- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi The Calender
-
benimki çok karışıp görünen ama full oğluna çalışanlardan:)))))
ya şekeri düşer ya romatizma tutar hepte böyle zamanlardaEnn tehlikeli model
Ayyyy siz beni gülmekten yardınız her bir mesajda daha fazla gülüyorum bu arada ben de kv de ile aynı apartmandayım kv elti elti görümce ve ben yazzzıkkkk bana ya kocam hariç hepsini boşamak istiyorumonlarla boşuyorlarmıymış peki?
kız daha çok gençsin, teker teker gelsinler valla içim acıdı cnmAyyyy siz beni gülmekten yardınız her bir mesajda daha fazla gülüyorum bu arada ben de kv de ile aynı apartmandayım kv elti elti görümce ve ben yazzzıkkkk bana ya kocam hariç hepsini boşamak istiyorum
Sağol gülümmm hepimiz bu dertten muzdiribizzhoşgeldin gelin
ay bir de o mu var ne diyeyim Allah bol sabır versinSağol gülümmm hepimiz bu dertten muzdiribizzallah kolaylik versin benim kp 10 tane kv deye bedel böyleleri düşman başına
Ahhhh ah o da var bendeki şansa tüküreyim yazık bana be amin rabbim bol sabırlar versin hepimizeay bir de o mu var ne diyeyim Allah bol sabır versin
cnm sınav dünyası da sendeki tus olmuş yani pesAhhhh ah o da var bendeki şansa tüküreyim yazık bana be amin rabbim bol sabırlar versin hepimize
Tabii canım neyse boşandık biz, artık asla görüşmüyoruzAma sizinki baya şiddetli bir geçimsizlik imiş dosyanızda okudugumuz kadarıyla
Bende eli yok ama gorumce var burnu hava da evli ama haftanın 4 günü bizdeler altli üstlü oturuyorum yemekler birlikte arada evde yesek hemen hasta oluyor başı ağrıyor yemek yapamicak hale geliyor kocam da dayanamayıp hoooop aşağıyaAyyyy siz beni gülmekten yardınız her bir mesajda daha fazla gülüyorum bu arada ben de kv de ile aynı apartmandayım kv elti elti görümce ve ben yazzzıkkkk bana ya kocam hariç hepsini boşamak istiyorum
Aynen☺Ben eltime bosanma davasi actim tek celsede bosaniyoruz
En güzeli hayatta en önemli şey saygı saygısız insanlara gerek yokTabii canım neyse boşandık biz, artık asla görüşmüyoruz
bu arada ben nahhhhh boşarım kv yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?