Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba, benim kafama takılan birşey var ve çok üzülüyorum hemen konuya geçiyorum;
Geçenlerde eşimle akşam yemeğimizi yedik çaya eşimin ailesine gittik ,gittiğimizde onlarda yemek yemişler eşim gitti yemeklere baktı çok sevdiği bi yemek varmış sevindi hemen bi tabak istedi kayınvalidem koydu verdi neyse eşim iştahla yiyor sanki evde yemek yememiş hatta 1 haftadır karnı aç gibi yiyor ,kayınvalidemin kardeşinin karısıda vardı ona döndü dediki "artık yemekleri kötü yapmam lazım galiba oğlum biraz karısının yemeklerinede alışsın" dedi, bende oradayım hiçbişey diyemedim birde güldüler baya bi ben gülmedim tabi çok üzüldüm kırıldım sizce bunu şaka olarakmı söylemiştir ciddimi? böyle birşey başına gelen varmı acaba ama ben ciddiye aldım çünkü ben gülmedim orda gördü suratımın aldığı şekli bi şaka yaptım yada hani bi mimik göstermedi hiçbişey dememiş olmamış gibi devam etti ,bu arada 3 aylık evliyim
aynenn şimdi hamileyim akşamları çok yorgun oluyorum eşim gitmek istediğinde yorgunum diyorum gitmiyorum,arıyo her akşam bize gelin ne zmn gelceksiniz eşime diyoki hala gelinde çörek yapıyım diyo eşimin vazgeçilmezi çörek biliyo kullanıyo onu :) benimki de bi değiğşik