eşim ağzını dahi açmadı bende çocukluk yapıp eve gelince öylemi dedi böylemi dedi hiç konuyu açmadım ama suratımın düşük olduğunu baya bi gördü ama hiçbierşey demedi ,sadece olay üzerine aradan 2 gün mü ne geçmişti tekrar gitmiiştik oraya orda annesiyle fazla muhatap olmadı mutfağa bile girmedi galiba bana bu şekilde belli ediyor annesine onunda kızdığını ... ya eşim ailesine çok düşkün zaten konuyu açsaydımda demezdiki evet ayıp etti falan şaka yaptı derdi bana kızardı..Kayınvaliden şaka yapmaya çalışırken kaka yapmış da eşin ne dedi onun bu sözüne. Yemeği yemeye devam etti mi?
aynen canım heryerde yapıyor zaten bunu pilavı çok seçer mesela ramazanda annesi pilav yapmış yine sofradayız bana diyoki annemden bu pilavı nasıl yaptığını öğren diyo bende güldüm niye flan dedim kabul et pilavın fazla iyi olmuyor dedi yani bunu hep yağıyor aslında ama ben annesinin öyle demesi ben hiç yemek yapamazdım yeni yeni alışıyorum daha canımErkeklerin bu huyunu hic sevmiyorum evde yemissin ne şaştin ki bosver canm umrunda olmasin
daha neler duycaksın aman takma guzelim:)Arkadaşlar merhaba, benim kafama takılan birşey var ve çok üzülüyorum hemen konuya geçiyorum;
Geçenlerde eşimle akşam yemeğimizi yedik çaya eşimin ailesine gittik ,gittiğimizde onlarda yemek yemişler eşim gitti yemeklere baktı çok sevdiği bi yemek varmış sevindi hemen bi tabak istedi kayınvalidem koydu verdi neyse eşim iştahla yiyor sanki evde yemek yememiş hatta 1 haftadır karnı aç gibi yiyor ,kayınvalidemin kardeşinin karısıda vardı ona döndü dediki "artık yemekleri kötü yapmam lazım galiba oğlum biraz karısının yemeklerinede alışsın" dedi, bende oradayım hiçbişey diyemedim birde güldüler baya bi ben gülmedim tabi çok üzüldüm kırıldım sizce bunu şaka olarakmı söylemiştir ciddimi? böyle birşey başına gelen varmı acaba ama ben ciddiye aldım çünkü ben gülmedim orda gördü suratımın aldığı şekli bi şaka yaptım yada hani bi mimik göstermedi hiçbişey dememiş olmamış gibi devam etti ,bu arada 3 aylık evliyim
Bi iki gun yemek yapmiycan aslinda gorsunler bende yeni evliyim alismayacalisiyorum mutfagima evime tabiki bazen kotu olacak yemek insan halidir yani olabilir pilavida yemeyiversin Tembihle bence esigini herkesin agzina laf vermesin oyle hem oyle gulusmek ne yaaynen canım heryerde yapıyor zaten bunu pilavı çok seçer mesela ramazanda annesi pilav yapmış yine sofradayız bana diyoki annemden bu pilavı nasıl yaptığını öğren diyo bende güldüm niye flan dedim kabul et pilavın fazla iyi olmuyor dedi yani bunu hep yağıyor aslında ama ben annesinin öyle demesi ben hiç yemek yapamazdım yeni yeni alışıyorum daha canım
Super bubenzer bi olayda ben yaşadım yaşadığımız şehirler ayrı olduğu için ben bizim orda öğrendiğim gibi pırasa yemeği yaptım sabah eşimede söyledim bizde böle yapılır ama sizinki gibi yapmayı bilmiyorum olsun dedi sen bildiğin yap olur olur da yemem dedi bende yemeyeceği ihtimalini düşünerek ona farklı bi yemek daha yaptım bide ıslak keki cok sever bide kek yaptım olmadı cay yaparım birlikte onuda yer o akşam tesadüf kv le kb geldiler yemek yemişlerdi oturdular biz yiyoruz eşim dediki bu ne biçim pırasa ben de yemiyosan alım tabağı dedim bunu duyan kv delirdi bakim dedi yemeğe baktı olmayan hakaretleri etti ( ben burda okadar farklı yemek görüyorumki biz yapmıyoruz bu yemekden damağım alışkın değil deyip kenara cekiliyorum) neyse olaya gelim oğlum sana yumurta kırım vs.vs. benim evimde bu olanlar cıldırdım sanki başka yemek yokmuş gibi eşimde bişi dememesi üzerine ufak bişide hemen ağlarım tabi ağlaya ağlaya içeri gittim kendimi topladım bi hışımla içeri girdim actım ağzımı yumdum gözümü tek hatırladığım hepinizi parcalarım demek olmuştu kv cantasını aldığı gibi kocasıyla kacma kactı evden eşimde onlardan sonra bana çatmaya yer arama curetinde bile bulunamadı laflarımla kafasına taş atar gibi sabahki konuşmamızdan başlayarak bir bir saydım .....sonuc ne mi niyemi anlattım o gün bugün eve pırasa girmediği gibi kv evimde olsun ona gidince olsun hayatta sesini cıkarmaz .....bi kere ac ağzını bak bidaha bişi oluyomu sustukca adam yerler bunlar ömür cürütürler sen cürüyene kadar onlar cürüsün ....
canım ben onlara ağzımı açtım hemde düğümden 4 gün sonra ,eşimi arayıp eve çağırıyor benim haberim yok eşimden altınlarınızı ne var ne yok para falan herşeyi al getir baban çok borcu var falan düğün yaptık diye ,eşimde bilezikleri ve seti hariç herşeyi geitirim diyor çünküğ bilezikler ve seti kendi güvencemiz olarak kendisi vermek istemiyor ,oda diyoki bize yetmiyor bilezikleride getir diyor ,birde evinizin anahtarını banada çektirin diyor ben yabancı gibi size geldiğimde zilimi çalıcam diyor eşim tabikide vermek istemiyor ve tartışıp çıkıyor eve bi geldi ağlamaya başladı anlattı ben iki arada kaldım falan diye dedi işte benden herşeyi istiyolar annem babam yardm etmem lazım ama herşeyi verirsek biz ne yapıcaz fln diye ,dedim gidelim konuşalım benim vermediğimi söyleyelim dedim seni kötü bilmesinler beni kötü bilsinler dedim neyse biraz sakinleince gittik kapıyı açtı daha ayakkabımı çözüyordum bu çocuğa evin anahtarını senmi verdirmiyosun bana dedi bende direk yapıştırdım benim evimin mahremimin anahtarının sende ya da bi başkasında ne işi var fln dedim tabi daha kapıdayız ,sonra içeri girdik çeyrekleri bide parayı verdik alın gidin bunları fln dediler iyice bağırmaya başladılar eşime baktım ağlamak üzere gelmiş yine kalktı sigaraya balkona gitti bende orda dedim sen benim kocamı daha dün bir bugün iki köşeye sıkıştırıp sorguya çeker gibi altın para anahtar isteyemezsn dedim o benim oğlum istediğimi yaparım dedi evet senin oğlun ama artık benim kocam dedim ,alıyosanızda alın bizden bu kadar dedim biz daha veremeyiz dedim çıktım evden sinirden ölüyordum daha arkamdan söyleniyodu eve geldim eşimde geldi ama yine kötü olan ben oldum eşim niye öyle dedin diye beni azarladı kızdı bağırdı sen ne karışıyosun dedi bende dedim ağlamaktan ağzını açamıyodun fln dedim biz 1 hafta küs girdik yatağa sonra kayınvalidem kendisi aradı kendiliğinden düzeldi aralar en sonda bana bu lafı etti eşime söz verdim açıkcası ne derse desin laf vermiycem diye o yüzden sustum canım nişanlıyken beni öpmeye doyamazdı düğünden 3 gün sonra bu hale düştük çok değişiyo insanlar şimdide böyle mesafeliyiz falanbenzer bi olayda ben yaşadım yaşadığımız şehirler ayrı olduğu için ben bizim orda öğrendiğim gibi pırasa yemeği yaptım sabah eşimede söyledim bizde böle yapılır ama sizinki gibi yapmayı bilmiyorum olsun dedi sen bildiğin yap olur olur da yemem dedi bende yemeyeceği ihtimalini düşünerek ona farklı bi yemek daha yaptım bide ıslak keki cok sever bide kek yaptım olmadı cay yaparım birlikte onuda yer o akşam tesadüf kv le kb geldiler yemek yemişlerdi oturdular biz yiyoruz eşim dediki bu ne biçim pırasa ben de yemiyosan alım tabağı dedim bunu duyan kv delirdi bakim dedi yemeğe baktı olmayan hakaretleri etti ( ben burda okadar farklı yemek görüyorumki biz yapmıyoruz bu yemekden damağım alışkın değil deyip kenara cekiliyorum) neyse olaya gelim oğlum sana yumurta kırım vs.vs. benim evimde bu olanlar cıldırdım sanki başka yemek yokmuş gibi eşimde bişi dememesi üzerine ufak bişide hemen ağlarım tabi ağlaya ağlaya içeri gittim kendimi topladım bi hışımla içeri girdim actım ağzımı yumdum gözümü tek hatırladığım hepinizi parcalarım demek olmuştu kv cantasını aldığı gibi kocasıyla kacma kactı evden eşimde onlardan sonra bana çatmaya yer arama curetinde bile bulunamadı laflarımla kafasına taş atar gibi sabahki konuşmamızdan başlayarak bir bir saydım .....sonuc ne mi niyemi anlattım o gün bugün eve pırasa girmediği gibi kv evimde olsun ona gidince olsun hayatta sesini cıkarmaz .....bi kere ac ağzını bak bidaha bişi oluyomu sustukca adam yerler bunlar ömür cürütürler sen cürüyene kadar onlar cürüsün ....
canım şimdi hamileyim herşey güzel ama ben o günden sonra dahada mesafemi koydum, eşim sürekli gitmek istiyordu hergün ordaydık nerdeyse artık ben diyorum yorgunum diyorum tmm canım sonra gideriz diyor yani ne istersem yapıyor çok sık gitmiyoruz artık :) yani takmıycam ama burdan anladığım kadarıyla çoğu aynı illa bi laf sokucak hevesini kırıcak.. bilmiyorum bende kayınvalide olursam böyle olurmuyum:):)Kayinvalide demek ( bazilari harictir illaki ) bos konusan insan demek neyse ki 3 aylik evlisin koy simdiden mesafeni..sureklide dedigi lafi dusunup kendini uzme degmezler hemde hiiiiic
tebessümde değil kahkahayla güldüler yani düşün düştüğüm durumu :) hamileyim şimdi nerdeyse o yapıcak yemekleri sen yorulma sen kalkma sen üşüme böyle ilginin doruklarındayım :):) ama bilinçaltımdan hiç çıkmıycak bu cümle galiba çok düşünüyorum maaleseff..Bi iki gun yemek yapmiycan aslinda gorsunler bende yeni evliyim alismayacalisiyorum mutfagima evime tabiki bazen kotu olacak yemek insan halidir yani olabilir pilavida yemeyiversin Tembihle bence esigini herkesin agzina laf vermesin oyle hem oyle gulusmek ne ya
Gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)canım şimdi hamileyim herşey güzel ama ben o günden sonra dahada mesafemi koydum, eşim sürekli gitmek istiyordu hergün ordaydık nerdeyse artık ben diyorum yorgunum diyorum tmm canım sonra gideriz diyor yani ne istersem yapıyor çok sık gitmiyoruz artık :) yani takmıycam ama burdan anladığım kadarıyla çoğu aynı illa bi laf sokucak hevesini kırıcak.. bilmiyorum bende kayınvalide olursam böyle olurmuyum:):)
canım kaç aydır deniyosun sorması ayıp ,yardımcı olabilirim tavsiyelerde bulunabilirim tabni ikinci çocuğunsa sen daha bilgilisindir:) duada ederim yardımdaGozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
iyi yapmissin esinde destek olmus zaten gel keyfim gelSimdi guzel guzel dinlen banada dua et hamile kalayimm en kisa zamanda :)
Oyle kayinvalide olmayiz insallah ama daha kotuleri var emin ol Rabbim.uzak tutsun onlardan :)
Arkadaşlar merhaba, benim kafama takılan birşey var ve çok üzülüyorum hemen konuya geçiyorum;
Geçenlerde eşimle akşam yemeğimizi yedik çaya eşimin ailesine gittik ,gittiğimizde onlarda yemek yemişler eşim gitti yemeklere baktı çok sevdiği bi yemek varmış sevindi hemen bi tabak istedi kayınvalidem koydu verdi neyse eşim iştahla yiyor sanki evde yemek yememiş hatta 1 haftadır karnı aç gibi yiyor ,kayınvalidemin kardeşinin karısıda vardı ona döndü dediki "artık yemekleri kötü yapmam lazım galiba oğlum biraz karısının yemeklerinede alışsın" dedi, bende oradayım hiçbişey diyemedim birde güldüler baya bi ben gülmedim tabi çok üzüldüm kırıldım sizce bunu şaka olarakmı söylemiştir ciddimi? böyle birşey başına gelen varmı acaba ama ben ciddiye aldım çünkü ben gülmedim orda gördü suratımın aldığı şekli bi şaka yaptım yada hani bi mimik göstermedi hiçbişey dememiş olmamış gibi devam etti ,bu arada 3 aylık evliyim[/QUOTE
O nedemek deseydinya beğenmeyebilirsin oğlun çok seviyo deseydin ay nebiçim konuşmuş laf gelmiş susmuşsun söyle bacım içine atacağına söyle ve mesafeli davran bu ne edepsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?