Merhaba kızlar, büyük bir sorunum var.En baştan yazıyım ben :) geçen ay 11 haziranda adet olmam lazımdı ama 8 haziranda çok büyük bi ağırlık kaldırdım ve kaldırdığım an karın ağrısı başladı içimden bişeyler kopuyor gibi oldu ve 3-4 saat sonra kan geldi ama rengi kopkoyu kahve hiçbir kırmızılık yoktu.Acaba düşük müdür filan diye koşa koşa ihtimal vermesek de hastaneye gittik test yaptırdık negatif çıktı.8 haziranda adetim başladı 4 gün sürdü ama normalin yarısı kadar geldi zaten az geliyordu bu kez iyice az geldi.Bu ay bebeğe kara verdik çalışmalara başladık.Yumurtlama günlerine baktık gün aşırı temel attık
normalde 8 temmuzda olmam lazım 30 günde bir adet oluyorum daha 13 gün var ama 3 gün filan her an adet olcakmışım gibi karın, kasık ve diz ağrısı çektim.Bugün tam geçti dedim ki kasıklarımda çok rahatsız edici kasılmalar oluyor sürekli.Tansiyonum düşüyor, yorgun geziyorum hep.Mide bulantısı çekiyorum.Üstüne bir de bugün bel ağrısı eklendi ve göğüslerimde sancı giriyor çok az da olsa.Sol bacağımda çekilme gibi bir sızı oluyor aşağı doğru.Her ani hareketimde sancı giriyor ağır hareket etmek zorunda kalıyorum hep
Eşime de baktırıyorum o da baya şaşırıyor karnımın alt kısmı kasılma olurken serp sert oluyor ve bazı yerler hep öyle sert.İyice aşağı doğru olan kısım ı karnımın hafifden şiş ve baya bir sert sürekli.Yarın kadın doğum doktoruna gitcem ama acaba bu ağırlık kaldırmamla bir alakası var mıdır nedir çözemedim.yardım edin n'olur çok garibim