• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kanamam olduu bi bakarmısınızzz :(((

canım benimde azar azar oluyodu.12. haftada kasık ağrısıyla 1-2 bardak dolusu kan geldi.proluton vuruldum.hiç bi şey olmadı. ikizlerde normalmiş.sakın moralini bozma..bende bir tanede boş kese var o da yapıyormuş.10. haftada boş kese anlaşıldı. şimdi 23. haftadayım..çok şükür bi problem yok.hiç kafana takma.kendini üzme.

sağol canımmm çoooook teşekkürlerr :)))

geçiçek inş bunlar...

egelimmm canim sen demezmiydin icinizi rahat tutun bnede sana diyorumki icini rahat tut allahin izniyle hersey yoluna gircek ama sana tavsiyem sadece dr dediklerine uy ve dinlen relaxs ol yanii gecmis olsun balimmm sen bizim moral veren birtanecik arkadasimizsin ayri dr hep sunu der ped dolana kadarda kan gelse korkma sakin ol direk dr irtibata gec yani pakip yok seker bana da dua et cuma gunu test yapacakmisim:CüvCüv::CüvCüv:

canım benimde azar azar oluyodu.12. haftada kasık ağrısıyla 1-2 bardak dolusu kan geldi.proluton vuruldum.hiç bi şey olmadı. ikizlerde normalmiş.sakın moralini bozma..bende bir tanede boş kese var o da yapıyormuş.10. haftada boş kese anlaşıldı. şimdi 23. haftadayım..çok şükür bi problem yok.hiç kafana takma.kendini üzme.

saol tatlıımmm alakan için )))) şimdi daha iimm ve artık kan gelmiioo inş da gelmezz ))))

:CüvCüv: :CüvCüv:

egelimmm canim sen demezmiydin icinizi rahat tutun bnede sana diyorumki icini rahat tut allahin izniyle hersey yoluna gircek ama sana tavsiyem sadece dr dediklerine uy ve dinlen relaxs ol yanii gecmis olsun balimmm sen bizim moral veren birtanecik arkadasimizsin ayri dr hep sunu der ped dolana kadarda kan gelse korkma sakin ol direk dr irtibata gec yani pakip yok seker bana da dua et cuma gunu test yapacakmisim:CüvCüv::CüvCüv:

tatlımm benimmmmm çoook sağolll :))) iiki varsınız yaaa :)))

allaha şükür şuan iim ve kan da gelmediii inş da gelmezzz :))))

bu arada cuma değerin yükselicek içime öle doğuyoooo )))

dularım seninleee

sende inan... :CüvCüv:

nasıl oldun tatlım içini ferah tut bencede kontrole gidene kadarda yat dınlen bence ama birara yorulmadan gidip ultrasonla baktır bencede için rahatlar bende merak edınce ara sıra gidiyorum kendı dr.1 ay kontrolu beklıyemıyorum bazen Kendıne bebişere çook iiibak

nasıl oldun tatlım içini ferah tut bencede kontrole gidene kadarda yat dınlen bence ama birara yorulmadan gidip ultrasonla baktır bencede için rahatlar bende merak edınce ara sıra gidiyorum kendı dr.1 ay kontrolu beklıyemıyorum bazen Kendıne bebişere çook iiibak

canımm şimdi daha iim allaha şükürr sabahki iğneden sonra kan bidaha gelmedi inş da gelmezz :))) yatiorum zaten sadece wc için kalkiorum dr umda öle dedi zaten kontrolüme 10 gün var o güne kadarda yatıcam iştee ....

tatlımm benimmmmm çoook sağolll :))) iiki varsınız yaaa :)))

allaha şükür şuan iim ve kan da gelmediii inş da gelmezzz :))))

bu arada cuma değerin yükselicek içime öle doğuyoooo )))

dularım seninleee

sende inan... :CüvCüv:
insallah bende o serefe layik olurum allahima yalvariyorum egelim ama test gunune kadar umudumu yitirmeyecegimmm ins dualarimiz kabul olur ama siz annelerin dularina ihtiyacim var:CüvCüv::CüvCüv:

dualarımız hep seninle merak etmeee canım :)))

içini ferah tut tamammı :)))

egeli öncelikle geçmis olsun diyorum canim.ama kesinlikle moralini yüksek tut.tüm tüp bebek yoluyla gebe kalanlarda olan bi durum yasiyosun.allah büyük canim.umutlu ol.bebeklerin seninle birakmazlar annelerini ..

egeli öncelikle geçmis olsun diyorum canim.ama kesinlikle moralini yüksek tut.tüm tüp bebek yoluyla gebe kalanlarda olan bi durum yasiyosun.allah büyük canim.umutlu ol.bebeklerin seninle birakmazlar annelerini ..

canım benim çoook sağol,,çok teeşşşekkürlerrr

biliyorrum bebişlerim annelerini biraz korkutmak ve oyun oynamak istedilerrr ama bi dünyaya gelsinler sorucam ben onlarlaaaa kaydirigubbakcemile2

EGELI canım bende 5gunde bir olmak sartıyla 2tane proluton vuruldum bıdahada olmadı senınde son olur ıns bebekım

Egelim canım geçmiş olsun.ınşallah tekrarlanmaz.
Benim doktorum genetik tanı testinde bende heterozigot taşıyıcılığı yani düşük yapma şansımın azcık yüksek olduğu için hamiş kaldığım andan 3 ay içinde clexone 4000 iğne verdi canım.Bir de progesteron iğnesini kesmedi.Günde 3 sefer 1 ampülden vuruluyorum canım.KIzlar hamiş kaldıktan sonra progesteron iğnesini kesiyormusunuz siz?

duygucum,günaycımm çok sağolsunnn allaha çok şükürr kesildiii iğneden sonraaa...umarım birdaha olmaz...prulotona devammm

canım benım
ben gecen hafta bugun ınanılmaz bı kanama gecırdım
nası parcalar dusuyodu görsen aklın sasar
hemen eşimin arkadası doktora gıttık
ulturasona aldı bebek gayet ıyı nası sasırdık anlatamam ben kesın dustu dıyodum ıcımden
cunku normal bı kanama degıl
ıgnenın dozunu yukseltık
dınlendım
pazartesı gördük bebeşi kanama durmus ıcerde
bebiş iyi sorun yok
sakın panıkleme benım gıbı
ben yuz felçi gecırıyodum az daha doktorum nası kızdı
dıkkat et kendıne canım benım :teselli:

Egelim canım geçmiş olsun.İnşallah tekrarlanmaz.
Benim doktorum genetik tanı testinde bende heterozigot taşıyıcılığı yani düşük yapma şansımın azcık yüksek olduğu için hamiş kaldığım andan 3 ay içinde clexone 4000 iğne verdi canım.Bir de progesteron iğnesini kesmedi.Günde 3 sefer 1 ampülden vuruluyorum canım.KIzlar hamiş kaldıktan sonra progesteron iğnesini kesiyormusunuz siz?

ben progestanın hap versiyonunu iciyorum günde 3 tane. doktor ilk 3 ay kesmeyeceğiz dedi zira düşük yaptım bir tane ve diğer bebiş için de risk var, pek çok arkadaşıma doktorları bu ilacı ilk 3 ay veriyor. bebklere zararı olmadığını söylemiş onların doktorları da. için rahat olsun , itttire ittire alıcaz bu tüpleri biz öyle görünüytor sonunda :CüvCüv:

canım benım
ben gecen hafta bugun ınanılmaz bı kanama gecırdım
nası parcalar dusuyodu görsen aklın sasar
hemen eşimin arkadası doktora gıttık
ulturasona aldı bebek gayet ıyı nası sasırdık anlatamam ben kesın dustu dıyodum ıcımden
cunku normal bı kanama degıl
ıgnenın dozunu yukseltık
dınlendım
pazartesı gördük bebeşi kanama durmus ıcerde
bebiş iyi sorun yok
sakın panıkleme benım gıbı
ben yuz felçi gecırıyodum az daha doktorum nası kızdı
dıkkat et kendıne canım benım :teselli:

canım benimmm çok saoll,,ilk başta çok korktuk tabii allaha şükür bidaha gelmedii,,yatiorum zaten,,tüm işlerimi kayınvalidem yapioo,,akşamda eşim yapiooo sağolsunlarr..bu veletlerr dünyaa gelne kadar bize 9 doğurtcaklar anlaşılann :CüvCüv:

dr.günay ben de progesteron iğnesi vuruluyorum 5 haftalık hamileyim sanırım belli bir süre kullanacakmışız yarın inşallah keseyi göreceğiz biz de o zaman doktorum kesin sorarım

Back
X