Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende öyleyim 2 krem buldum şimdi onları denicem son çare artık işlem yaptırmak olurBence yaptırmayın çünkü bildiğim kadarıyla kalıcı bir çözüm değil. Ben trendyoldan bir krem almıştım koltuk altımda Epilasyon kaynaklı koyuluk vardı 2 ton kadar. Kullandığım dönemde işe yaramıştı krem, kuzenim de memnun kaldı. Böyle kremleri araştırın önce isterseniz hemen açılma olmaz belki ama 1 ayda baya farketmişti sonra bıraktım kullanmayı bir şeyi çok düzenli yapamıyorum maalesef.
Doğumda 2 kat oldu kararmalarBeyazlatma kremleri var ne kadar etkili bilmiyorum. Doğumdan sonra ben de kullanmak istiyorum.
Kuzenim yakın zamanda yaptırdı ve sonuçtan çok memnun.1 seans yaptırdı henüz, fark olduğunu söyledi.Kızlar vajina ve koltukaltı beyazlatma işlemi yaptıran var mı ? Varsa memnun kaldınız mı ve ne işlem yapıldı. Ben antalya da çzel bölge için fiyat aldım baya iyi bi doktordan 8000 dedi seansına sonuç alamıcaksam yaptırmak para harcamak istemiyorum lütfen yardımcı olun ..
Nerede yaptırdı kuzeniniz acaba :)Kuzenim yakın zamanda yaptırdı ve sonuçtan çok memnun.1 seans yaptırdı henüz, fark olduğunu söyledi.
Doğumdan sonra geçer diyorlar, geçmedi mi?Doğumda 2 kat oldu kararmalar![]()
Ankara’da doktorun ismini bilmiyorumNerede yaptırdı kuzeniniz acaba :)
Hangi krem acaba özelden yazar mısınız?Bence yaptırmayın çünkü bildiğim kadarıyla kalıcı bir çözüm değil. Ben trendyoldan bir krem almıştım koltuk altımda Epilasyon kaynaklı koyuluk vardı 2 ton kadar. Kullandığım dönemde işe yaramıştı krem, kuzenim de memnun kaldı. Böyle kremleri araştırın önce isterseniz hemen açılma olmaz belki ama 1 ayda baya farketmişti sonra bıraktım kullanmayı bir şeyi çok düzenli yapamıyorum maalesef.
Anladım teşekkür ederimAnkara’da doktorun ismini bilmiyorum![]()
Valla gögüs uclarım hala koyu kararmalar da kaldı tabi hamilelik kadar değilDoğumdan sonra geçer diyorlar, geçmedi mi?
Doğum yapalı ne kadar oldu?Valla gögüs uclarım hala koyu kararmalar da kaldı tabi hamilelik kadar değil![]()
5 bucuk ay olduDoğum yapalı ne kadar oldu?
Fazla olmamış. Geçebilir o kararmalar.5 bucuk ay oldu
İnşallah ya halkalar da büyük olunca baya iticü duruyorFazla olmamış. Geçebilir o kararmalar.
Ben yaptırdım Antalya da o doktora 2 gün oldu bakalım haftaya soyulcakmış inşallah işe yarar pahalı da bir işlemKızlar vajina ve koltukaltı beyazlatma işlemi yaptıran var mı ? Varsa memnun kaldınız mı ve ne işlem yapıldı. Ben antalya da çzel bölge için fiyat aldım baya iyi bi doktordan 8000 dedi seansına sonuç alamıcaksam yaptırmak para harcamak istemiyorum lütfen yardımcı olun ..
Ya cidden yaptırdınız evet cok pahalı bir işlem süreçden bahseder misiniz bana da bende ona göre yaptırmak istiyorumBen yaptırdım Antalya da o doktora 2 gün oldu bakalım haftaya soyulcakmış inşallah işe yarar pahalı da bir işlem![]()
Birde hangi doktorduBen yaptırdım Antalya da o doktora 2 gün oldu bakalım haftaya soyulcakmış inşallah işe yarar pahalı da bir işlem![]()