Onceki konunu bilmiyorum
Ama ben olsam madem supheleniyorum giderim anneme kalmaya iki hafta sonra gel al bizi derim
Ama uc gun sonra da cocuklar olmadan baskina gelirim
Evet mantıklıOnceki konunu bilmiyorum
Ama ben olsam madem supheleniyorum giderim anneme kalmaya iki hafta sonra gel al bizi derim
Ama uc gun sonra da cocuklar olmadan baskina gelirim
Sen dedigimi bir yap o zaman bak bakalim ne haltlar ceviriyormus beyefendiEvet mantıklı
Teşekkürler arkadaşım kızım rahatsız olduğu için biraz kararsız kalmıştım o kararsızlığımda bile ne olacak sonuçta annen babanın yanına gidiyon filan demeye başladı
Ya kızım rahatsız o yüzden bırakamıyorum kiTamam deyip kalın
Hafta sonu süpriz yapın geri dönün eşinize çocukları bıraktım
Biraz yeni evliler gibi takılalım istedim deyin
***yanlız bunu yaparken anneniz dahil kimseye söylemeyin cumartesi ben eşime sürpriz yapacağım anne bir iki gün sende kalsın çocuklar deyip evinize geçin (buarada kimseye haber vermemesini söylemeyi ihmal etmeyin)
Baktınız Problem yok
Dönün 1 hafta daha kalın
Eşinize de çocuklarımı özledim bu kadar yetti bana yavrularıma döneyim deyin
Normal trafik de bile küçük yerler de de en az semt aralığı 1 saat olduğunu hatırlayın ve 3 saat gidip gelmeyi gözünüzde büyütmeyin
Tesekkurlerooovv gerçekten şeytani zekilikte bir plan
ben de böyle yapardım
Evet bişe var ama anlamadım ya oda çocuklardan filan sıkıldı kafa dinlemek istiyo yada başka bişe varSen dedigimi bir yap o zaman bak bakalim ne haltlar ceviriyormus beyefendi
Of of of sen ciddi ciddi şupheleniyorsun basit bi hüsnü kuruntu değil galiba Allah yardımcın olsunEvet mantıklı
Teşekkürler arkadaşım kızım rahatsız olduğu için biraz kararsız kalmıştım o kararsızlığımda bile ne olacak sonuçta annen babanın yanına gidiyon filan demeye başladı
Takip edebilir misin? Araban var mi?veya taksiyle falan gidebilir misin pesinden?Evet bişe var ama anlamadım ya oda çocuklardan filan sıkıldı kafa dinlemek istiyo yada başka bişe var
Ya kızım rahatsız o yüzden bırakamıyorum ki
Bir tane arabamız var eşimde kalır ama taksiyle filan gidebilirimTakip edebilir misin? Araban var mi?veya taksiyle falan gidebilir misin pesinden?
Maalesef yarım saat bile bırakamıyorum2 gün de mi?
Evet gizli kamera da güzel fikirGizli kamera?
Daha önemlisi diyelim ki aldattığını öğrendiniz, ayrılabilecek misiniz?
Evet bana da öyle geldi ve canım gerçekten sıkıldıPostalamaya çalışıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?