E nabizin isi bellli olmaz bu gecede dusebilir kontrol et araliklarlaMecbur yarın sabah sağlık ocağına gidicem
2 gündür sürekli baş dönmesi yaşayınca şüphelenip yaptımAnladim cnm hayirlisi olsun erken sanki degilmi yapman icin adet 1 gun gecinkice yapmistim oyle cikmisti
Hayirlisi olsun insallah2 gündür sürekli baş dönmesi yaşayınca şüphelenip yaptım
Aynen bakalım artık hayirlsiE nabizin isi bellli olmaz bu gecede dusebilir kontrol et araliklarla
Sen adet gününü bekle derim daha kesin sonuç veriri yada kan ver2 gündür sürekli baş dönmesi yaşayınca şüphelenip yaptım
Bu testin boyasi. Cift cizgi degil. Gecikince normal kaset test yapin.Ama bu şekilde çıkıncada emin olamadım
Aile hekiminiz sonucu açmadan e nabız ekranına düşmüyo maalesef. Ya telefonla arayacaksınız yada gidip öğreneceksinizKizlar sabah kan verdim e nabizdan öğleden sonra bakabilirsin dedi hemşire ama göstermiyor sizce yarın mi cikar
Kanı Aile hekimliğinde verdiyseniz bulunduğunuz ilin halk sağlığı laboratuvarına gönderilir örneğin ankara halk sağlığı laboratuvarı gibi internetten öğrenirsin ama elinizde mutlaka barkod numaranızın olması şartKizlar sabah kan verdim e nabizdan öğleden sonra bakabilirsin dedi hemşire ama göstermiyor sizce yarın mi cikar
Gittim bugün kan sonucumu aldım 0.01 cıktı ama söyle bisey var ben normalde25 gün de bir adet olan biriyim geçen ay 23 gün de bir oldum bu ay işte bilmiyorum 25. Mi 23 mu bugün olmadım 2 gün var eğer olmasam artık bakacamBende pazartesi sağlık ocağında kan verdim sonucunu internetten baktım labim den
Mart ayında bir sıkıntı olmalı benim de 46 gün oldu hala olmadımGittim bugün kan sonucumu aldım 0.01 cıktı ama söyle bisey var ben normalde25 gün de bir adet olan biriyim geçen ay 23 gün de bir oldum bu ay işte bilmiyorum 25. Mi 23 mu bugün olmadım 2 gün var eğer olmasam artık bakacam
Valla işte bilmiyorum bi sıkıntı var bencedeMart ayında bir sıkıntı olmalı benim de 46 gün oldu hala olmadım
Merhaba valla canım gittim aldım sonucumu 0.01 cıktı ama işte böyle bisey var normalde ben 25 günde bir adet oluyorum geçen ay 23 gün de oldum bu ay eğer 23 gün olsa bugundu olmadım demek ki 25 de olacam yani 2 matta adet oldum işte olması yani ama bu ay çok farklı herşeyim karnım göğüslerim belim hiç böyle olmazdı bilmiyorumMrb ne yaptın
Hayırlısı olsun canım inşallah birdaha ki ay olur heran bi sorun varmıydıMerhaba valla canım gittim aldım sonucumu 0.01 cıktı ama işte böyle bisey var normalde ben 25 günde bir adet oluyorum geçen ay 23 gün de oldum bu ay eğer 23 gün olsa bugundu olmadım demek ki 25 de olacam yani 2 matta adet oldum işte olması yani ama bu ay çok farklı herşeyim karnım göğüslerim belim hiç böyle olmazdı bilmiyorum
Yok hiç bi sorun yok sadece aşırı derecede karnım ağrıyor Belim kasiklarim bekliyorum artık ne olacak hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım inşallah birdaha ki ay olur heran bi sorun varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?