- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
aa cıdden mı bence sahane olmus kabarcık olmadı mı pekı cıktıgında mobılyaya zarar vermz mı bıde zamanla sıyrılı sankı kenarlarından hanı defterlerı fılan yaıskanlı kagıt yapsıtınca olur ya anlatabıldı mmı
aa cıdden mı bence sahane olmus kabarcık olmadı mı pekı cıktıgında mobılyaya zarar vermz mı bıde zamanla sıyrılı sankı kenarlarından hanı defterlerı fılan yaıskanlı kagıt yapsıtınca olur ya anlatabıldı mmı
su sıkmak ne demek?:44:anlamadım benyeni mobilya almış gibi olmuş.miss gibi olmuş hem daha hesaplı.güle güle kullanın :)
böyle kağıtların baloncuk yapmaması için su sıkmanız yeterli olur bu da küçücük bi ipucu olsun :):)
Cok guzel olmus eline saglik ama eski hali nerde onuda gorseydik bende gumusluklerimi kaplayacagim ama kagidi seffaf almisim kaldi oyle
Super olmus.. ben de kizima oda yapmayi dusunuyorum.evlendigimde odamizin biri bos kalmasin diye k.rengi genc odasi almistim.simdi kizima beyaz oda yapmak icin onu satmak istiyordum.bu fikir guzelde,becerememki..
emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
su sıkmak ne demek?:44:anlamadım ben
elinize saglık gayet güzel olmuş bende mutfak dolaplarımı kaplamak istiyorum ama cesaret edemiyom silinirkn nasıl olur kullanımı nasıldır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?