Sağlık ocağında verdim sabah işte dedi öğleden sonra öğrenebilirsin nereye bakmam lazımE nabızda biraz geç düşüyor asm demi verdin kanları hangı hastaneye yolluyorlar biliyorsan oranın lavobatuvar sonuc larına girip tc ile görebilirsin
Yani hangi hastaneye gidiyor bilmiyorumSağlık ocağında verdim sabah işte dedi öğleden sonra öğrenebilirsin nereye bakmam lazım
Hangi hastaneye yolluyolarsa kanları ordan ogrenebilirsin e nabızda hemen gozukmez benım oyle oluyor du yaniSağlık ocağında verdim sabah işte dedi öğleden sonra öğrenebilirsin nereye bakmam lazım
Benimde bugun oglen güya 1 cikacakti baktim dusmuyor e nabiza gittim kendim aldim geldi 5 dakka once baktim e nabiza yeni düsmusKizlar sabah kan verdim e nabizdan öğleden sonra bakabilirsin dedi hemşire ama göstermiyor sizce yarın mi cikar
E nabizda bakıyorum yok çok merak ediyorum yaBenimde bugun oglen güya 1 cikacakti baktim dusmuyor e nabiza gittim kendim aldim geldi 5 dakka once baktim e nabiza yeni düsmus
Baktım beni hep e nabiza yönlendiriyor ondada cikmiyorDevlet hadtanelerine yolluyorlar
Ben gittim oglen kendim aldim geldim daha e nabiza simdi dustu sonuclar onlara kalsa ben e nabizdan once ogrendimE nabizda bakıyorum yok çok merak ediyorum ya
E bana diyorlar sağlık ocaginda bugün verdiysen yarın alabilirsinBen gittim oglen kendim aldim geldim daha e nabiza simdi dustu sonuclar onlara kalsa ben e nabizdan once ogrendim
Adrtin ne zamanKızlar test yaptım tek çizgi çıktı içini açıp baktığımda içinde silik bi çizgi daha var yorumlayabilir misiniz
Yani çıkmış ama yarın tekrar yap istersenKızlar test yaptım tek çizgi çıktı içini açıp baktığımda içinde silik bi çizgi daha var yorumlayabilir misiniz
5 gün var erken gebelik testi yaptımAdrtin ne zaman
Mecbur yarın sabah sağlık ocağına gidicemBen gittim oglen kendim aldim geldim daha e nabiza simdi dustu sonuclar onlara kalsa ben e nabizdan once ogrendim
Istersen adet gününü bekle cnm daha iyi olur5 gün var erken gebelik testi yaptım
Anladim cnm hayirlisi olsun erken sanki degilmi yapman icin adet 1 gun gecinkice yapmistim oyle cikmisti5 gün var erken gebelik testi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?