Kızlar... Kardım edin :(

MeLis..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
22
0
86
35
İstanbul
kızlarrr yorumlarda da yazmıstım ama daha cok yardım gelsın dıye konu actım 2 aydır ayrıldıım sevgılım ıcın son 2*3 haftadır aglamıyordum kabullenmiştim cunku ama yıne aklıma geldı ve yıne cok ozluyorum onuu offf eger onsuz yapabılecegını gosterırsen gerı doner dıye yazılar vardı cok kısı oyle seyler yasamıs bende hıcbırsey yapmadım ama donmuyor donmeyecek cok uzuluyorum ve cok ozluyorum onu yıne ne yapıcam kızlar yardım edın:çok üzgünüm:

cnm özel değilse sen mi ayrıldın o mu sebep neydi ona göre yardım edelim

biz ne yapalım sevgilini zorla geri mi getirelim??
adam istemiyorum demişse zormalanın anlamı yok. beklersin ararsa arar aramazsa da unut artık...

valla tatlım kendi adıma yazıyorum onsuz yapabilceğini göstermek her insanda geçerli olmuyo

ben sana yazmıştım tam tersini

aşkını bırakma sakın diye ben peşini bırakmadım kazandım diye ama istisna da olabilirim bilemicem..

her erkek kaçanı kovalamıyo işte..

ayrıca kimin ayrıldığı da önemli.. bu benim fikrim..

o seni çok tan unutmuş ki arayıp sormuyor..
sen neden bu kadar çok üstünde duruyorsun ki...
gideni insan zorla tutabilirmi yanında...

dönseydi şimdiye kadar dönerdi be güzelim nasip değilmiş deyip hayata deva edeceksin daha kimler çıkar karşına...........

bazı erkekler grur yapar aramaz askından ölsede.. sevdiklerini söyleyemedikleri gibi... sıradan bir mesaj at cevap verirse gerisini getir.. yada acık acık yaz " seni özlüyorum kurtarabilecegimiz bişeyler varsa deneyelim" diye.. kaybedecegin bundan fazla bişey olmaz..

dönme ıhtımalı varsa eger takmaz aramaz sormazsan aklı başına gelır döner. ama dönme ıhtımalı varsa tabi. ama gıden kafayı netleştırıp gıtmışse ne yapsan dönmez. onune bakmalısın artık. canının acıması cok normal ama gecicek bunu hepımız yaşadık görduk.enınde sonunda geçıyor uzulme. eger donme ıhtımalı yoksa da aranmamalı zaten kendını kuçuk duşurursun tatlım. ayrılma nedenınızı de yazarsan daha net anlarız durumu

Dönecek diye bir kaide yok ki.
Aslında gideni dönecek diye beklemek de yanlış.
Hiç gitmesin seviyorsa.
Terkedilmenin acısını kimse boşuna çekmez.
"Ben gittim ama geri döndüm,dur sıkıldım yine gideyim.Bekle sen beni belki dönerim."
Bu kadar cıvıtmanın alemi yok.
Ve sende dönmeyen biri için artık üzülme.
Unut gitsin.
Acını içinde büyütürsen 2 yılda ağlarsın,3 yılda.
Kontrol et kendini.

herşey nasip canım.. biz 2 ay çıkıp ayrılmıştık.. 15 ay ayrı kaldık.. sonra birden barıştık ve hemen evlenmeye karar verdik.. evblendik.. mutluyuz şimdi...

yani eğer o kaderinde varsa olucaksa olur.. üzülüp yıpratmana gerek yok kendini...

valla ne yaLan söyLimm ayrıLık nedenin oLmadan yorum yapmam şahsen, onun dönmeme istegi nedir? sen ne yaptın da dönmüyor. Bilmem lazım ki mantıkLı bir yorum yapayım, right ???

canım şoyle soyleyeyım ben bızzzat şahıt oldum donmek ısteyen adam 4 ay sonrada donuyor 1 yıl sonrada donuyor hatta evlenıpte donen bıle var..
ama o sana donsede bakalım sen onu ısteyecekmısın artık

ne güzel davulun sesi uzaktan hoş geliyor gene..
bu yorumlar karşısında bişi diyemedim...
ne diyim "bekle döner" mi diyim..
ya da "ayol ne acı çekiyosun demekki sevmemiş ki gitmiş" mi diyim.

yoruldum ben de artık..
döner
güzel güzel beklersen döner.
sen bu kadar seviyorsan o da biraz sevdiyse ve biraz aklı başına gelirse döner.
dönmeyenini görmedim-görmedik.
beklemekten başka yapacağın bişi yok ne yazık ki..bekleme süresi boyunca en az acıyla atlatmaya çalış..hep dönmez diyenler olur döner diyenler olur. sen kendin inan. çevrene bi bak. biraz zaman geçince herşey şekillenicek yeniden.. şimdi ayrılık çok yeni..

Ne yani şimdi gidenler hep döner mi demek istedin anlamadım doğrusu.
Döner diye kaide yok, silmiştir kafasından dönmez, unutamadıysa döner. Bunu biz bilemeyiz ki.

bu isler hic belli olmuyo ki
yakin arkadasimin sevgilisi 3 yil sonra döndü
yeni nisanlandilar temmuzdada evlenicekler
ve biz ona bekleme bosuna o yolunu bulmus diyoduk sürekli umudu kesmistik ondan haberlrinide aliyoduk baska kizlarla ilgili
dedigim gibi hic belli olmuyo

Ne yani şimdi gidenler hep döner mi demek istedin anlamadım doğrusu.
Döner diye kaide yok, silmiştir kafasından dönmez, unutamadıysa döner. Bunu biz bilemeyiz ki.

kendimden ve yakın cevremden örnek vermek gerekirse giden hep döner diyebilirim.
ama şunu söyleyim..
bu insanı şu an geri döndürmek zordur. bi kaç ay sonra gidersin geri döner..
illaki geri dönüp ben hata yaptım diyecek diye bi kaide yok. ama zamanla geri kazanmak daha kolaylaşır. en kötü ihtimalle bu..
o küçücük ihtimal bile büyük bi umut..

bide evet haklisin aslında bilemeyiz.. ama dönmeyeceğini ya da sevmediğini de bilemeyiz.
ya da sevse gitmezdi, dönse bu kadar zamanda dönerdiyi de bilemeyiz.
çok net döner demiyorum o zaman.. ama dönmez diye bir şey yok.. insan hayatı.. en büyük sözler yutuluyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Döner mi dönmez mi önemli değil artık.
Ayrılmışsın belli bir süre geçmiş dönse ne olacak ?
Senin yapman gereken kendi hayatına devam etmek !

şimdi şu yaptığın doğrumu.
bu arkadaşa,böyle ümit vermen.
ya dönmezse. ne olacak . o beklentileri sıfıra indiğinde, o hayal kırıklığını yaşadığında ,sen mi yanında olacaksın.
beklerken geçen zamana ne diyeceğiz peki. geri dönmediğini düşünelim. o zamanı kim geri getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…