Kızlar kalçasında böyle bir yara olan oldu mu nedir bu? resim için kusura bakmayın🥲

deros2001

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
9
15
3
24
IMG_9947.webp

Eger acıyorsa zona olabilir ama zona vücudun baska yerlerinde de oluyor. Kaşıntı varsa bir şey ısırmış olabilir. Sanki kabuk tutmuş kabuğu kopmuş gibi
Evet çok değişik ama birşey ısırdıysa da fark etmedim başka bir yerde de yok kaşınmıyorda acısı da normaldw yok az önce yana kaydım sürtününce çok hafif acıdı

Kızlar zonaya baktım da bundan çok farklı bu delik gibi soyulmul gibi çok değişik birşey ya allah allahh

Evet çok değişik ama birşey ısırdıysa da fark etmedim başka bir yerde de yok kaşınmıyorda acısı da normaldw yok az önce yana kaydım sürtününce çok hafif acıdı
Zona acısı çok şiddetli diye biliyorum normalde de acıyormus yani temas olmasa bile arkadaşımda olmuştu birkaç yerinde aynı anda çıkmıştı. O zaman sivilce gibi bir şey olabilir tüy dönmesi vs. Sivilce çıkmıştır patlamıştır belki oturunca

Zona acısı çok şiddetli diye biliyorum normalde de acıyormus yani temas olmasa bile arkadaşımda olmuştu birkaç yerinde aynı anda çıkmıştı. O zaman sivilce gibi bir şey olabilir tüy dönmesi vs. Sivilce çıkmıştır patlamıştır belki oturunca
Ay ya çok korktum 🥲🥲

Back
X