kızlar kayınvalidem bana öyle birşey dedi kii....

eşinin iştahla yemeği yemesine alınma
anne yemeği hiç bişeyin yerini tutmuyo bu normal
kayın validende bence gaf yapmış
kırmak istememiştir üzme canını

eşinin iştahla yemeği yemesine alınma
anne yemeği hiç bişeyin yerini tutmuyo bu normal
kayın validende bence gaf yapmış
kırmak istememiştir üzme canını
saygı duyarım zaten gerçekten çok güzel yemek yapıyor bende çok beğeniyorum ama eşimin yanında demesine ve eşiminde ses çıkarmamasına üzüldüm canım,o kötü yapıcakmış yemekleri allah vermeyede benim yaptığım yemekleri yemek zorunda kalacağı elimden yemek zorunda kalacağı günleri olmasın o zmn gülermi ağlarmı bilemiyorum...(beddua etmiyorum dua ediyorum çünkü gerçeklik payı varsa dediği şeyin allah yanına bırakmaz kimsenin)

aman be güzelim bu kadar takmana değer mi
onun kuşak öyle işte boşver
boş laf etmiş gaf yapmış
hem ne güzel demiş kötü yemek yapıyım karısının yemeklerini daha çok beğensin demeye getirmiş
kendı kendıne hatırlayıp sinir olma
ne sen onun eline yemeğine muhtaç ol nede o senin
unut gitsin
beynini kurcalayan bücürleri kovala
o anda surat asıp üzüleceğine
olur mu öyle şey anneciğim ebediyyen en çok annesinin yemeklerini üstün tutsun,ben senin yerini almak istemem diyecektin.
dedim ya takılacak hiç bişey yok

canım boşver yesin ne var bunda kayınvalidede kötü bir laf etmemiş sen hassas davranmışsın.bu kadar küçük bir olay bile seni incitmiş ya ben ne yapayım geçen burda bir konu açtım kayınvalidemin yaptıklarıyla ilgili 10 sene sonra geldiler evime ve hiç bir şey yokmuş gibi ağlamalar zırlamalar diye .dile kolay tam 10 sene .içinde neler yaşadım neler.. bana bir kişi bile sen haklısın demedi ama ne güzel bak sana bari haklısın diyen var ((((

aslında bütün sıkıntı şu ağızların düğünden sonra acılması ben takı olayını o anahtar olayını da düğünden önce halletmiştim tek kuruş bile vermedim kimseye ne annemlere ne kv deme ıvır zıvırla bi araba aldım ağır takılarda duruyo düğünden önce daha nikah bişi yok dedimki kv siz eve alacak olduğunuz herseyi bi bit bile alacaksanız eve koyun sonra gelip benim eşyalarımı alın çünkü biz oraya gelince silip süpürüp yerleştirip çıkıcaz esyalar sonra kirlenmesin içime mi doğmuş bilemiycem ama üstüne basa basa bunları 4 blemedin 5 kere dedim kv tamam tamam dedi neyse gün geldi çattı geldiler esyalarımı ceyizlerimi almaya falan biz ev temizliycez koltukcular evin içinde tesisatcı evin içinde perdeci duvar deler bizimkiler ceyiz acar ortalık pislik kıyamet gibi annemler olsun halamlar olsun bişi demiyolar neymiş ara bozulmasın falan filan odaya yanlarına gidiyorum bu esyalar kirlendi halılar tozlandı kafamı yediler bende gittim kibar kibar kv yanına dedimki ben kaç kere dedim evdeki her iş bitsin ondan sonra gelin eşyalarımı almaya bu üstünü kapatmaya caışıyo 1-2 artık bende kibarlık kalmadı bi bağırdım bi cırladım mahalle karısı gibi biraz acı oldu ama kv ağladı bizimkiler gectiler kv tarafına sen niye kızıyosun olurda evlendikten sonra yıkarsında bilmem ne kafamı yiyen onlar değilmiş gibi neymiş ara bozulmasın bozulacak ara hertürlü bozulur tabi kv düğün öncesi böle bi kavgadan sonra eve döndük babam anneme diyomuşki olurki biz getirdiğimiz eşyaları toplar geri getiririz davetiyeleri dağıtmayın bu işin ne olacağı belli değil falan bende nışanlımın arayıp surat yapacanı bekliyorum şimdi beklemiyorum desem yalan olur ama sıkı bi savunmam da var hani tedarikliyim açtım telefonu gece 11 gibi aradı ses yok seda yok nasılsın iyimisin şaşkınım bende dedim bugün ne oldu biliyomusun annen anlatmadımı anlattı dedi ee dedim ne dedi gelin haklı demiş o gün anladımki ne kadar başını eğersen o kadar vuran oluyo haaa kv aram kötü mü yok herkes haddini billecek gerektiğinde sebepsiz hediyemi alırım kendi annemle olmayan samimiyeti kurarım ama gerektiğindede lafımı esirgemem....hiç kimse evlenmeden önce sesin çıkmıyodu şimdi çıkıyo diyemiyo iyilikten maraz doğar

canım öyle elbette herkes yaşadığını bilir,Allaha şükür sorunumuz yok şuan

öyle demek istemişte olabilir aslında bilmiyorum hani aa ben bu dediğini yanlış anlamışım aslında öyle bişey demek istemez diye düşünebileceğim şeyler yapmıyor sürekli bilmece gibi konuşuyor,sıkılmaya başladım lafı dolandırıyor ,ben bişey diyim bi atasözü ya da uydurma mani gibi bişey söylüyor çöz çözebilirsen iyi bişey mi dedi kötü bişey mi dedi anlamıyorum... yani gıcık kapma diye bişey yok kv. sadece üzüldüm o günden sonra her mutfağa girip yemek yapmaya başlayışımda o lafı aklıma geliyor daha çok özeniyorum daha lezzetli olsun diye uğraşıyorum hırs yaptım açıkçası ama aklımdan yapamıyorum illa interntten :))

canım o kadar iyi anlıyorum ki seni bende şuanda yanıyorum keşke vermeseydim eşimde 10 milyar borç yapmış düğünde mayısta bitiyor aldığı maaş 900, 600 kira her ay 3 bin ödemesi var kredi fln da var biz allah tarafından bereketli evimiz hesaba döksen yicek ekmeğimiz yok ama allah yardım ediyor demekki şimdi hamileyim iyi beslenmem lazım internette yazan bi sürü menüler var gebelik için onlara uymak istiyorum olmuyor sabah yumurta zeytin peynir yiyorum gün içinde annemin tarhanasından akşama makarna yapıyorum inan 1 haftadır menü bu eşimde bıktı ama ne yapıyım sıkıntı para yok kart borcu veresiyede olmuyoki ödemek zorundasın ,asıl sıkıntıyı biz çekiyoruz kayınpeder baklavacı bir ay 1000 tl kazansa diğer ay 6 bin tl kazanıyor bizim elimizdeki herşeyi aldılar 5 tane bileziğim kaldı onlarda ya borca gidicek yada bebek için harcanacak ,Allah büyük yardım ediyor bişekilde çok şükür eşimle aramızda huzursuzluk yok maddi sıkıntıdan dolayı,annemlere gittiğimde ordan patataes soğan alıyorumdomates salatalık alıyorum ,çantama koyuyorum haberi yok görmeden alıyorum ,görse bilse o kdr üzülürki hele babam ,kayınvalideyle kayınpederde canları çörek çekmiş kırıkkaleye gidiyolar köylerine parası olmayan insan arabasının benzinini orda harcıycağı parayı düşünmezmi hiç ama düşünmüyolar çünkü bizim onlara verdiğimiz para ve altınlarla yapıyolar bunu, 95 adet çeyrek altın 6 adet tam altın 3 bin tl para verdik ...Allahlarından bulsunlar ne diyim

kızma ama dünyanın en gurme en mukemmel en muhteşem aşçı başını getir annemin bulgur pilavının bile yerini tutamaz.. ana eli başka olur boşuna hırs yapma bebeğim

canım yumurtanı eksik etme ....amin allahından bulsunlar ....ama lafını esirgeme bugün karnımdaki çocuğu sahiplenip bize yardım etmezseniz yarın kimse gelip torun sevemez de lafını merak etme daha derine inenmezsin zaten yardımları yok hiç değilse gözün görmez direk onlara deme yakın bi akrabanın yanında ima et onları bulur

onlar benim memleketime ailecek taşınmışlar akrabaları yok ama eşimle konuşucam bu akşam şimdi mesaj atmış eşim bilezikleri şehit edicez diye ödeyememiş, geldiğinde konuşucam gideelim konuşalım dicem söylicem direk lafımı sen eniyisini yapmışsın valla benim ailemde destekçi bana eşimbile ağzını açamaz ki onlar açsımn onlarada söylicem siz bizim en özel ilk haftamızı para altın anahtar diye mahvettinz dicem 1 hafta küs girdik yatağa dicem ,şimdi borç ödeyemiyoruzki yiceğimiz olsun dicem sizde bize verin elinizde ne varsa falan derim yani ama gitmeden önce eşimi ikna etmem lazım ,kaynanamın kolunda 2 tane bileziği var dedim altınları aldıklarında onları bozdurmuyoda bizimkini niye istiyo dedim eşime bana dediki annemin kolundaki bileziğinemi diktin gözünü dedi bu kadar vefasız bi eşe sahibim vermesem vermezdim hiçbişey ama ben paraya tok bi insanım üniversiteye gittim babam parasız bigün geçirmedi hayatımı dolu dolu yaşadım ,eşimi seviyorum ama ailesine laf söyletmemesi beni iki bilezik gözcüsü yapması fln zor bi adam benimki ben dedim git al ne yapıyosan yap bileziğim setim yok benim dedim git onlarıda ver dedim ben gidiyorum babamın evine dedim blöf yaptım birazda eşyalarımı toplar gibi yapıyodum ayaklarıma kapandı resmen inat ettim bırakmadı yalvardı yakardı özür diledi ,şimdi göz dikmekse dikmek kaynanam versin kolundaki bileziklerini ...

allah yardımcınız olsun canım veyada sen bişi deme sen desen gözüne batar evdeki eksikleri bi kağıda yazıp eline ver görünce kendi istesin annesinden

allah yardımcınız olsun canım veyada sen bişi deme sen desen gözüne batar evdeki eksikleri bi kağıda yazıp eline ver görünce kendi istesin annesinden
sağol canım bakalım öyle yapıyım en iyisi bi hesap çıkarıyım kendiside biliyo skıldı ama isteyemiyo borcunu ödediğimz şuan ki krediyide babası için çekmiş düğünden önce çok kıymetli bi arabası varda babasının biyere sürtmüş tampon değişti 3 bin tl kredi çekmiş vermiş 10 ay taksitle oda faiziyle bize 7 bine fln geliyo onuda biz ödüyoruz bidefa demiyoki o krediyi bana çektin ödiyim ben demiyo neyse cnm yazıya döksen anlat anlat bitmez allah yardımcım olsun ya batıcaz ya çıkıcaz dua et bana teşekkürler dinlediğin için içimi dökmüş oldum iyi oldu=)

Orada diyecektin ki asıl kocam şimdiye kadar kaliteli yemek yemediği için benimkilere alışması biraz uzun sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…