Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım yorum yapamayız ki şuan :) düşük de değil ayrıca daha regle varmış bizim için önemli olan iki günde bir artış şuan bu değere düşük az felan diyemeyiz yeterliDaha adetime 5 gün var ve beta sonucum 25 çok mu düşük sizce
Buna sevindim öğrendikten sonra düşük görünce daha çok stres oldumHayır canım yorum yapamayız ki şuan :) düşük de değil ayrıca daha regle varmış bizim için önemli olan iki günde bir artış şuan bu değere düşük az felan diyemeyiz yeterli![]()
Pazartesi tekrar gidip kan verecemHayır benim de 25 çıkmıştı daha adetim gecmemisti gayet iyi erken ogrenmissin ama tekrarla testleri
Yok yok boş yere stres olma hiç. Pazartesi bir daha kan ver de bize yaz sonucunuBuna sevindim öğrendikten sonra düşük görünce daha çok stres oldum
Tamamdır haber vericemYok yok boş yere stres olma hiç. Pazartesi bir daha kan ver de bize yaz sonucunu
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlerDaha adetime 5 gün var ve beta sonucum 25 çok mu düşük sizce
Bu ay çatlatma iğnesi kullanacaktım ama iğneyi bulamamıştım letü tek kullandım hatta burada da yazmıştım bulamadım tedavim çöp oldu falan diye varmış bunda da bi hayır demekki boş bol dua ettim onun dışında bişey yapmadım canımHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerleriki güne bir verdiğin kan sonucu en az %66 artması gerekiyor artış önemli diye biliyorum.. merak ettim kaçıncı denemen ve herhangi bir takviye v.s bişey kullandin mi
Ay hadi inşallahYorumlara katılıyorum. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Yaa maşallah canım yumurta boyutun kaçtı.. bende bu ay ilk defa letu başladım ama doktorum iğneye gerek duymadı inşallah bende bu ay bu haberi veririrmBu ay çatlatma iğnesi kullanacaktım ama iğneyi bulamamıştım letü tek kullandım hatta burada da yazmıştım bulamadım tedavim çöp oldu falan diye varmış bunda da bi hayır demekki boş bol dua ettim onun dışında bişey yapmadım canım
Ben 2 gün gecikmeme rağmen 16 çıkmıştı 2 gün sonra 45 oldu önemli olan düzenli artmasıBuna sevindim öğrendikten sonra düşük görünce daha çok stres oldum
Onu doktoru söylemedi yani bende sormadım .Allah razı olsun canım teşekkür ediyorum inşallah güzel haberlerle oldu haberini verirsin bizeYaa maşallah canım yumurta boyutun kaçtı.. bende bu ay ilk defa letu başladım ama doktorum iğneye gerek duymadı inşallah bende bu ay bu haberi veririrmne güzel olmuş maşallah sağlıcakla gelsin bebişin
Ben ilk defa böyle düşük bi sonuç gördüm aslında ondan çok şaşırdım ve korktum inşallah bizim de öyle olurBen 2 gün gecikmeme rağmen 16 çıkmıştı 2 gün sonra 45 oldu önemli olan düzenli artması![]()
Evde test yaptin da mi gittin yoksa direk mi kan verdin belirtin var miydiBen ilk defa böyle düşük bi sonuç gördüm aslında ondan çok şaşırdım ve korktum inşallah bizim de öyle olur
Amin amin inşallahOnu doktoru söylemedi yani bende sormadım .Allah razı olsun canım teşekkür ediyorum inşallah güzel haberlerle oldu haberini verirsin bize
Hayır evde geçen aydan kalan bi testim vardı açmıştım ama kullanmamıştım içim içimi yiyordu yap diye dedim yapayım bitsin gitsin zaten çıkmaz aklımı da oyalamaz evde yoksa gidip almazdım son günler olmadığı süreçte yaptığım an hemen çift çizgi çıktı belirgin yani silik değil yok dedim bu bozuktur mümkün değil falan dayanamadım gidip labaquıck diye bi test var kızlar çok övüyordu onu alim dedim onda da silik gördüm acaba mı dedim ertesi gün tekrarladım bi tık koyu görünce erken gebelik testi aldım onda da pozitif olunca dedim bi lam vereyim öyle işteEvde test yaptin da mi gittin yoksa direk mi kan verdin belirtin var miydi
Güzel düşün kafana takma herşey güzel olur inşallahBen ilk defa böyle düşük bi sonuç gördüm aslında ondan çok şaşırdım ve korktum inşallah bizim de öyle olur
Benimde bir hafta varken yaptim negatif cikti bidaha yapmadim lekelenmem oladu gecti suan 24 unde olmazsam yapicam bidaha iki aydir normal gunumden bir hafta once oluyorum acaba leke ondan mi geldi diye dusunuyorum basina daha once gelen oldu muHayır evde geçen aydan kalan bi testim vardı açmıştım ama kullanmamıştım içim içimi yiyordu yap diye dedim yapayım bitsin gitsin zaten çıkmaz aklımı da oyalamaz evde yoksa gidip almazdım son günler olmadığı süreçte yaptığım an hemen çift çizgi çıktı belirgin yani silik değil yok dedim bu bozuktur mümkün değil falan dayanamadım gidip labaquıck diye bi test var kızlar çok övüyordu onu alim dedim onda da silik gördüm acaba mı dedim ertesi gün tekrarladım bi tık koyu görünce erken gebelik testi aldım onda da pozitif olunca dedim bi lam vereyim öyle işte