Kizlar karar verdim anneme anlatacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asil sorun bence konu sahibin esinden deger görmemesi ve sevilmemesi.

Geri kalan o yenge olayinda yanlis konusmalar vs var ama konu sahibi aldatildigina endekslenmis oldugu icin öyle kondurmalar yapiyor olabilir.

Insan beyni cok güclüdür yani birde detaylara boguldumu bir konuya fokus olunca farkli cikarimlar yapabiliyor.

Yani konu sahibi sen simdiye dek emin olmadiysan ozaman bence aralarinda birsey yok.
Ha esinin ve o kizin konusmalari yersiz mi yersiz.
Ama sen üzerinde süphe ettigin ve odaklandigin icin farkli yerlere cekme ihtimalin var.

Asil odak noktalari kaciriyorsun aldatildigina dair ipuclari toplayim derken.
Bunun pesinde kosmak yerine esine direk hesap sormaliydin yanlis seyler yaptigini gördügünde.
Mesela o kadinla konustugunda yanina giderek ne oluyor niye konusuyorsun o kisiyle diyebilmeliydin vs

Kardeşim bu kadin niye sıkıntılı olsun sıkıntılı karşı taraftaki insanlar hem de yakistiriyorsan onlara bunu boşan demissiniz hergun neler oluyor turkiyede ve dünyada görmüyor musunuz bunlar yasanan seyler onlar yaparken ayip degilde bu kadin yakistirinca mi ayip cikarin at gozluklerinizi artik

ki magazin değeri muazzam bir konu,"yuh lan böylesi de mi varmış" diye ama hiç yeni gelişme olmuyor ya, ben de aşırı sıkıldım, ama yazmayınca da kendimi eksik hissediyorum.

Hani futbol maçları oluyor, sonra onun özetini yayınlıyorlar, sonra yorumcular oturuyor o maçı kritik edip tartışıyorlar, ondan sonra yorumcuların yorumlarını tartışıyorlar başka programda bu böyle uzayıp gidiyor ... Bu konu aynı o 90 dakikalık maç işte. Dikkat ederseniz hep aynı konu örgüsüyle fi tarihinden alıp anlatmaya başlıyor her konu açtığında. Saplanıp kalmış aynı yere, bu hanımefendi kesinlikle sağlıksız biri ve tedavi olması lazım.

semra hanimcim belki haklisin belki degilsin bilemiyorum yalniz bugun sunu farkettim takinti oldu sende bu durum
her konuya ayni olaylari detayli detayli kelimesi kelimesine şasirmadan yaziyosun belliki sesler beyninde donuyor
olayi ister ortaya cikar ister cikarma ama gordugun gibi parasini yiyip oturamiyosun sen parayi bu dertte seni yiyor boşan kurtul
kaynanaymis gorumceymis falan degermi bir inat ugruna hayatini heba etmeye

Hep aynı takıntılı takıntılı diyorlar

devam filmi semra konuları ilk açmaya başladığında 8 seneydi , artık 9'a gidiyor tam gaz.e yapacaksan yap artık bir şeyler yahu benim hiç inancım yok ya neyse..

Annene söyleyince annenin yorumunu da yaz. O objektif bir yorum yapar. Kocan gerçekten diğer kadına bakıyorsa annen farketmiştir zaten.

Hep aynı takıntılı takıntılı diyorlar

Bu konuyu kendine takinti yapmis olabilirsin ne var.
Cogu insanlarin belirli takintilari oluyor zaten, aldirma.

Icinde yara olmus. Yillardir icine atmissin gururun incinmis haliyle esinin seni degersizlestirmesi ve senin bunlara sahit olmandan ve susmandan dolayi.
Annene anlat eger ortaligi karistirmayacak biriyse.
Kardeslerin varmi? Kardesine de anlatabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…