- Konu Sahibi inci61inci
-
Burada konu açtıysanız kişilik haklarınıza saldırı veya hakaret değilse her türlü yoruma açık olmalısınız. İyi şey söyleyecek olan yazsın, kötü şey söyleyecek olan sussun gibi bir mantıkla konunuzu yönlendiremezsiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..
Affedersiniz. Yöneticiler konuyu uygun yere taşırsa sevinirim.
bu konuyu tepki almak için açmadım bu arada.
Ah kızlar ah sizle ancak çekiştirilir insanlar.İyi yönleri görünmez.
Dediğim gibi konunun başlığıyla ilgili birşeylere yazmayacaksanız konudan çıkın lütfen.
Eleştirin diye demedim.
hahaha bide konudan kovuyor baksana insanları hey allahım
benim kaynanam cok degerli bi kadin gercekten.. ve ben yeni gelinim yani allaha sukur hic bi sorunumuz yok. ne zaman arasam kaynanami hep kurbannn diye bagirir, kizini sever gibi. ama simdi diyeceksinizki yeni gelinsin oyle olur.
aylenin tek gelini ben degilim, iki tane eltim var. buyuk eltim tam 15 senedir evli, o bile ben gibi soyler, yani kaynanamin degerli ve kiymetli oldugunu.
ben onu gercekten cok seviyorum. allahim ins hic bi zaman bizi birbirimize dusurmez. tabi ins butun kaynanalari ve gelinleri mutlu eder.
çok komik hakikaten.üstelik 2 aylık evli henüz,ama dil pabuç gii maaşallah.uyarı da almış ama akıllanmamış....
evet valla allah sabır versin gerçekten çevresindekilere çekilmez anacım çekilmez
canım allah bozmasın ömür boyu mutlu olun inş. bizim yorumumuz farklı bir konuyla alakalı yanlış anlama.bu arad ben de severim kayınvalidemi asla da saygısızlık yapmadım.o kaynanalık yaptı yapmasına ama hep sabrettim zamanla hatasını anladı ve özüriledi.o da beni sever sağolsun ama kaynana işte illaki ufak tefek anlaşmazlıklar laf sokmalar oluyor malesef...
tabiki sorunlar tartismalar oluyo, insan annesiyle anlasamiyorken elin kadiniyla nasil dört dörtlük olsun ki. ama iste bazi kaynanalar yada ortalama olarak hepsi gercekten anlamini bilmiyorum ama hep huzursuzluk yapiyorlar. kaynanalarin boyle yapmasi hep cahillikten geliyo bence oyle gormusler oylede surduruyorlar. allahim ins kotu insanlari islah eder
tabiki sorunlar tartismalar oluyo, insan annesiyle anlasamiyorken elin kadiniyla nasil dört dörtlük olsun ki. ama iste bazi kaynanalar yada ortalama olarak hepsi gercekten anlamini bilmiyorum ama hep huzursuzluk yapiyorlar. kaynanalarin boyle yapmasi hep cahillikten geliyo bence oyle gormusler oylede surduruyorlar. allahim ins kotu insanlari islah eder
Bu arada konuyuda saptırmayın.
Konunun başlığı gayet açık.Sorunu olan yazmasın.Ben iyi birşeyler duymak için açtım.Başka konulara yazın entirakalarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?