Gebeliğe Hazırlık Kizlar kan sonucu nasil ogrenicem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E nabızda biraz geç düşüyor asm demi verdin kanları hangı hastaneye yolluyorlar biliyorsan oranın lavobatuvar sonuc larına girip tc ile görebilirsin

Sağlık ocağında verdim sabah işte dedi öğleden sonra öğrenebilirsin nereye bakmam lazım
Hangi hastaneye yolluyolarsa kanları ordan ogrenebilirsin e nabızda hemen gozukmez benım oyle oluyor du yani

En yakın hastane hangisi ise ona yolluyorlardır muhtemelen. Şansını dene bi o hastanenin adını yazıp yanına lavobotyvar sonuclar diye gir yönlendirir google seni.

Kizlar sabah kan verdim e nabizdan öğleden sonra bakabilirsin dedi hemşire ama göstermiyor sizce yarın mi cikar
Benimde bugun oglen güya 1 cikacakti baktim dusmuyor e nabiza gittim kendim aldim geldi 5 dakka once baktim e nabiza yeni düsmus

Devlet hadtanelerine yolluyorlar

E nabizda bakıyorum yok çok merak ediyorum ya
Ben gittim oglen kendim aldim geldim daha e nabiza simdi dustu sonuclar onlara kalsa ben e nabizdan once ogrendim

Kızlar test yaptım tek çizgi çıktı içini açıp baktığımda içinde silik bi çizgi daha var yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• 25C12B05-5339-46BF-BD19-577593FF544D.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 232616FD-54C4-4CF2-8312-4F2228BBE6BB.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 0D3FEFD4-053E-4D65-958A-0F50FB5A22E9.webp
    5 KB · Görüntüleme: 42
Dogru bn dun verdim saat 2 de bugunde oglen baktim nabiza dedim bunun cikacagi yok gittim kendum aldim cikmista sonuclar e nabiza gec dusuyor bak benim.yeni dustu biri dusmus sonucun biri dusmemis ama ben oglen hastaneye gidip ikisinide aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…