- 2 Ocak 2015
- 32
- 28
- 288
- 35
- Konu Sahibi patricia36
Kızlar merhaba, yıllardır buraya üyeyim ilk defa bi konu açıp içimi dökmek istedim. fikir ve görüşleriniz benim için önemli çok dışa dönük bi insan değilim herkesle her şeyimi paylşamıyorum. Kayınvalıdemle aram çok iyidir zor günler elbet geçirdik evililiğimin ilk yılları çok kıskançlıkları oldu herşeyime karışırdı müdahale ederdi. ilk gelinim bu arada. 2 senedir bi eltim var sık sık görüşmesekte k.valıdemde karsışasıyoruz aramız kötü değil ama iyi de değiliz . sormak istediğim şey k.valıdem eltimden çok cekınıyo lafını sözünü cımbızla seçiyo bişeyi yanlış anlıcak diye .bana sıra gelince her şeyi çatır çatır ortaya döken insan nasıl olurda böyle oluyo hayret ediyorum en ufak bi hatamda bni eşime söyleyen biriydi. eştim bigün bnm yanımda cadı kaynana sende hiç bişey begenmıyosun dedi şok oldum açıp ağzını bakıcaktm dili ordamı diye yüzü kızardı hiç bişey demedi .bn olsam varya Allah herkesin diline düşmüştüm . dün akşam ordaydık mesele eltim mısır patlattı bütün evi yanık kokusu sardı yahu ağzını açık tek laf etmedi ben yumurta kırsam başımda bekleyen insandı kendisi. yani bnde eksik olan şey ne inanın çok merak ediyorum keşke kendini bnm zamnımdada törpüleseydi aklıma geldikçe sınır küpü ölüyorum. düşüncelerinizi paylaşırsanz çok memnun olurum kızlar