Bayanların bile bu zar meselesini bukadar taktığını gördükden sonra
Erkeklerin bu konudaki sert tavrı normalleşmeye başladı sayenizde
Elbette herşey yerinde zamanında güzel ama yaşadıklarınız yaşarken dünyanın en güzel anıyken başka biriyle beraber olma niyetinde niye felakete dönüşüyo
Benimde bu konuda genclik hatası diyeceğim bi deneyimin oldu eşimle hemen konuştum kabul etmiceksen buyur yol orda dedim yüzüne dedim hiç pişmanlık duymadım kücüktüm genctim bu benim hatam yargıladığın an ceker giderim dedim niye onuda kendimide kandırimki
bana gelen talipler kabul etmeyecek..siz sadece şanslı olan tarafsınız..ben ise şanssız olan çoğunluk içerisindeyim..Bayanların bile bu zar meselesini bukadar taktığını gördükden sonra
Erkeklerin bu konudaki sert tavrı normalleşmeye başladı sayenizde
Elbette herşey yerinde zamanında güzel ama yaşadıklarınız yaşarken dünyanın en güzel anıyken başka biriyle beraber olma niyetinde niye felakete dönüşüyo
Benimde bu konuda genclik hatası diyeceğim bi deneyimin oldu eşimle hemen konuştum kabul etmiceksen buyur yol orda dedim yüzüne dedim hiç pişmanlık duymadım kücüktüm genctim bu benim hatam yargıladığın an ceker giderim dedim niye onuda kendimide kandırimki
senle aynı fikirdeyim..ebru hanıma gitmeye karar verdim..bu doğru söylenecek bir mevzu değil..bir de adam maddi ve manevi yönden yaralaması çok üzdü beni..içine düştüğüm durum bambaşka..kader insanı nerelerden nerelere getiriyor..Herkes kendine göre kusurlu hatalı bölgesini estetikle yaptırabilir. Bu duruma sadece bu gözle bakıp başka birşey düşünmeyip gidip yaptırabilirsin.Eğer olayın farklı boyutlarını ,eski olaylarını hatırlamak istersen işin içinden cıkamazsın.
Saygı duyuyorum sana.
Ben olsam yaptırmazdım diyen arkadaşlara da saygı duy.Bu olayı fazla dallandırmana gerek yok.Bir karar vermişsin gidip yaptır.
Daha öncede yazmıştım yalan söyleme kimseye ama doğruyu hiç söyleme diyorum noktayı koyuyorum.Artık ne anlıyorsan
Canim bu ameliyati yaptirarak daha rahat edeceksen yaptir,bakma sen kimseye,derdi ceken bilir ben mesela bilemem senin ne kadar uzuldugunu sadece destek olabilirimKızlar beni neden anlamıyorsunuz anlamıyorum..evet saplantılı olabilirim..yaşarken evet güzel yaşadım değil..zorla oldum dedim..2.si benimki sadece bir tedbir buralarda nelerini okuyorum..evlendikten sonra eşler başlarına kakıyor..benim durumumda olan ve benim gibi psikolojisi alt üst olan onlarca insan var burda..burda da dar görüş hakim olduğu için gelicek olan adayların da kolay kabullenceğini sanmıyorum..
Allah razı olsun canım benim benim..benim zar değil takıntım o kişiye nasıl bu kadar çok güvenmem çok teşkilatlı biçimde bana oyun düzenlemiş olması bu oyunada benim inanmam..bu kadar saf olmayı ben kaldıramıyorum..Canim bu ameliyati yaptirarak daha rahat edeceksen yaptir,bakma sen kimseye,derdi ceken bilir ben mesela bilemem senin ne kadar uzuldugunu sadece destek olabilirim
Kafan rahat olacaksa yaptir canim
Ama uzulme kendini yipratma bir zar icin
Olmus bitmis canim uzerinde durmaya degmez inan, ne diye kendini yipratacaksin ki cikar at o dusunceleri aklindanAllah razı olsun canım benim benim..benim zar değil takıntım o kişiye nasıl bu kadar çok güvenmem çok teşkilatlı biçimde bana oyun düzenlemiş olması bu oyunada benim inanmam..bu kadar saf olmayı ben kaldıramıyorum..
yaptırmayın diyen arkadaşlar istanbul gibi kozmopolitan bir yerde yaşıyorlar..benim yaşadığım kesim tutucu..arkadaşlar bi şekilde ayakta kalmaya ihtiyacım var tedbir olarak
Namus ile alakası yok karakter ile alakalı kendini et parçası ilan etmek bu ha herkesin karakteri varlık tabi. Bu kadar kesin netde konuşup germeyin insanları o kadar evlenen insan varkimsenin laf yapmaya hakkı yok.. o namus bekçilerinin bu başlık altinda ne isi var ki. madem o kadar namuslular diktirme yaptırma diolar böylesi başlık altında ne isleri var herkes kendine göre namuslu.
canım sana gelincede kimseyi dinleme bence. ilerde bi gün elbet yüzüne vurur. bide anlayıslı es mi arayacaksın. ama kızlıgından emin olsan mantıgına yatanla evlenecksin.. bence bakireligi her erkek sorun eder baska tene degmis der..
umarim hersey diledigin gbi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?