Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hazırlıksız yakalandım imla hatanaBaşka var mı zinaya benzettim
Eger acıyorsa zona olabilir ama zona vücudun baska yerlerinde de oluyor. Kaşıntı varsa bir şey ısırmış olabilir. Sanki kabuk tutmuş kabuğu kopmuş gibi
Hayır başka yok sadece bu var üzerne oturunca az önce yana kaydım koltuğa sürtününce acıdıBaşka var mı zinaya benzettim
Çok hazırlıksız yakalandım imla hatana![]()
Evet çok değişik ama birşey ısırdıysa da fark etmedim başka bir yerde de yok kaşınmıyorda acısı da normaldw yok az önce yana kaydım sürtününce çok hafif acıdıEger acıyorsa zona olabilir ama zona vücudun baska yerlerinde de oluyor. Kaşıntı varsa bir şey ısırmış olabilir. Sanki kabuk tutmuş kabuğu kopmuş gibi
Zona acısı çok şiddetli diye biliyorum normalde de acıyormus yani temas olmasa bile arkadaşımda olmuştu birkaç yerinde aynı anda çıkmıştı. O zaman sivilce gibi bir şey olabilir tüy dönmesi vs. Sivilce çıkmıştır patlamıştır belki oturuncaEvet çok değişik ama birşey ısırdıysa da fark etmedim başka bir yerde de yok kaşınmıyorda acısı da normaldw yok az önce yana kaydım sürtününce çok hafif acıdı
Ay ya çok korktumZona acısı çok şiddetli diye biliyorum normalde de acıyormus yani temas olmasa bile arkadaşımda olmuştu birkaç yerinde aynı anda çıkmıştı. O zaman sivilce gibi bir şey olabilir tüy dönmesi vs. Sivilce çıkmıştır patlamıştır belki oturunca
İçi boş duruyor fotoğrafta sanki iltihap olmuş patlamış kabuk tutmuş gibi. Antibiyotikli bir krem sürebilirsin varsa evdeAy ya çok korktum![]()