• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Kaynanalarımız ile ilgili güzel anlarımızı paylaşsak..

kaynananızla ilgili güzel anılarınızı paylaşmak için neden "bir derdim var" topiğini tercih ettiniz peki, "kaynanadan gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz" mı demek istiyorsunuz :)

Affedersiniz. Yöneticiler konuyu uygun yere taşırsa sevinirim.

bu konuyu tepki almak için açmadım bu arada.

daha 2 aylık evlisin tatlım 2 yıl olunca sorunlar çıkacaktır %99.9 herkeste çıkıyor çünkü
ve her gelin yeni geldiğinde kıymetli değerli oluyor sonra değişiyor

Kızlar gerçekten artık kötü olayları okumaktan içim daraldı.

Peki hiç mi iyilikleri dokunmadı.

Mesela benim kaynanam bana 30-40 dak. uzaklıkta.

Sağolsun biz evlenmeden önce ( 2 ay önce ) anne bahçeye patlıcan domates biber filan dik demiştim bahçeyle uğraşmayı çok seviyorum demiştim.

Kadıncağız üşenmedi benim için bahçe yaptı.Ve bende şimdi domateslerimi topluyorum hergün.Biber patlıcan kabak toplayıp miss gibi yemek yapıyorum.

Yanına her gittiğimizde veya o yanımıza geldiğinde en az 2 kasayla gelir.Ne varsa getirir.Aklınıza ne gelirse getiyor.

Tamam düğünde pek yardım edemediler durumları yoktu.Şimdi kayınpederim emekli oluyor eylülde maaş alacakmış.

Kredi çekip bizim için araba alacak.

Yani kızlar biraz olumlu yönlerden bakalım mı ne dersiniz:61:

O krediyi çekip sana araba almazlarsa da sevmeye devam et olur mu..

O krediyi çekip sana araba almazlarsa da sevmeye devam et olur mu..

ya da o arabayı aldıktan sonra heryere giderken onlarıda alman gerekecek
almazsan birsüre sonra kötü gelin olursun
alırsanda gına gelir söyleyim
belki yaşlı oldukları içn kendileri kullanıp biryerlere gidemeyeceğinden size alıolar siz getirin die :S

en az 1 yıllık evli olan ve en az 100bin kadın bulabilirim kayınvalidesi ve pederiyle sorun yaşayan acı ama gerçek

ya da o arabayı aldıktan sonra heryere giderken onlarıda alman gerekecek
almazsan birsüre sonra kötü gelin olursun
alırsanda gına gelir söyleyim
belki yaşlı oldukları içn kendileri kullanıp biryerlere gidemeyeceğinden size alıolar siz getirin die :S

en az 1 yıllık evli olan ve en az 100bin kadın bulabilirim kayınvalidesi ve pederiyle sorun yaşayan acı ama gerçek

bunlara artı olarak (hepsine katılıyorumm..)
Kayınvalideniz size kredi çekip araba aldığında "ben aldım arabayı,ben ödedim parasını" felan dediğindede hiç bozulmayın övüne övüne söylediğinde yinede çok sevin olur mu?

domates , patlıcan ekti diye bilemicem kadın yapmayı seviyormuşş bahçeyi oyalanmayıı seviyormuş zaten hobi olarak yapmıştır bence siz rica ettiniz diye değil

Yinede amann Allah bozmasın diyelimm nazar etmeyelim:80:

Siz çok çekmişsiniz sanırım. Ben 6 yıldır tanıyorum eşimin ailesini.
2 aylık evli olabilirim fakat geçmişim var.

Ha bu arada herkesin kötü kaynanası olacak diye birşey yok.

Bu arada konuyuda saptırmayın.

Konunun başlığı gayet açık.Sorunu olan yazmasın.Ben iyi birşeyler duymak için açtım.Başka konulara yazın entirakalarınızı.

kaynanadan duyduğum tek güzel söz nişanımızda beni çok beğenmiş gözlerini benden alamamış bakmaya doyamamış:) başka da duymadım valla güzel bişey ...tabi nişanda ordaki başka biriydi bende çirkinleştim zaten hemen sonra:9:

Siz çok çekmişsiniz sanırım. Ben 6 yıldır tanıyorum eşimin ailesini.
2 aylık evli olabilirim fakat geçmişim var.

Ha bu arada herkesin kötü kaynanası olacak diye birşey yok.

Kendi yorumumla ilgili konuşursam eğer..
Ben k.validenizin iyliği veya kötülüğü ile ilgili yorum yapmadım, tanımam etmem zaten.
Sadece sevginizi ifade etme biçiminiz tuhaf geldi bana..

"her gelişinde 2 kasa malzeme getirirler, araba da alacakalr" diye bir sevme şekli olabilir mi allasen..

o zaman akla gelir tabi "araba almazlarsa da seversin inşallah" diye.. Sevgi karşılıksız olmalıdır.

Ben k.validemi ve k.pederimi pek sevmem.
Ama 60-70 yaşındaki insanlar bana emekli maaşıyla araba alacak diye de sevinmem, tenezzül de etmem insanalrın yaşlılık parasına.

Sizin entrika dediğiniz ifadeleri size yazan arkadaşlar da, sizi uyarmak için iyi niyetle yazdılar.
Beğenmezseniz dikkate almazsınız. İlla başınıza gelecek diye bişey yok, sadece uyarmışlar.
Daha iyi niyetli olabilirsiniz bence.

bi sorunum yok çok şükür kimseyle..

yazmayın diye bir yorum yapma hakınız yok..,

siz konu açtınız her yoruma açık olamanız gerekiyor..

bir de insan karşılıksız sevmeli birini sevicekse bana domates ekti araba alıcak diye kimseyi sevmem ben..

Bana şefkatle sarılıp kızım dedi diye severim..

beni düşündüğü için kızlarından ayırmadığı için severim

çıkarım için sevmem kimseyii(sevseydim eğer)

değirmenin suyu kesilince konu açmaya başlarsın bi kaç ay sonraa:2:

Ama derdim yok şükür :68:

Son düzenleme:
Ah kızlar ah sizle ancak çekiştirilir insanlar.İyi yönleri görünmez.

Dediğim gibi konunun başlığıyla ilgili birşeylere yazmayacaksanız konudan çıkın lütfen.

Eleştirin diye demedim.:61:

Ah kızlar ah sizle ancak çekiştirilir insanlar.İyi yönleri görünmez.

Dediğim gibi konunun başlığıyla ilgili birşeylere yazmayacaksanız konudan çıkın lütfen.

Eleştirin diye demedim.:61:

Bu arada sevgi karşılıklı demiyorum fakat burdaki birçok konuda kaynanamlar hiç yardım etmedi evlenirken onları sevmiyorum diyen bir sürü geline ne diyeceksiniz hangi kapıya çıkıyor acaba.İyi düşün.

Ayrıca kaynanam pamuk gibidir.Öyle şeytani fikirli değil.Ailecek 6 yıldır tanışıyoruz.:61:

bi sorunum yok çok şükür kimseyle..

yazmayın diye bir yorum yapma hakınız yok..,

siz konu açtınız her yoruma açık olamanız gerekiyor..

bir de insan karşılıksız sevmeli birini sevicekse bana domates ekti araba alıcak diye kimseyi sevmem ben..

Bana şefkatle sarılıp kızım dedi diye severim..

beni düşündüğü için kızlarından ayırmadığı için severim

çıkarım için sevmem kimseyii(sevseydim eğer)

değirmenin suyu kesilince konu açmaya başlarsın bi kaç ay sonraa:2:

Ama derdim yok şükür :68:

Canım maddi olarak bir sorunum yok.Ve ayrıca getirdiği yiyeceklere ihtiyacımız yok.Fakat anne yüreği.Annelik böyle birşey işte.

Kötü örnek çok fazla olabilir ama nadiren iyi örnekler de çıkabiliyor bunu kabul edelim..

Ayrıca gelin-kaynana ilişkisi diye bakılsa da kötülükler aslında bireyseldir.. İnsan zaten hasettir, kaynana olunca da çektirir, vs. gibi.. Ama bu her iyiliğin altında kötülük ararsanız artık bu arayana döner..

Ayrıca kaynana deniyor ama bazen gelinler de uygun davranmıyorlar, lafım meclisten dışarı.

Ben çok sevindim umarım hep güzel gider ilişkiniz :)

Bu arada konuyuda saptırmayın.

Konunun başlığı gayet açık.Sorunu olan yazmasın.Ben iyi birşeyler duymak için açtım.Başka konulara yazın entirakalarınızı.

Burada konu açtıysanız kişilik haklarınıza saldırı veya hakaret değilse her türlü yoruma açık olmalısınız. İyi şey söyleyecek olan yazsın, kötü şey söyleyecek olan sussun gibi bir mantıkla konunuzu yönlendiremezsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Back
X