Naz yap kiz naz yappp.valla ben 11 senelik evliyim ilk defa rahat rahat naz yapiyorum.yasasin kotuluk:):)tabiki kanamanin olmamasi daha iyi.bebek buyudukce ve ilaclarini icip yattikca o sizintilar kalmicak.en fazla 12.haftada gecer allah in izniyle.azcik daha yat.kanama olmasin yeter gerci ben sular seller gibi kan gordum ama bak 31 haftaya geldik cok sukur.pozitif ol moral cok onemliiii.
12 leri 22 leri 32 leri gorucen nasipse.boyle stres yaparsan eline hic bisey gecmezzz.benim dr umda benim kafadan az once aradim memedeki apse icin git genel cerraha acip iltihabi bosaltsinlar korkma kolay diyor:)8 kere ameliyat olmusum benmi korkcam:)adamda rahat ya git yaptir ne olcak diyor:)sende al eline kumandayi yada kitap oku tv izle bilgisayar kullan ama yererki yat ve stres yapma biliyorum zor ama bunu sana soyleyen 24 yasinda kanser olmus 7 sene evlat hasreti cekmis dusuklerinin sayisini hatirlayamayan bennn.pehhhh neler cektim ben.suan meme min acisina dayanmak cok cok zor ammmmaaa ben kizimla bagira bagira sarki soyluyorum.alt komsu durtene kadar devammmm:):):)
Ohoooooo neler neler yasadim bi anlatsam burdan kirikkale ye yol olur:) bitane hatun vardi esimin anlasmali oldugu bi is yerinden kadini bir iki kere gordum ama sohbet etme sansim olmadi.gecen bi mecliste karsilastik sohbrt ettik kadin bayilacakti gulmekten.sen dehsetsin ya diyor:)habire esimi arayip nergis hanim i getirin moralim bozuk diyormus:)ne yapayim canim icime ata ata dert sahibi oldum baktim olmuyor bende disari atiyorum:):):)uzme tatli canini o bebisin yiyecek ekmegi varsa yer.yoksa 9 ayda yatsan nafile.yaradanim oyle buyuk ki o kadar sey yasadim hala umudum hic biseyden bitmedi...rabbim sevgisini inancini yeterki kalbimden almasin.icini gonlunu ferah tut .yap nazini yat assagaaaaa.he bu arada kk dan haric hic bir sosyal paylasim sitesinde beni goremezsin cok guzelimde sakliyom:):):)
Nerefon sonunda cektigim acidan kurtuldum:)sukurler olsun yaradanima.eziyet cekmisim bunca zaman.bugun gr dr a iltihap icin ultrason cektiler kocaman apse ceeeee dedi:)aninda igneyle bosalttilar:)cok sukur bebikimede zarari yokmus lokal anestezinin. Herseyin var bi kolayligiii.sen nasilsin bakalim bugun moraller nasil?
O progestan resmen silkeleyip atar.ben icerken surekli uyurdum.kiz misirda patlat sicak sicak iyi gider dur bende patlatam bari:):)moral bozmak yokkkkk herseyin bi caresi var.
Böyle bir olayda hamilelik döneminde benim başıma geldi.
kanamam olmuştu 3 aylık hamileyken.Doktor baktı ultrasyondan kesenin etrafında kan var dedi ve progestrol vermişti gün içinde hem fitil olarak hemde ağız yoluyla kullanıyordum.
çok şükür kızıma birşey olmamıştı,korkmayın bol,bol dinlenin.ilaçlarıda doktorun dediği şekil kullanın.
Nerefonnnnnn moraller nasil?stres yapmiyorsun dimi?ne kadar kafaya takarsan o kadar uzulursun.yat dinlen tadini cikarrrrrr gebisligin:)
İyim işte yarını bekliyorm heyecanla bakalım sonuçlar ve bebek ne alemde ozaman içim rahatlayacak eğer olumsuz çıkarsa ankarada bi doktor önerdiler ona gidecem şimdilik tek avuntum kanamamın olmaması :) sen napıyosun nasıl gidiyo :)
Nan stop evde gidiyor valla:)esim 7 gun calistigi icin disari da cikmiyorum artik.kizan la evde takiliyoruz.ankara daki dr kim ki acep duymus olabilirim.
Hım olsun oda güzel bi süre böle olacaksın sonra düzene girer :) doktorun adı eşimin teldede cebecide özel bi yermiş biZim burdan giden çok kişi varmış bilmiyorm işte denemekte yarar var eğer hala kanama geçmediyse gidecem
Evde takilmaktan cok cok memnunum aslinda seviyorum ama hep bi pazar esimde evde olaydi beraber gezeydik diyorum.olsun bizim icin calisiyor.sana benden kucuk bir tavsiye canim hemen yola cikma az daha yat tabiki sen daha iyisini bilirsin ama benimde tavsiyem bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?