Kütahyadan yemek takımım var
Yine Kütahya kahvaltı takımım var
Porlanddan kuzenimin aldığı günlük yemek takımım var
Nişanlımla kendimizin oluşturduğu renkli bir takımım var
Anneannemin hediyesi/hatırası Almanyadan gelen bir yemek takımım var
ve hala burada gördüklerimden beğendiklerim oluyor
nişanlım yunan müzikleri eşliğinde bunları kıracak mıyız dese de :)
ben seviyorum :)
onun için bana göre alabilirsiniz yani :)
canım bana da fazla gibi geldi benim bernardodan bi yemek takımım var bide bernardo dan 60parçalık günlük yemek takımım.ayrıyeten kahvaltı takımı dahi almadım zira gereksiz buluyorum günlük yemek takımının servis ve pasta tabaklarını kahvaltı için kullanacağım ayrıca kapaklı porselen kahvaltılıklar alıp bunlara uydurdum çayı zaten cam bardak/kupa da içmekten keyif alırım.özetle herşeyi evlilikten önce alıp hevesleri bitirmemeli diye düşünüyorum.aldıklarını güle güle kullan:)
şimdi benim kahvaltı takımım var hisardan da yemek takımı,çkb seti çelik set teflon set düdüklü,çaydanlık,çay tepsisi,tabağı,bardağı kaşığı, cezve filan 1990 tl ye aldım.Bernardo danda 1 alana 1 bedavadan porselen country 23 parça çay seti beğendim ve uygun geldi bana şimdi bişşi soracam kızlar ayriyeten evleneceğim zamanda günlük takım alırım mutlaka bu kadar tabak fazlamı olur çalışan bayanım evlenincede öyle olacak ne dersiniz bunların içinde hangisi gereksiz olur :26:
benım bernardo dan aldıgım 12 kişilik porselen takımım ve 6 k,işilik gunluk takımım var.
porselenlerı sadece (ozel) mısafır geldgı zamn cıkarıyorum zira cok begenerek aldım kullanmaya kıyamıyorum :)))
gunluk yemek takımı yetıyor yani. zaten calışıyormussun fazla gelen gıden olmaz. bende cok heves ettım sunu da alıyım bunu da alıyım dıye, aldırmadı arkadaslarım, iyiki de aldırmamıslar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?