Bu sefersemra hanimcim belki haklisin belki degilsin bilemiyorum yalniz bugun sunu farkettim takinti oldu sende bu durum
her konuya ayni olaylari detayli detayli kelimesi kelimesine şasirmadan yaziyosun belliki sesler beyninde donuyor
olayi ister ortaya cikar ister cikarma ama gordugun gibi parasini yiyip oturamiyosun sen parayi bu dertte seni yiyor boşan kurtul
kaynanaymis gorumceymis falan degermi bir inat ugruna hayatini heba etmeye
E zaten bahsettiği(!) kadın kardeşinin karısı.Bu konuyu kendine takinti yapmis olabilirsin ne var.
Cogu insanlarin belirli takintilari oluyor zaten, aldirma.
Icinde yara olmus. Yillardir icine atmissin gururun incinmis haliyle esinin seni degersizlestirmesi ve senin bunlara sahit olmandan ve susmandan dolayi.
Annene anlat eger ortaligi karistirmayacak biriyse.
Kardeslerin varmi? Kardesine de anlatabilirsin.
Evet o yüzden biz yeni bir şey yazmayınca konu tıkanıp kalıyor işte. Birşeyler uydurmamız lazım hikayenin devamı için.Bu sefer
"Sağlık ocağına işe gittim" demiş. Bence duruma göre güncelleme oluyor.
Kes yapıştır yapmıştır da ben niye hepsini tekrar tekrar okuyorumValla artık gina geldi. Bin kez konusunu actigin olayı konuşmaları yine yazmissin. Asil sorunu en sona sıkıştırmissin. Cidden sen kafaya takmaktan aklini bunlarlq bozmussun. Yahu adam akilli birseyler yapmadan adimlar atmadan daha konu felan acma. Valla icim sistii
heee bi de daha ekran kilidini bilmediğinden senelerdir adamın telefonunu bile açamazken 1 gecede hacker kesilip ,adamın telefonuna casus program yükleyip aldığı ses kaydı (içerik belirsiz ve semra için önemli değil) vardı.Bence tüm sülaleyi yemeğe çağır, tam yemek yerken müzik açayım biraz de aç ses kaydını yer gök inlesin.
Biz ölü taklidi yapsak bu konu kapanır mı ki sonsuza dek?Evet o yüzden biz yeni bir şey yazmayınca konu tıkanıp kalıyor işte. Birşeyler uydurmamız lazım hikayenin devamı için.
Yazdıkça geliştiriyoruz. Sayesinde.heee bi de daha ekran kilidini bilmediğinden senelerdir adamın telefonunu bile açamazken 1 gecede hacker kesilip ,adamın telefonuna casus program yükleyip aldığı ses kaydı (içerik belirsiz ve semra için önemli değil) vardı.hayatımda kurduğum en uzun cümleydi sanırım...
Kimse yazmasa olur bence. En fazla ayni konuyu arka arkaya açar, hiç birine yorum gelmeyince tarihin tozlu sayfalarına gömülür gider.Biz ölü taklidi yapsak bu konu kapanır mı ki sonsuza dek?
8 9 senemi vay anam master yapıyor konu üzerine herhaldedevam filmi semrakonuları ilk açmaya başladığında 8 seneydi , artık 9'a gidiyor tam gaz.e yapacaksan yap artık bir şeyler yahu benim hiç inancım yok ya neyse..
Of... Bundan en az 3 konu çıkarSemra hanimcim,
Konuyu yarın annenize anlatın sonra gelin akşam burada yeni konu açın. Anneme anlattım ne dediği bende kalsın deyin. Biz tahmin yürütürken aradan beğendiğinizi alıp evet böyle dedi böyle yaptık dersiniz.
evet tam 8 senedir delil topluyormuş ama henüz elinde somut bir veri yok o da ayrı mesele...8 9 senemi vay anam master yapıyor konu üzerine herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?