rabbim ne derse o.sinavimiz bu demekki.
Canım benim ya öle tbi senin bebiş kaç aylık inş bişey olmaz ya o iltihap ilaçlarla dağılır hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık çektiğimiz bu sıkıntılrı unuturduk ozaman
Ben 7.5 ayligim canim ocak sonu subat basi dogum nasipse az kaldi yani:)sende gorcen bugunleri nasipse zaman cabuk geciyor.iltihap i hic takmiyorum evet cok canim aciyor giyinemiyorum koluma vuruyor.hersey olucagina varir deyip oturuyorum.sende hic kalkma bak cok faydasini goruceksin.
Hayirli olsun :)
Saglicakla kucaginiza alin insaAllah :)
Doktorunuzun dedigni yapin ve kendinize cok dikkat edin.
Bol bol da dua edin.
Allahin izniyle bebeginize kavusacaksiniz insaAllah.
O iltihap zor olur ya ona üzüldm
Ama bebek büyümüş senin maşallah az kAlmş bende o günleri görürmüyümki
Niye gormeyesin ki canim benim.6 haftalik hamileyken kapi onunde birden icimden bisey koptu heryer kan oldu ambulansla gittim hastaneye dustu dedim minnak im masallah gayet iyiydi.10 haftalikken bir uyandim yorganlara kadar kan yine minnak im iyiydi hatta dr dystu sandim bu sefer dedi.hic supheye dusmedim rabbim sana emanet dedim.bak kutularca antibiyotik ictim hep enfeksiyon var vucudumda kurumuyor ama bu aya kadar geldim bu kadar ilaca ragmen allah a emanet ettim.sen ankarada misin? Keske simdi orda olsam hatta bazan doguma gelsem mi diyorum.ben ankaradan geldim ilk dogumumu zekai tahir dogum evinde yaptim 4 sene once ordan baska hastane tanimammm.muthis bir hastane.keske orda olsam....
Doğru söylüyosun canm Allah verdiyse onu ne olursa olsun düşmez ben kırıkkaledeym yani ankaraya 40 dkka işte yarın burda iyi bi doktor var ona gidecem olmazsa bide ankaraya giderm canım ya sen hangi şehirde yapacaksın doğumunu
Ben bursa da yapicam canim.git valla baska dr larada gorusten goruse fark vardir icinde rahat eder en azindan.bak saba bol bol dua ediyorum.hic uzme kendini hayirla saglikla kucaginda gor insallahhhh.
Ay canım benim çok sağol mutlu ettim beni inş kabul olur bakalm yarınki ne diyecek artık saatler geçmez
Niye kabul olmasinki en guzel dua giyabinda edilen duadir.allah in izniyle biseycik olmaz.yatcan ama hep yat.bak benim burda esimden kizimdan baska kimsem yok.eve yardimcida bulamadim esimden allah bin kere razi olsun bebek gibi bakti.bide ben sunu anladim valla 30 dan once kolaymis gecince zorlasiyor:)anammm yaslaniyorummm:)bide benim bu rahatligim ne olcak yaaa bazen iyimi kotumu ayrim yapamiyorum.bugun lapa lapa kar yagiyor her yer kar ben kartopu oynamaya ciktim kizimla herkes ayagin kaysa dussen diyor.amannn diyorum olacagi varsa evdede merdivenden kayarim olacaksa olur.ilac icme diyorlar bisey olcaksa icmesemde olur diyorum.kizim hasta oluyor esim cildiriyor yaw diyorum cocukturrr oyle buyuyecek.arizaya bagladim galiba:)eskiden cok pimpirikliydim simdi boyle tuhaf oldum....
Nerefon seni cokkk merak ediyorum bugunki dr ne dedi habersiz birakma.allah yardimcin olsun.
sağol düşüncen için canım aynısını söyledi kese çevresinde sızıntı var dedi benim doktorun verdiği ilaçları verdi bende zaten kullanıyorum dedim işte dinlen şöle böle yap dedi ve ben bunaldım hep beni buluyo böle şeyler yatmaktan sıkıldım bi özgürlüğüm olmuyo şurda 2 ay rahattım geri bu durma geldm off
Bak 2 doktorda ayni seyi soylemis dinlenicennnn.4 yasinda kizim var bu hafta hasta diye krese hic gondermedim.evim 6+1 biri eve bomba birakip kacmis gibi:) ust kati gormemek icin cikmiyorum bile:)her sabah karnim burnumda halimle bile arabaya atlayip kizimi gotururyordum krese ordan dr ozgurlugumdu onlar benim.simdi hic birine esim izin vermiyor kar var diye evden cikartmiyor.evde zaten heryer birbirine girmis vaziyette.ben ne yapiyorum uzattim ayaklarimi amannnn bosverrr evide disari cikma ozgurlugunude yaptim bi ihlamur tadini cikariyorum.sende yat bebik gelince cok ozleniyor bu yatmalar:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?