Kızlar kayınvalidemden boşanmak istiyorum.............

onlarla boşuyorlarmıymış peki?
Ayyyy siz beni gülmekten yardınız her bir mesajda daha fazla gülüyorum bu arada ben de kv de ile aynı apartmandayım kv elti elti görümce ve ben yazzzıkkkk bana ya kocam hariç hepsini boşamak istiyorum

Ayyyy siz beni gülmekten yardınız her bir mesajda daha fazla gülüyorum bu arada ben de kv de ile aynı apartmandayım kv elti elti görümce ve ben yazzzıkkkk bana ya kocam hariç hepsini boşamak istiyorum
kız daha çok gençsin, teker teker gelsinler valla içim acıdı cnm

Kv den nefret ediyorum hemde cok öyle bir mahkeme olsa bosanma davasini hemen acicam
acım büyük bana göre, cocugumuzun olmasini istemiyordu eltimin cocugu olsun isterdi hamile kaldim neymis efendim cocukla beraber bende büyürmüşüm simdi kürtaj karari alindı boş gebelik olduğu için kv neredeyse kına yakacak
Allaah büyük allah bizim gibi kv den cekenlerin yardimcisi olsun
baslikta cok guzel

Bende eli yok ama gorumce var burnu hava da evli ama haftanın 4 günü bizdeler altli üstlü oturuyorum yemekler birlikte arada evde yesek hemen hasta oluyor başı ağrıyor yemek yapamicak hale geliyor kocam da dayanamayıp hoooop aşağıya

kızlar eşimin başına taş düşmüş olsa gerek, ilkdefa beni aradı ve bana annemi davet edebilirmiyim dedi

Kızçelerrr nirelerdesinizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…