Kına Gecesi kızlar kınayı düğünden 2 gün öncemi düğünden 1 gun öncemi yapsam akıl vern=???

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
kızlar annemler kınayı 2gün önce yapalım diyorlar bende düğünden 1 gün önce diyorum ama annemle ablam düğün günü raht edersn br gün dinlenmş olursun diyorlar rahtça düğün günü kalkar hazırlklarını yaparsın diyorlar hatta ablam espirisini bile yaptı düğün gecesi yorgun olmazsın die :D:D siz kınayı ne zman yaptınız ikna edemıyorum 1 gun öncesine

ben zorunlu olarak 1 gün öncesinden yapıcam canım ama sana tavsiyem 2 gün öncesinden yapman. Şimdi kınada oynıcaksın yorulucaksın, arada 1 gün olursa dinlenirsin, telaşlanmış olmazsın hazırlıklar için

ben zorunlu olarak 1 gün öncesinden yapıcam canım ama sana tavsiyem 2 gün öncesinden yapman. Şimdi kınada oynıcaksın yorulucaksın, arada 1 gün olursa dinlenirsin, telaşlanmış olmazsın hazırlıklar için

annemlerde seninle aynı fikirde ne bliiyim 1 gun öncesi daha anlamlı gelıyor ama bu bakımdan da mantıklı :) ablam adamn koynuna yorgun girme demşti :D:D:D öyle yapıcam bende :D

2 Gün önce yapmanız daha iyi olur gibi çünkü kına da gecenin bir yarısı bitecek eve gelmeniz makyaj çıkartma saçı düzeltme duş filan çok geç saatleri bulabiliyor ertesi gün hemen düğün için sabahın köründe dinlenemeden kalkmak yorucu olur.

benimde tavsiyem 2 gun once yapman, rahat edersin dinlenmis olursun o aradaki son 1 gunu ailenle gecirirsin onlarin tadi cok b aska canim hem son anda aklina gelen eksik veya yapilmasi gereken bisey varsa onuda yaparsin..
simdiden mutluluklar

2 Gün önce yapmanız daha iyi olur gibi çünkü kına da gecenin bir yarısı bitecek eve gelmeniz makyaj çıkartma saçı düzeltme duş filan çok geç saatleri bulabiliyor ertesi gün hemen düğün için sabahın köründe dinlenemeden kalkmak yorucu olur.

teşekkür ederim sanırm gerçekten en iyisi buymuş annem haklymş

canım benim kınam 1 gün önce oldu,zorlanmadım çok güzel günlerdi:)
sana tavsiyem 2 gün önceden yapman, çünkü her taraf curcuna oluyor,
hele birde panik yapan bir kişiliğin varsa kesinlikle araya 1 gün dinlenme ve toparlanma süresi koy.
yoksa sinir stres olabilirsin,ama rahat bi kişiysen benim gibi boşverrr keyfine bak
hangi gün olursa olsun:))) mutluluklar...

aynen dedğin gibi biriyim tm bir stres topuyum en iyisi 2 gün önceden dnlenmek ayarlanması gereknleride ayarlarım doğru sölüyorsunuz canım hiç böle konularda rahat değilim yaa raht olcağmı sanıyordum ama olunmuyormuşl :D:d

aynen dedğin gibi biriyim tm bir stres topuyum en iyisi 2 gün önceden dnlenmek ayarlanması gereknleride ayarlarım doğru sölüyorsunuz canım hiç böle konularda rahat değilim yaa raht olcağmı sanıyordum ama olunmuyormuşl :D:d

anlıyorum seni canım,stresli biriysen 2 gün önceden yap rahat et:)
bu günler gelip geçicek tatlım, elbette hepimiz en iyisini isteriz ama herşey olacağına varır,
bazen sen ne kadar planlasanda işler ters gider, ufacık şeyler canımızı sıkar,
önemli olan düğünden sonrası canım, inşallah bir ömür mutlu olursun.

valla ben evin onunda yapicam havuz basinda. ertesi gunde dugun yapilacak. bana kalsa boyle istemiyorum cunku cok yorulcam diye dusunuyorum uykumu alamayacagim diye dusunuyorum ama arkadaslarim sen yatarsin oglene kadar sabahin korunde ne kalkacaksinki diolar.ama kazin ayagi oyle degil. mecbur kalkilacak kahvalti edilecek kuofor fotograf giyim kiz alma derken zaman su gibi akip gidecek.

Mecburen 1 Hafta önce yapıcaz :37:
sana tavsiyem 2 gün önce yapman kuzenimin kınası oldu ertesi gün düğün değil nikah olmasına rağmen ben bile 1 hafta kendime gelemedim yorgunluktan..

anlıyorum seni canım,stresli biriysen 2 gün önceden yap rahat et:)
bu günler gelip geçicek tatlım, elbette hepimiz en iyisini isteriz ama herşey olacağına varır,
bazen sen ne kadar planlasanda işler ters gider, ufacık şeyler canımızı sıkar,
önemli olan düğünden sonrası canım, inşallah bir ömür mutlu olursun.

inş. canım umarım sende ve herkescikler mutlu olur :D:D

Bizimde farklı şehirlerde olucağı için 2 gün ara vericez, aynı şehirdede olsam ertesi gün yapmazdım yorgun gelin olmak istemem

canım çalışmıyorsan yada çalışıpta izin konusunda sıkıntı yoksa 2 gün önceden yap derim...Şahsen benim izin konusunda sıkıntım olduğu için 1 gün önceden yapacağım ama bende ara vermek isterdim

benim kına ile düğün arasında 9 gün var. Benim bulunduğum şehirde kına olacak. sonra biz nişanlımın memleketine gideceğiz. Salon tutmak dışında hiç bir hazırlığımız yok orada. Düğüne kadar hazırlıkları tamamlayacağız. Sonrasında düğün. Bizim mecburiyetten dolayı bu kadar fark oldu

Aynen katılıyorum :)

çoğunluğun dediği gibi 2 gün önce daha mantıklı zaten artık genellikle üstüste yapılmıyo eskisi gibi mutlaka gelin için dinlenme payı olması lazım tabi damat beyede :1: benimde 2 gün ara vericez buarada :123:

çoğunluğun dediği gibi 2 gün önce daha mantıklı zaten artık genellikle üstüste yapılmıyo eskisi gibi mutlaka gelin için dinlenme payı olması lazım tabi damat beyede :1: benimde 2 gün ara vericez buarada :123:

bende öyle düşünmeye başladım canım öyle olcak annemlere hak vermeye başladım :) hayrlı olsun canım bu arada mutluluklar

Back
X