Semra yat uyu AllasenBeni hatırlayanlar bilir hastasın delisin takıntılı sin demiştiniz bende bosamayip parasını yicem demiştim, niye öyle dedim, ben ailesinden çok çektim gorucu usulu evlendim ama gorumcemden çok çektim, bir de bu suphelerimi söylesem arkamda durmayıp, Semra herkese iftira atıyor diyecekler diye boşamam sürünsün eve almam onu dedim,.. Esimin aileden bir kiza farklı yaklaştığını ilgisini olduğunu farketmistim, ustelik duygusallik sezdigimi onu kiskandigini farkettim, tabiki esimi tehdit ettim, kiza gözüm üstünde gibi ima ettim, ortaya düşmedim akrabayiz derler diye,,onları görüşturmedim uzak tuttum, farklı sehirlerdeyiz, memlekete gidince hadi bir esim onlara gidelim deseydi parçalarım onu, oğlumu okula gönderdikten sonra onun odasında uyukaldim, esim beni sağlık ocağına ise gittim sandı bir baktım kızla konusuyor, kiz niye bizlede görüşmedinz geldiginizde diyor herhalde, esim bir açıklama yaptı görseniz,o an duymamış uyumuş numarası yaptım, safa yattım beni gördüğünde, sonra blackbox yükledim dinledim gece, kizla konuşurken çok mutlu kiz diyorki esime hani bana sormuştun ya esin başka çocuk istiyormu diye evet istiyor diyor ama ben istemiyorum kaçamıyorum daa diyor esim tutturdu bir tane daha cocuk diye diyor, ama ben istemiyorum diyor esim afalliyor hımm diyor bozuluyor, ben annemle bu konuyu konuşacam kizlar, istedikleri kadar dertleştik akrabayiz desinler..
Önce annemlemi konussamKardesinle konusmalisin bence.
arkadaşım kırmak istemiyorum allah rızası için rica ediyorum yarın bir psikologla mı görüşşeniz , hiç iyi değilsiniz bizde burada size yardımcı olamıyoruz belli ki daha profesyonel insanlardan yardım almalısınız.
Keşke kimse sizin konularınıza yorum yazmasa ya, o kadar sıkıldım ki sizden.
düşünmüyor değilim valla az kaldı :)ahaha tıbbın çaresiz kaldığı yer, bizi çıldırttı hepimiz psikologla göruşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?