Kızlar kaynanam sizce ne yapmaya çalışıyor?

Asburki

Gökkuşağı
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
42
0
86
Kocaeli
Kaynanam Bu aralar sürekli ,zamanında esimin peşinde olan kızlardan bahsediyor, bugün soyledigi soz hele son noktaydı..neymiş yıllar önce bir mağazada bir kızı çok begenmis onu sana alayım demis ..yani soylenecek lafmı bunlar Allah aşkına. Artık ogluyla evlenmisim yuvasini kurmus. Bir yillik evliyim ve hic tartismadim kaynanamla hatta sesimi yukseltmedim bile..aramizda hicbir sorun yok ama bu aralar taktı.. Ne icin yapyr anlamyrm. Cevap vermyrm susuyorum. Eşime soylemelimiyim acaba???

Çok alıngan ve kinci.. Kırılır ve unutmaz diye korkuyorum:( huzursuzluk olur diye.. Ama dedigin o cumleleri dolaylandırarak farklı boyutla sunarak soyleyebilirim :)

onları almak isteseymiş onları alırmış ama beni almış diyip sevimli bi kahkaha atın benim kayınvalidem de eşim için kaç tane eve gittiğini anlatırdı bende aynı şeyi yapardımm...:9::9::9:

bence duymazdan gelin sonuşta gecmiş gitmiş napalım o zaman onları alsaymış

Kaynanam Bu aralar sürekli ,zamanında esimin peşinde olan kızlardan bahsediyor, bugün soyledigi soz hele son noktaydı..neymiş yıllar önce bir mağazada bir kızı çok begenmis onu sana alayım demis ..yani soylenecek lafmı bunlar Allah aşkına. Artık ogluyla evlenmisim yuvasini kurmus. Bir yillik evliyim ve hic tartismadim kaynanamla hatta sesimi yukseltmedim bile..aramizda hicbir sorun yok ama bu aralar taktı.. Ne icin yapyr anlamyrm. Cevap vermyrm susuyorum. Eşime soylemelimiyim acaba???

Eşinize annen bir mağazada bir kızı çok beğenmiş sana almak istemiş,neden istemedin? diye sorun.

bazen insanlar ne konuşacaklarını bilmiyorlar :47:
"nasip kısmet annecim iyi ki almamışsınız yoksa benden aldığı mutluluğu kimseden yaşayamazdı,bende yaşayamazdım"demeniz yeterli olacaktır..

Çok patavatsız gerçekten,ailemin yanindada yaptı birkere,buz gibi oldu ortam. Ama susuyorum alttan alıyorum ve kendime soruyorum nerede yanlış yapıyorum diye..yazdığim iyi oldu ve cevap vermeniz beni cok rahatlattı,sagolun kızlar :16:

Çok alıngan ve kinci.. Kırılır ve unutmaz diye korkuyorum:( huzursuzluk olur diye.. Ama dedigin o cumleleri dolaylandırarak farklı boyutla sunarak soyleyebilirim :)

Böyle böyle kadınları tepenize çıkartıyorsunuz.
Nedir yani o kinci kırılmazda sizin kalbiniz taş mı ,kadını boğun öldürün mü dedik.
Niye bunları anlatıyorsun anne bak ne güzel yuvamız var seviyorum sayıyorum eşimi,bunları anlatma ne gerek var diyin
Niye bu kadar korkuyorsunuz anlamadım ki..
Kinciyse kinci unutmazsa unutmaz saygı çerçevesinde her laf konuşulabilir
.

sen de de ki:
anne ben eşimin kırdığı cevizleri biliyorum kayınpederden haber ver. o neler yapmış?
bir de onun kileri dinleyelim:52:

sen de de ki:
anne ben eşimin kırdığı cevizleri biliyorum kayınpederden haber ver. o neler yapmış?
bir de onun kileri dinleyelim:52:

kesinlikle katılıyorum. ne dengesiz patavatsızmış ya.. varya ne kötülük varsa biz kadınlar birbirimize yapıyoruz.. yahu sen ona anne gibi baksan, o sana kızı gibi baksa hayat mükemmel olacak. illa biri fire veriyor, hayatı zorlaştırıyor

kinci olan insanın bunları yapmaması lazım.
boşver sen üstüne üstüne git.
baksana şu an sana kinli değilken bile neler diyor?

başkalarının da ona kin güdebileceğini düşünerek yapmaması lazım.
ne garip insanlar var ya:20:

ben senin yerinde olsam anlattıklarını sanki çok yabancı birisiymiş gibi dinler sonundada 'ne oldu peki alamadın mı?/olmadımı o kız peki? gibi sorularla alay ederim hmm ayyy vah vah tüh tüh der oğlun alacağını almış havası atarım hayhayyttt nasılsa gece sen sarılıp uyumuyomusun kocişine sallaa kulak arkası yap canım.

Back
X