kızlar kiraz istiyorum

canım manavlara sor onlar meyve hallerine gidip gelirler..belki orlarda vardır.mevsimi geçmiş meyveleri saklıyor orlarda.
inş.kirazda vardır..bulamazsan reçelini bari al

kız sen şimdi benimde aklıma düşürdün gördünmü yaa ayyyyyy yaa bende istiyorum şu büyük kocaman olanlardan yaa burda yoktur ben ne yapacağım şimdi ağzım sulandı şimdi çokda severim ben kirazı bulursan banada yolla canım yaa

reçel ye cnm birazda olsa tadını alırsın birde nette aşeriyorum die biyer var ordanda bakabilrisin

ankarada yada istanbulda tanıdkların varsa orda metroda hamile reyonları var.ben hamileyken aşermiştim ordan bana yollamıştı anacım...ama bayagı pahalı çok tuzluya maloluyo..olsun genede kuzucuguma deger...

ben de kiraza asermistim kızım oldu kimbilir belki seninde gobusunde bi prenses vardır

Ayyy bende ilk aylarimda çok yedim kirazi hayatimda en çok belki bu donemde yedim..
ins bulursun canim.. Ben reçelinide yapmistim. yakin olsaydin hemen yollardim sana :))))

bazı arkadaşlara okadar özeniyorum ki.gerçi asla isyan etmedim.ben hamile olmadan önce günde 1 öğün yemekle duran biriydim.şimdi ise aynı ne pişirebiliyorum nede yiyebiliyorum,bunu geçtim.canımın çektiğini bulamıyorum cizre de oturuyorum görev yüzünden.riskli bir hamilelik oldugu için memlekete gidemioyrum.ne kiraz ne meyve canım lahana çorbası istedi :( hayatımda aklıma gelmezdi.bi ara erik istedim böyle şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum allah okadar büyük ki ne bileyim tuhaf yemek istediklerimi allah rüyamda yediriyor gösteriyor.geçen gün yine pastanedeki pastalar oluyor ya hani ondan istedim am bulamadım.allahım yardım etsin herkese.ben 4 aylık hamileyim tam ama 2 kilo vermişim,bebeğimin cinsiyeti belli değil.ist.akrabalar var tabiki istediğimi göndermeleri için ama göndercek insan yok herkes kendine müslüman anlıyacağınız.olsun bebekim için katlanıyorum .

parayı hiç düşünme canın ne çekiyorsa iste alsın kocan.ben 5 sene önce ocak ayında haftalarca arattırıp yarım kilosu 30 liraya erik aldırmıştım.birini bile eşime vermedim hepsini ben yedim.

Back
X