• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kanamam olduu bi bakarmısınızzz :(((

valla kızlar biz bebişlerimize zor ulaştık rabbimin de izniyle o yüzden bırakın işi kim yaparsa yapsın hayırlısı ile doğuralım da çooooook iş yapıcaz :)

kızlar bu sabah tuvalaete çıktığımda kan geldiğini gördüm az ve kırmızı renktii,,hastanemi radığımda normal olduğunu söledi ve proluton iğne yaptırmamı söledii,, az önce onuda yaptırdımmm ama yinede tedirginim...biliosunuz 6 haftalık ikizlerime hamileyim aranızda böle bişi yaşayan varmı,,cevaplarınızı bekliorum,,lütfen rahatlatın beniii .....

ya ben hala mantığını çözemedim ama üstüne görme diye bişiylerden bahsediylar belki o olabilir, bir de nette araştırdığım kadarıyla şunu söyleyeyim, embryo rahme düştüğü zaman rahim duvarına tutunmak için orada yuvalanır, bazen yapıştığı yer damara denk gelebiliyomuş, o yüzden de hafif kanama olabiliyomuş, benim de hamileliğimin ilk zamanlarında kahverengilikler olmuştu, ilk hamileliğimde düşük yaşadığım içn hemen doktora koştum, haftada 2 defa proluton depot iğne yaptılar, biraz rahatsız edici bi iğne ama bebeğin tutunmasını sağlıyomuş, hatta içini okuduğumda ölmüş bi embryoyu bile rahimde tutuyomuş, yani ben öyle anlamıştım, hayırlısıyla kucağına alırısn inşallah, bu aralar stresten ve ağır işlerden kaçın, tuvalette de ıkınmamaya gayret et, kabız olma sakın, belki senin durumunda bahsettiğim 2 . olay gibi olabilir, belkim minik fasulyelerin damarın olduğu yerde yuvalanmışlardır ha yerimseniben

kızlar merhalar benimde ilk hamileliğimde düşük yaptım kalbi durmustu ama dr nedenini söyleyemediler herseyden olur dediler.Şimdi yine hamileyim 5+6 fakat kahverengi lekelenmelerim başladı ve kasık bel agrıları hemen dr gittim kalp atışlarının çok yavaş dedi proluton depot iğnesi vurdu günde 2 defada progestron hapı içiyorum bu konuda beniş biraz rahatlatın kızlar lütfen

o ilaçları kullaniosan korkma canım..bende çok kulandım hatta 2 gün önce yine hastaneden çıktım,,yine kanamam oldu hemdee çooooooooooook :((( serum iğne ilaç falan,,şimdi iim kanamm kesildi ama bu bidaha olmıycak anlamına gelmioo.. :((((

allah hepimizin yardımcısı olsun..

valla bi şikayetim yok.hiç bulantım felanda olmadı.ama bişey yapınca acayip belim ağrıyor bugün doktora gidip sorcam.bu arada ense kalınlığı testini ne zaman yaptırmam gerekki.seninkinin cinsiyetleri bellimi

ense kalınlığı testi 11-14 haftalatı arası oluo... benimkilerin cinsiyeti henüz belli değil bugün yine dr a gidicez belki bi süpriz yapar benim minişlerr bellimi olur :)))

Back
X