Gebeliğe Hazırlık Kizlar kan sonucu nasil ogrenicem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sabah kan verdim e nabizdan öğleden sonra bakabilirsin dedi hemşire ama göstermiyor sizce yarın mi cikar
Aile hekiminiz sonucu açmadan e nabız ekranına düşmüyo maalesef. Ya telefonla arayacaksınız yada gidip öğreneceksiniz

Bak e nabiza simdi dusmüs benim de

Eklentiler

• Screenshot_20210324-192036-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 39
Senin de dusmek uzeredir takip et

Bende pazartesi sağlık ocağında kan verdim sonucunu internetten baktım labim den

Kizlar sabah kan verdim e nabizdan öğleden sonra bakabilirsin dedi hemşire ama göstermiyor sizce yarın mi cikar
Kanı Aile hekimliğinde verdiyseniz bulunduğunuz ilin halk sağlığı laboratuvarına gönderilir örneğin ankara halk sağlığı laboratuvarı gibi internetten öğrenirsin ama elinizde mutlaka barkod numaranızın olması şart

Bende pazartesi sağlık ocağında kan verdim sonucunu internetten baktım labim den
Gittim bugün kan sonucumu aldım 0.01 cıktı ama söyle bisey var ben normalde25 gün de bir adet olan biriyim geçen ay 23 gün de bir oldum bu ay işte bilmiyorum 25. Mi 23 mu bugün olmadım 2 gün var eğer olmasam artık bakacam

Mart ayında bir sıkıntı olmalı benim de 46 gün oldu hala olmadım

Merhaba valla canım gittim aldım sonucumu 0.01 cıktı ama işte böyle bisey var normalde ben 25 günde bir adet oluyorum geçen ay 23 gün de oldum bu ay eğer 23 gün olsa bugundu olmadım demek ki 25 de olacam yani 2 matta adet oldum işte olması yani ama bu ay çok farklı herşeyim karnım göğüslerim belim hiç böyle olmazdı bilmiyorum

Hayırlısı olsun canım inşallah birdaha ki ay olur heran bi sorun varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…