- 16 Mart 2016
- 388
- 645
- 18
- Konu Sahibi The Calender
hiç br kv de suçsuz bile olsa ikinci şansı hak etmez boşa gitsin bacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapıyosunZaten aramıyorum, ama aramadığım için kavga çıkarıyor... O yüzden diyorum mesafeden anlamayan insana napılır, valla çıldırıcam artık... Bana dünyanın şeyini yaptı, psikolojimi alt üst etti. Özür diliyor hatalıyım diyor, şimdi de çok iyi olalım istiyor... Ben de aramıyorum, sormuyorum, eşimle beraber gidersek gidiyoruz aksi halde ben kesinlikle gitmiyorum...
inan bana emsal teşkil etmesi adına birşeyler yapacağım ama nasıl işte?Ya hadi ama sonucu bekleyenler var burada. Sizin davayi emsal gosterecegim.
yok cnm bazısı mesafe koydunmu yine saçmalıyor tıpkı arkadaştaki gibi bu seferde neden aranmıyoruz tribine giriyorlarİyi yapıyosun
Deseydin senin oğlun da benim annemi aramıyo ama annem kavga çıkarmıyo
Sizi oğlunuz arasın, zorla güzellik olur mu hiç
Girsinyok cnm bazısı mesafe koydunmu yine saçmalıyor tıpkı arkadaştaki gibi bu seferde neden aranmıyoruz tribine giriyorlar
hiç br kv de suçsuz bile olsa ikinci şansı hak etmez boşa gitsin bacım![]()
İyi yapıyosun
Deseydin senin oğlun da benim annemi aramıyo ama annem kavga çıkarmıyo
Sizi oğlunuz arasın, zorla güzellik olur mu hiç
O zaman aramak istiyordum şimdi istemiyorum de geçDiyorum, ama sen farklısın. Sen eskiden arardın, sorardın, şimdi ne oldu da böyle oldun diyor. Anlatıyorum sebeplerini, uzatma özür diledik ya daha ne istiyorsun diyor.. İnanılmaz bir kültür farkı var aramızda...
O zaman aramak istiyordum şimdi istemiyorum de geç
Kayınvalide yaşıtın mı zaten iki de bir arayıp ne diyodun bilmiyorum
Ben yapı olarak böyleyim, kişisel bi sorunum yok ama telefonda muhabbeti sevmem
Annemi de pek aramam hatta
Demek alıştılar huyuma, bana bişey diyen yok. Zaten herkes kendi ailesini kendi dizginlesin diyorum ben eşime
Önce bende yeni gelin edasıyla saf saftrik bakınırdım deyim yerindeyseYok iki de bir değil haftada bir arardım, halini hatrını sorardım. Zaten bir sebep olurdu, hastalık vs... Keşke sizin gibi hemen çat çaat söyleyebilsem, o zmn bu yaşadıklarımı yaşamazdım...
Önce bende yeni gelin edasıyla saf saftrik bakınırdım deyim yerindeyse
Baktım olan bana oluyo
Gereken cevapları anında verdim, zaten fazla sus pus biri değilimde yeni bir aile ortamı diye düşünüyo insan çekiniyo ilk önce
Eşime de dedim ben buyum, annemle dialogum bile belli. Sende kendi ailenle sınırlarını kendin belirle ama bu yaştan sonra ben telkinmiş karışmaymış kaldıramam
Şimdi daha rahatım şükür
Bi kere geliyosunuz dünyaya, istediğiniz gibi yaşayın
Amin sana ve herkese ( :En iyisini yapıyorsunuz helal size, darısı bana :)
o da doğrubu kaynanaların hepsi manyakkkkk bi tane normalini görmedim. boşayıp da napıcan yenisi de aynı:)
amanın bir de çifte kavrulmuşBen hangisini bosasam kv ve her b.k a burnunu sokan kv 'nin 85 lik anası. İki sinden de bıktım
Ayyyy bi alemsiniz Kızlarrrr her bir mesajda daha bi gülüyorum bende boşayamayanlardanımhayır birde aramış kaynıma kız arıyor yakarmıyım garibim hemcinsimi!
Ben eltime bosanma davasi actim tek celsede bosaniyoruz![]()
bu kaynanaların hepsi manyakkkkk bi tane normalini görmedim. boşayıp da napıcan yenisi de aynı:)
hoşgeldin gelinAyyyy bi alemsiniz Kızlarrrr her bir mesajda daha bi gülüyorum bende boşayamayanlardanım![]()
benimki çok karışıp görünen ama full oğluna çalışanlardan:)))))Yok hepsi aynı değil çeşit çeşitler.az karısan çok karısan sadece geline karisan oğlu dolduran evin duzenine karısançoğaltabiliriz