Ben olsaydım çocuğu alır dışarı çıkardım bi kahve falan içer iki alısverıs yapardım . Kocama da burası senınde evin haklısın kocacım tabikide misafirlerini bana sormadan kabul edebilirsin der çıkardım .
Erkekler burası benim de evim demeyi biliyorlar ama evdeki hizmeti kadının yaptığını bir türlü anlayamıyorlar bu yüzden kadının müsaitliğini asla sorgulamadan direk telefonda geleceğim diyeni kabul ediyorlar bunu anlayabilmesi için kocanız misafiri kabul ettiğinde hiçbir şey söylemeyeceksiniz misafir geldiği anda bırakıp çıkıp gideceksiniz ki kocanız göt gibi ortada kalıp sonra misafire hizmet etmeye başlayınca evin kadınının kıymetini anlayacak öbür türlü kavgayla gürültüyle boş lafla olmuyor bu işler icraata geçmek lazım bence bazı insanlar götünün üstünde bırakılmadan neyin ne olduğunu bir türlü çözümleyemiyorlar bütün sorun sendeymis gibi davranmaya devam ediyorlar. ne olacak canım iki zeytin peynir poğça simit koy yorumları saçma iki tane peynir zeytin koymak değil ki mesele . zaten misafir gelmese de oturup bu kadın kahvaltı yapacak akşama kadar ağzı açık havaya bakmıyordur . mevzu konu sahıbıne duyulmayan saygı . Kaynanası ayrı alem kocası tam elalem anası dahil daha getirecegı diğer insanları da onaylıyor hanımının halini bilmiyor mu bu herif . Ayrıca bütün kadınlar biliyor ki gelen misafirler bir poğaçayla iki zeytinle olmuyor yani sabah gelen adam da akşama kadar oturup gidiyor Çocuklu bir kadın belki başka planı var belki başka bir programı var konu sahibi sadece kendini çok yanlış yerden bebeğini bahane ederek anlattığı için muhtemelen eşiyle de bu şekilde konuşursa her türlü haklıyken haksız konuma düşer. Yani kocana benden habersiz misafir kabul etmeni onaylamıyorum de belki özür diler , ama vay bebeğim var vay göğsümde uyuyacak vay biliyorsun işte çocuk yaramaz konularını açarsan sana diyeceği tek şey var bu dünyadaki tek anne sen değilsin tek çocukda bu değil diyip sizi anlamaz yani üstüne az daha canınızı sıkar