Ankaraya otobüsle 5 saat uzaklıktayım..O yüzden ebru hanımı düşünüyorum..ama kalıcı yapsada düğüne yakın bir zamanda gel..kontrol için diyormuş..öyle bi şey olursa düğüne bi kaç gün kala telaştan kesinlikle gidemem..ankarada bildiğiniz güvenilir bir dr var mı bu konu hakkında..hangi ildesin canım
Ankaraya otobüsle 5 saat uzaklıktayım..O yüzden ebru hanımı düşünüyorum..ama kalıcı yapsada düğüne yakın bir zamanda gel..kontrol için diyormuş..öyle bi şey olursa düğüne bi kaç gün kala telaştan kesinlikle gidemem..ankarada bildiğiniz güvenilir bir dr var mı bu konu hakkında..
Bu mu iyi sence..olumlu sonuç alan varmıymış..hiç bir dr.la konuşmadım daha..ebru hanımın sekreteriyle konuştum..fiyat için sadece..çok teşekkürler bu arada Allah razı olsun..http://www.jinekolognet.com/kizlik-zari-dikimi-fiyati.asp
canım bife bu doktorla konus istersen
İnş.canım çok zor durumumuz..bilemiyorumcanm senin düğün falan yokmuş aslında yaptırcaksan biraz daha beklemek daha iyi olmazmı?sonuçta bi işe yaramıcakki esneme falan oluyomusya.sende söylemişssin kalıcı adı altında gecici yapıomus ebru z. zaten.bende düşünüyorum bi iki sene içinde..Allah yardımcımız olsun zor..
Bu mu iyi sence..olumlu sonuç alan varmıymış..hiç bir dr.la konuşmadım daha..ebru hanımın sekreteriyle konuştum..fiyat için sadece..çok teşekkürler bu arada Allah razı olsun..
3.250 tl diyor..k.k.nün yorumlarında gördüm.estetikte çok iyiymiş..ama kalıcı diye bi şey yok..geçici yapıyor diyorlar..turgay karakaya ya gideceğim.ona kesin çözüm diyorlar..ama o da istanbulda..oraya hiç gitmedim..akrabam birisini bulmuş..çocuk benle tanışmak istiyor..ben bu yüzden kaçıyorum ondan çok zor bir durum..Allah kimsenin başına vermesin..ebeu hanim ne kadar fiyat söyledi. bu doktorun adını bi kaç sayfada gördüm.
3.250 tl diyor..k.k.nün yorumlarında gördüm.estetikte çok iyiymiş..ama kalıcı diye bi şey yok..geçici yapıyor diyorlar..turgay karakaya ya gideceğim.ona kesin çözüm diyorlar..ama o da istanbulda..oraya hiç gitmedim..akrabam birisini bulmuş..çocuk benle tanışmak istiyor..ben bu yüzden kaçıyorum ondan çok zor bir durum..Allah kimsenin başına vermesin..
Merhaba, ben dr turgay karakaya ya flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım bir seneden fazla oldu ve çok iyi sonuç aldım ilk gecede. En çok dikkat edilmesi gereken düğün öncesi kontrole çağırma olayı bu konuda. Turgay bey düğünden hemen önce zorunlu kontrole çağırmıyor, yani gerçek anlamda kalıcı dikiyor, konrole ne zaman isterseniz gidiyorsunuz.3.250 tl diyor..k.k.nün yorumlarında gördüm.estetikte çok iyiymiş..ama kalıcı diye bi şey yok..geçici yapıyor diyorlar..turgay karakaya ya gideceğim.ona kesin çözüm diyorlar..ama o da istanbulda..oraya hiç gitmedim..akrabam birisini bulmuş..çocuk benle tanışmak istiyor..ben bu yüzden kaçıyorum ondan çok zor bir durum..Allah kimsenin başına vermesin..
aynen haklısın canım bende senin durumundayım ama turgay karakayaya yaptır derim ben facebookta knustm vajina daraltma artı cift kat flepe 3500 tl dediKızlar beni neden anlamıyorsunuz anlamıyorum..evet saplantılı olabilirim..yaşarken evet güzel yaşadım değil..zorla oldum dedim..2.si benimki sadece bir tedbir buralarda nelerini okuyorum..evlendikten sonra eşler başlarına kakıyor..benim durumumda olan ve benim gibi psikolojisi alt üst olan onlarca insan var burda..burda da dar görüş hakim olduğu için gelicek olan adayların da kolay kabullenceğini sanmıyorum..
O vicdana gelene kadar karsındakı sutyen cıkmıs ak kasık degıl ınsanların yasanmıslıjları kendisini baglarevlendikten snra bu kez de vicdanın seni rahatsız edicek daima.evlendiğin erkeği kandırmıs olmanın getireceği vicdan azabını düşün bir de.
Aynen katılıyorum..O vicdana gelene kadar karsındakı sutyen cıkmıs ak kasık degıl ınsanların yasanmıslıjları kendisini baglar
Oldunmu o ameliyatı evlendin miKızlar beni neden anlamıyorsunuz anlamıyorum..evet saplantılı olabilirim..yaşarken evet güzel yaşadım değil..zorla oldum dedim..2.si benimki sadece bir tedbir buralarda nelerini okuyorum..evlendikten sonra eşler başlarına kakıyor..benim durumumda olan ve benim gibi psikolojisi alt üst olan onlarca insan var burda..burda da dar görüş hakim olduğu için gelicek olan adayların da kolay kabullenceğini sanmıyorum..
ya ben birsey soracagim, KK'daki tum kadinlarin ilk cinselliginde kanama oldu mu?
benim olmadi mesela. ama bakireydim, bunu benden daha iyi kimse bilemez heralde :)
e bu durumda ne olacak peki? kizlik zariniz dikilse de kanamaniz olmazsa ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?